25

Кънеееев,Кънев

преди 5 години

Въпреки че е добър аналитик, мистър Кънев не трябва да споменава думата ценности, при положение че фирмата му цицаше кинти от едно публично дружетво в което работи жена му. И те така говореха - ценности.

24

КРАЛИ МАРКО

преди 5 години

Сега пък Китай им пречи на извратеняци те от запада. Погледнете си своята *** . Пардон тя е и нашата ,и какво от това. *** си мирише. Колкото и да ни промиват мозъците реалността ни ги отрезвява. Западният начин на живот не е хубаво нещо. С изключение на няколко държавици всичко друго е *** до шията. И става все по отблъскващо. Важното е да не ти пука за ближния. Пари ,пари ,пари.....страхотни ценности?!

23

националист

преди 5 години

Западна Европа, вместо да подарява технологиите си на жълтите, можеше да инвестира в Източна Европа и да се обедини!Китай е въздух под налягане, изтегляне на запада от там ще направи китайците много сговорчиви и молещи се!Стига лицемерие, време е за действие.

22

Анонимен

преди 5 години

Дъртата вещица Тереза Мей в Англия съвсем се е побъркала!!

21

Анонимен

преди 5 години

Центърът на световното зло се намира в Лондон.......................всичко нормални хора по света чакат с радост разпада на империята Великобритания!!

20

Анонимен

преди 5 години

Китай е умерено лошия а русия просто си е вонящо блато център на световното зло

19

Анонимен

преди 5 години

Китай и Русия са лошите, а Англия, Франция и САЩ-добрите, нали???Поредната манипулация.................светът е друг вече, доминацията на долара е към края си......................ЕС е най-слабото звено в гео-политиката!!

18

Анонимен

преди 5 години

Китай е толкова замърсен,че дори и сутрин се усеща тежката миризма на замърсения въздух и не може да се диша свободно!Техника може да внасят,но храна в никакъв случай.А най-добре да произвеждат в Европа и да плащат европейски заплати.

17

Васил Левски

преди 5 години

От ден на ден Турция става по-силна, докато еврейогейталащистанците от ден на ден затъват във всяко едно отношение. Съдба, какво да правиш!

16

Дарвин философ

преди 5 години

До ДругЗащо турски и ЕС флаг?Защото след Брекзита без Турция ЕС няма да може да устои на САЩ,Русия(СНГ) и Китай нито военно ,нито икономически и нито като човешки ресурс......

15

Ризото

преди 5 години

Техниката да си я правят,но да си ядат ориза и гъстъците с кадмий и други тейки метали сами...Чесъна също.....

14

Циник

преди 5 години

За уронване престижа на Републиката.Китай изкупува фирми със стратегическо значение за Европа.Трябва да си наистина тъn - да очакваш, че другарите - ще те хранят.Китай е страна - отнела стотици хиляди работни места от европейците - във всички браншове за които се сетите. Не че ми дреме за американците - но наивитета на европейците ( или по-скоро лакомията им за доларите от Китай ) са на път да превърнат европейците в крепостници на Китай!

13

Циник

преди 5 години

От 2015 година насам другарките Шмъркел и Макарон - "инвестираха" над 300 000 000 000 евро в мaймyноподобни от Африка и Азия с бомби на кръста и коран под мишницата....а иначе - Китай е единствената по рода си икономика на "държавен капитализъм" На тези сеpceми , които очакват - Китай да ги храни - ще кажа, че са сбъркали влака.И до днес - в Китай има детско робство - и то деца - правят тухли ... родителите им стигнали до Пекин - биват въдворявани в затвора от 1 до 3 месеца - за уронване прест

12

Друг

преди 5 години

Защо турското знаме е на картинката?

11

прав си пич

преди 5 години

До noFreemanюдо-масонските предатели от бандата на Соломон Паси дето ни продадоха на НАТО и ЕС окончателно видяха сметката на БългарияБългария се състоя - люто но го зачукаха ис с този хомосексуалистки и толерастки ЕС и с НАТО - грабят ни така както и Турчин не ние грабил !

10

Анонимен

преди 5 години

Нека експлоатираме Китай в Европа! Защо трябва да се ограничаваме заради някой си отвът океана?

9

noFreeman

преди 5 години

всичко ми е ясно, само не, кои са и собствените ценности на европата? Една пошлост е европа, кръвопиец на 15-на държави, които нямат никаква национална независимост и са донори на 5-6 големи мастити държави, крали столетия из всички континенти...

8

Анонимен

преди 5 години

"Китайските амбиции в Европа не са за подценяване, макар че желанието на азиатската страна да стане глобална сила е ясно отдавна.""Който играе-печели, който не играе- не печели" - Христо Стоичков

7

Анонимен

преди 5 години

"желанието на азиатската страна да стане глобална сила е ясно отдавна."Миии хубу.... Аз ко д а направя? Да седним да ривеми ли?

6

Евроовце

преди 5 години

Европа приема орди от криминални типове, главорези и изнасилвачи с мечета и целувки по гарите... товари ги на лодки и ги носи тук... какъв шанс имат такива тъпoглавци срещу лукавите китайци? Какъв шанс имат тъпoглавците които се самозатриват и ислямизират и се сърдят и заплашват с тежки последици онези които не го правят? Междувременно в Китай мюслитaта са послушни защото денонощно чукат камъни в лагерите :))) там няма атентати. Мине се немине време и немчyлята изкукват, а после затриват Европа.