195

НЯМА НИЩО ВЕЧНО...

преди 5 години

МИРЯСАЙ ВЕСЕЛИНЧЕ.ОСТАВИ ЧОВЕКА НА МИРА.ПЛАТИЛ Е ТОЛКОВА ПАРИ КОЛКОТО ИМАЛ-ЧЕСТНО И ПОЧТЕНОТЕРАСАТА БИЛА 189 кв.м.-И КАКВОМОЖЕЛА Е ДА ИМА И ДРУГИ РАЗМЕРИТАКАВА СЕ Е СЛУЧИЛА.КАТО СЕ ЖЕНИХТЕ СЕ ОЖЕНИХТЕ ЗА КАКВОТО ПОПАДНЕ.А ПОСЛЕ ГЛЕДАТЕ ЧУЖДОТО-БИЛО ПО ДОБРО.АМА ТОВА СТЕ СЛУЧИЛИ КАКТО Г-Н ГЕОРГИЕВ С ТЕРАСАТА.ПРАВ ЛИ СЪМ ВЕЕСЕЛИНЧЕПЪК ДО СЕГА НИКОЙ В ОТВЪДНОТО НЕ Е ЗАНЕСЪЛ ТЕРАСАОСТАВЕТЕ Г-Н ГЕОРГИЕВ ДА И СЕ ПОРАДВАСАМО ДА СЕ ПАЗИ,ЧЕ ТОПЛОФИКАЦИЯ И НАЧИСЛЯВА СГРАДНАПРАВ ЛИ СЪМ ВЕСЕЛИНЧЕ

194

Скептик

преди 5 години

Строителната, адвокатската и полицейската мафия се защитават яко едни други.

193

До 199

преди 5 години

Хората трябва да погледнат трезво, Истерията работи срещу тях. Хладнокръвен анализ и мислене - като исландците, но те са друга култура. Българите изпадат в истерия за някакви кокошкарски кражби и даже тях не могат да анализират правилно. Например:Защо данъчните оценки са многократно по-малки от пазарната цена? Евтин и скъп квартал не могат да имат еднакви оценки! - Да се иска намаляване данък недвижимост и актуални данъчни оц., 10-20% разлика от пазарната цена е приемливо по света, но не 2-3 ПЪТИ. На тази разлика се играе с пари под масата.

192

плъховете вън!!!

преди 5 години

Забелязвате ли как въпросните лица са закупили жилищата в приблизително една и съща година?Струва ми се някак странно...Странно е и,че апартаментите са за суми,които не биха могли да бъдат погасени с едната заплата,пък дори и те да са на постовете си с години.През същата година и Петър Москов се сдоби с живище от 150 квадрата на пъпа на София,за 350 хиляди лева.Вероятно е спестявал от закуски...Лилияна Повлова (май пак беше 2017) пък закупи два апартамента в Лозенец.Сами си вадете изводите...

191

Всеки който

преди 5 години

Е купил жилище е вписал за цена данъчната оценкаВключително И плюещите тукАре у лево

190

Анонимен

преди 5 години

Не съм беден и живея прилично, но работя честно, плащам си данъците и т.н. Досега не съм участвал в протести, защото аз самия не съм зле, но като гледам последните дни новините - няма такава наглост. Показват ги директно, ясно е за какво става дума, не може да има и капка съмнение в далаверите и те пак - ами няма да обяснявам, всичко е законно и т.н. Честно ви казвам ако сега някой организира протести съм готов да се включа и дори има нужда от материални погроми, че да се осъзнаят малко.

189

Скептик

преди 5 години

Още ли се води на работа?

188

Анонимен

преди 5 години

Що не оставят хората, като част от сделките така се правят. Държавата е определила данъчните оценки и хората чинно си плащат данъците. Себестойността на един квадрат е от порядъка на 300 евро. Печалбите на строителите са раздути и затова на някои по-първи хора с лекота намаляват цените. Престъпление категорично няма! Другото е журналистическо заяждане. Глупости някакви и люта завист. И да знаете че не съм гербаджия.

187

Анонимен

преди 5 години

Оставка и за тоя!

186

Ромски крадец

преди 5 години

Като ме залови полицията мисля да им кажа, че няма да влизам в обяснителен режим...

185

тя

преди 5 години

НЯМА ЛИ В ТАЯ ДЪРЖАВА ЧЕСТНИ ХОРА ?

184

тя

преди 5 години

"Гарван , гарвану , око не вади " !

183

тя

преди 5 години

свински черва! Как ще е добре народа при тия крадци от високите постове ?!

182

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми виж, как се купува.Започваш работа за 4000 лева след таксите, живееш с 1000, пестиш 3 години, теглиш кредит и така :)

181

Анонимен

преди 5 години

До бай брадърСтига плаши ... И "Цв Цв" е напред с много повече от "някоя хилядарка". Човека е с милиони. Това са му имотите. Не се знае, колко са му парите в Банките, а да си със 7-8 имота в София, хич не е зле ...

180

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДори и закона различава данъчната оценка от пазарната цена на даден имот.

179

Анонимен

преди 5 години

А коя е реалната цена?Като ти покажа нотариалния акт на данъчна оценка, можеш ли да познаеш колко съм платил реално?

178

бай брадър

преди 5 години

До Сата Н.Леко, че да не те подгонят и теб за данъчни измами. Незаконно е да запишеш по-ниска от реалната цена на която е минала сделката в документите. Невъзможно е да запишеш по-ниска от данъчната, но ако е по-висока си длъжен да я декларираш. Именно затова казвам че никой не го спазва, но тях ги хванаха за това. Като си в политиката винаги има риск да те следят по-внимателно от другите, ти сам си правиш сметка какви рискове искаш да поемаш.Заради някоя друга хилядарка виж какво стана с ЦвЦв

177

бай брадър

преди 5 години

До ЖороНяма начин сделката да мине под данъчната оценка, за това е измислена тя. Разликата между нея и пазарната цена на която е минала сделката е укритата част. И пак казвам, болшинството сделки минават при такива условия. Защо това стана световен проблем сега, и то за шепа хора. Нека те си понесат отговорността, но нека и всички останали. Но и тия тиражирания на цени по 2500-3500 евра на м2 са доста хвърчащи в облаците, така че истината както винаги е някъде по средата.

176

Сата Н.

преди 5 години

Ами аз например - цената по която съм си купил жилището и по която е записан в нотариалният акт е реалната цена. О, я стига глупости!Когато застанеш пред камерите с истинското си име и с нотариалния си акт, тогава може да пишеш такива глу пости. Данъчната оценка си е съвсем законна база за изчисление на данъците. Ако някой иска да посочи двойно по-висока база и да плати двоен данък, никой не го е спрял, но не е длъжен. Това, че ти си се *** бал, не те показва в добра светлина.