31

Анонимен

преди 5 години

ТОВА С АПАРТАМЕНТГЕЙТ СИ Е РАБОТА НА БСП СРЕЩУ ГЕРБ. ТОВА СИ Е НОРМАЛНА СДЕЛКА КАТО ВСЯКА ЕДНА В БЪЛГАРИЯ.СТОТИЦИ ХИЛЯДИ СДЕЛКИ СА НА ДАНЪЧНА ОЦЕНКА И КОЙ КУПУВА НА ПАЗАРНА,НЯМА ТАКАВА ПОКУПКА!!!!!!!!НА БСП,АКО ИМ СЕ ПРОВЕРЯТ СДЕЛКИТЕЩЕ ИМ СЕ ВИДЯТ НЕ ПО РАЗЛИЧНИ ОТ НА Ц.Ц. И ДР.ТОВА СИ Е ЛОВ НА ВЕЩИЦИ,ПРЕД ИЗБОРНИ МАНИПУЛАЦИИ!!!!!НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ ПОБЕДИ БСП ВИХРУШКАТА,ТЕ СА ВРАГ1НА БЪЛГАРИЯ,ПРИЛАГАТОСНОВНО РУСКИ ИНТЕРЕСИ,СМАЗВАЩИ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ!!!!!

30

САМО ГЕРБ

преди 5 години

До ГогичИ кое е тъпо? Говорете си не ни пречите, а ние през това време имаме избори да печелим. За пореден път ще ги спечелим, а вие ще гледате като препарирани от страни.

29

Анонимен

преди 5 години

"Герб няма алтернатива " ааа не думайте ? Ами че СДС/ОДС ,ДПС,НДСВ къде ги забравихте? Алтернативата И ТЯ Е родена от една майка СССР- Българска Комунистическа Партия.БКП може името да си смени ,да се размножи под други имена и знамена ,всичките партийки са плод на БКП .

28

Анонимен

преди 5 години

ДПС и ГЕРБ са европейски партии,вижте къде ходи Пеевски,в хотел Берлин(!!!),това са европейскоориентирани партии.От 2016 година има атака върху тях и се опитват да свалят ГЕРБ!

27

Гогич

преди 5 години

До анонимен 24:Тъпо, другарю гербаджия, тъпо.... Когато има работещ пазар и ясни, определими пазарни цени, не може да се договаряш на каквито си шскаш цени..... Щото това е пране на пари или рушвет (зависи от "договорената" цена).....И е за прокурор , най -малкото...

26

ЛИТЕРАТОР

преди 5 години

До Ф-а АкимтексТази творба бртако е литературен шедьовър. С тези рими си синтезирал цялото управление на ПП ГЕПИ и всички евроатлантици ***! БРАВО!!!

25

OMG_Lucker

преди 5 години

Тоя Стойчев очевидно е върл привърженик на ГЕРБ и Цв. Политолозите би трябвало да са безпристрастни или поне да не са отявлени привърженици на някоя политическа сила.

24

Браво, Браво....

преди 5 години

Развързахте ръцете на главния организатор на изборите в ГЕРБ.Сега, машината Герб, ще заработи на пълни обороти!

23

Анонимен

преди 5 години

Днес, докато слушах едночасовата словесна диapия на крадливия ***, се убедих, че е психично болен.

22

Анонимен

преди 5 години

До 24 /продължение/да, в очите на обществото може да изглежда "нередно" да се сключва сделка на цени, които средно-претеглено не са актуални към момента, но в крайна сметка сделката си е частна и не е доказано, че има упражняване на властови позиции и натиск, за купуването на такива цени, а цената на свободният пазар си е въпрос на договорка и никой не е в правото си "служебно" да я определя.

