18

Аз

преди 5 години

До Munchen_DEИзводът е - какъвто винаги е бил: Каквото сам си причиниш, и най-големия ти враг не е в състояние да ти го причини!

17

Kiffla

преди 5 години

Аз пак не разбрах. И сега - какво?

16

Munchen_DE

преди 5 години

Следях снощи наживо какво става по една британска медия. Най-категоричното гласуване беше срещу излизането без сделка на 12.04. Обаче и всички останали предложения бяха отхвърлени. Следователно сделката на Мей е единственият вариант. А тя 2 пъти също беше отхвърлена. В такъв случай какво се прави?Направи ми впечатление, че заседанието по-скоро приличаше на кръчмарска сбирка. Голямо хилене падна, голяма размяна на умности. По-зле са и от БГ правителството.Какъв е сега изходът?

15

Анонимен

преди 5 години

Тия,британци се взеха много на сериозно,та дори Швейцария има митническо спорузомение с ЕС!Другият вариант е да подпишат митническо порузомение със САЩ ,май към това се стремят!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9" Ако не знаеш закъде си тръгнал, ще пристигнеш някъде другаде"Aз бих допълнил:"Ако не знаеш къде се намираш, първо ела на себе си"

13

Коце кмета

преди 5 години

Тия или са напълно луди, или играят някакъв цирк, за да останат в ЕС, ама не баш. Лошото е, че аз не знам като си поръчам нещо от ЮК дали няма да ходя на митница. Затова беше редно да сложат безусловен двустранен преходен период от 2-3 месеца, пък после да си изследват отверстията...

12

Анонимен

преди 5 години

Ако Али Джи беше ПМ, досега да е решил проблема.

11

Анонимен

преди 5 години

Време е ЕС да ги отсвири, а не да ги търпи още с това арогантно объркано поведение, лошото е че пак обикновенните хора ще плащат за всичко

10

Достоевски

преди 5 години

Всичко това е една игра. Бъдете сигурни че няма да излезат , просто отлагат за да може да има референдум за оставане. Колко са ми смешни моля не им се хващаите на тъпите игри. Отдавна са се разбрали че няма да уважат и зачитат вота на собственият си народ. Просто им се насмиваите на игрите

9

Анонимен

преди 5 години

" Ако не знаеш закъде си тръгнал, ще пристигнеш някъде другаде"

8

Дедо поп

преди 5 години

За пореден път тия *** показаха, че не знаят какво искат. Сърби ли ги, боли ли ги

7

Анонимен

преди 5 години

Аааа не! В никакъв митнически съюз няма да оставате. Вън от ЕС с мита и визи както си му е реда. Малко да ви се набият двбелите нагли инглизки кратуни. Айде чао довиждане лека нощ.

6

Mitkyla

преди 5 години

Задават си въпроси, сами си ги отхвърлят, сделката не искат, абе вие знаете ли въое какво искате. Референдум не искат, оставане не искат, сделка не искат, *** хора ей.

5

House M.D.

преди 5 години

Атернативи, атернативи... А какво означава думата - неизвестно.

4

boyko.uzunov

преди 5 години

Тези не знаят какво искат..,а бе пълен цирк !

3

Анонимен

преди 5 години

Тарикати са , не ги мислете. Ще въртят сучат докато изчакат удобен момент да действат. Проблема е че никой не ги натиска да излезнат веднага, всички ги коментират и им дават отсрочки.

2

бай Иван

преди 5 години

Да им изпратим Корнелия и Цецка.Те разбират от политика ,както и от далавери.За нула време ще решат въпроса за Брекзит,че и ЕС ще остане и длъжник на Англия.

1

Анонимен

преди 5 години

Тия много ми приличат на бившата ми съпруга - искат нещо, ама съвсем не са наясно нито какво искат, нито защо го искат, нито въобще искат ли го...