8

анонимен

преди 5 години

най добре ще е да допускат пр семейства които са безработни и без селско стопански дейности и това ще бъде предотвратено защото явно не разбират какво значи да изграждат трудови навици

7

Анонимен

преди 5 години

Не е лошо децата да се учат на труд и да вършат някаква домакинска или лека работа,да помагат в домакинството,но не и продължителен или тежък физически труд от който са получили дори мазоли!Браво на учителите,че са реагирали!

6

Анонимен

преди 5 години

Поне веднъж в месеца,трябва децата да се разпитват внимателно за нередности,отделно от приемните родители и да се глеждат за следи от физически тормоз.Тези трябва да платят робския труд на децата кеш,на ръка и веднага.И да бъдат глобени,а не да им се размине без наказание.

5

Анонимен

преди 5 години

Взимат пари , а децата пускат мръсни . Взимат им дрехи без пари от някъде и гледат да им излязат евтинко .

4

Анонимен

преди 5 години

Каква е процедурата за избор на приемни семейства? Колко получават за дете? В 90% изборът не е обоснован и се свежда до получаване на парите!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Не е лошо да се приучват на труд но да не е всекидневно. Та това са деца къде им е силата. Само с това ли ще се разминат тези приемници нещо наказание затворче при бай Ставри няма ли да има. Егати законите. Тези закони са направени от Мутри за Мутри.

2

Тео

преди 5 години

Добре, че са ги изкарали, но някой няма ли да потърси сметка на приемните родители? Нормално ли е в наши дни да караш 10 годишно да рине л...та на кравите? На времето това е било нужно за оцеляване, но в днешни дни? Разбира се, не е лошо да им се покаже, ако ги увлича селската работа е ок, но да работят постоянно, а "родителите" да взимат и помощи ... не е редно!

1

РОС

преди 5 години

Страшно е с тези приемни семейства. Социалните да правят поне веднъж седмично проверки.