21

Анонимен

преди 5 години

естествено, че измисленият "скандал", няма да повлияе на никакви т.н. "избори"а в случая дефакто няма никаква "корупция" съгласно определението за корупция. Ако докажат, че Цвъки е рекетирал, натискал "Артекс" да му продадат на тези цени, тогава и само тогава би имало място за тълкуване на покупката/замянката като "корупция", съгласно дефиницията за "корупция"!в момента това си е една чиста, частна сделка между физ. лице и частна фирма, които могат да си се договарят на каквито искат цени!

20

Анонимен

преди 5 години

Патологичен случай! Ето, такива маниаци ни управляват!

19

Nightborn

преди 5 години

Стига сте се карали! Юдеите от сащ са рашили, че ГЕРБ вече е изчерпал "политическото доверие". То и няма как да е инак след 10 години кражби и дебелоочие. Сега ще ни сложат някоя, "нова надежда" ( пак техни хора". Въпрос на време е да се обявят новите. Но не се заблуждавайте- ГЕРБ са завзели много "лостове" и не са за изпускане от хамериканска страна. Ще командват в сянка като доганчето. Не случайно цвъки точно сега беше на молива с евреите там. Инструктиран е и знае какво да прави.

18

Додо

преди 5 години

Според мене Цветанов гравитираше прекалено близо до кръга на терористите Сорош, Хилари и Барак Хюсеин Обама и затова бу биха дузпата. Тръмп постепенно разчиства и се готви да ги натика в затвора, затова и политиката му в Европа, и по-специално в Източна Европа сериозно се усеща. НЯма да забравя как през Ноември, 2015 се изправи в парламента е рева за "бежанците" - "Ние от ГЕРБ няма да допуснем никой да слага знак на равенство между бежанци и терористи", заяви тогава Ц. Ц.

17

Додо

преди 5 години

Ей, че наглост! Хем купил имот на половин цена, (което е еквивалентно на получаване на кеш подкуп в размер другата половина на цената) хем корупция нямало! Хем напуска, хем оставал! Хем го изловиха, хем вина нямал! Нещо като оная приказка за турчина дето тука един я каканиже отвреме навреме...

16

Мик

преди 5 години

До Наблюдател НАБЛЮДАТЕЛ , ТИ И НА УЧИЛИЩЕ ЛИ СИ ХОДИЛ ???? ДО КОЙ КЛАС ИЗКАРА ???

15

НИНОВА СЕ БОРИ.

преди 5 години

До Анонимен 14НЕ СЕ КОСИ.ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВИ СА АВОАРИТЕ НА "ТЕХНОИМПЕКС" В ТУНИС,АЛЖИР,МАРОКО и т.н.В ЧУЖБИНАТА КАТО СИ "КУПИШ"ТЕХНИМПЕКС" ТЕ СА ТИ БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК.ТА ННЕ СЕ "КОСИ"-НИНОВА ИМА ЗА КАКВО ДА СЕ "БОРИ"А ТИ НЕ ПРЕЖИВЯВАЙ- ИНФАРКТЪТ Е КОВАРЕН И БЪРЗ

14

САМО ГЕРБ

преди 5 години

До РЕД СЪЛЗИ,РЕД СОПОЛИЩе си купите, ако ви позволим.

13

РЕД СЪЛЗИ,РЕД СОПОЛИ

преди 5 години

СЕГА И ЗА ЦВЕТАНОВ ЛИ ДА РЕВЕМ ??!АЛЧНОСТТА И ОТ "ЛЯВО" И ОТ "ДЯСНО"Е БЕЗГРАНИЧНА.НЕ ЗАВИЖДАЙТЕ - БЪРЗАЙТЕ ДА СИ КУПИТЕ ДОКАТО ОЩЕ ИМА,ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ СИ КУПУВАТ "НА ЕДРО"И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ОТИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ!

12

Анонимен

преди 5 години

Проблемите са много сериозни,това че се вдигна Аларма около Цветанов няма да оправи ситуацията в страната.Нинова се бори и каза нещо интересно трябва да се смени модела.САМО с празнни приказки нема да се случи нищо.