368

Анонимен

преди 5 години

ТОВА С АПАРТАМЕНТГЕЙТ СИ Е РАБОТА НА БСП СРЕЩУ ГЕРБ. ТОВА СИ Е НОРМАЛНА СДЕЛКА КАТО ВСЯКА ЕДНА В БЪЛГАРИЯ.СТОТИЦИ ХИЛЯДИ СДЕЛКИ СА НА ДАНЪЧНА ОЦЕНКА И КОЙ КУПУВА НА ПАЗАРНА,НЯМА ТАКАВА ПОКУПКА!!!!!!!!НА БСП,АКО ИМ СЕ ПРОВЕРЯТ СДЕЛКИТЕЩЕ ИМ СЕ ВИДЯТ НЕ ПО РАЗЛИЧНИ ОТ НА Ц.Ц. И ДР.ТОВА СИ Е ЛОВ НА ВЕЩИЦИ,ПРЕД ИЗБОРНИ МАНИПУЛАЦИИ!!!!!НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ ПОБЕДИ БСП ВИХРУШКАТА,ТЕ СА ВРАГ1НА БЪЛГАРИЯ,ПРИЛАГАТОСНОВНО РУСКИ ИНТЕРЕСИ,СМАЗВАЩИ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ!!!!!

367

men

преди 5 години

театърчета евтини и народеца беден мил си помисли че ше падат глави, че ще се търкалят тела. нема батенца. хващайте се за пръстите, сериалът "клатенето" ше продължава.

366

men

преди 5 години

според мен американците са организирали тази буря в чаша с вода за да може сфъклю да се покрие и тиквата да може, о изненада небесна, да абдикира за трети път. инак с дупетатското си място губи само псевдо заплатката си от 5 хиляди лева на която се смеят и продавачките в супермакетите в швейцария. ако беше до корупция и имоти колко герберски тикви щяха да хвръкнат още не ми се мисли. примерно кмета на бургас който живэ без да плаща в един отелец с 23 годишната си либовница и има един хотел на приморско като пентагона. за какво си говорим тука. театърчета евтини и народеца беден мил си помисли

365

Анонимен

преди 5 години

Интересно тук всички сме против Гербаджиите, но като дойдат избори всички получават деменция и гласуват за тях... Как става?

364

Анонимен

преди 5 години

когато престъпниците вместо да са в затвора ви казват че имат решение- и вие ги слушате значи сте много зле и никой не може да ви помогне

363

Анонимен

преди 5 години

на гербавите им е ясно кой командва зад паравана от банкядано и останалите да разбера и да не си правят илюзии- значи той имал решение а не премиера на брифинга ясно каза - моята партия това е истината и изпълненията му може да станат и по-злокобни ако населението не се осъзнае

362

Анонимен

преди 5 години

Ц.Ц. - имам големи таланти и възможности в цирка. Там ще градя кариера. А апартамента ще продам за каравана.

361

Аз

преди 5 години

С колко малко иска да се отърве г-н Цветанов.Излиза от власта,но само с дясното рамо.Останалата част на тялото все още остава дълбоко в нея.

360

Анонимен

преди 5 години

Не оставка, ПРИСЪДА! Има ли закони в тая държава изобщо или не? Как така ще остава зам-председател на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб, човек който е заподозрян за злоупотреба с власт!!! Хора, огледайте се, центъра на София е строителна площадка от не знам вече колко време, всичко е грозно и отвратително, хора няма. Всички които можеха избягаха, другите са въпрос на време! България никога не е била толкова зле! Защо ги търпите тия да си разиграват коня и да си купиват ВИП апартаменти с нашите пари

359

Честен

преди 5 години

И само като си помисли човек / четейки коментарите /, че след лъсването на тази подигравка със законността, моралните ценности от страна на ВИСШИ функционери на партия ГЕРБ, все пак се намират българи които ги подкрепят.Какво още трябва да разруши, унищожи Бойко Борисов и сюр*ия*та му, за да ПРОУМЕЕ българина, че БЪЛГАРИЯ загнива.Но вярна излезе приказката: Когато тинята изплува и се самовъзприеме за каймак, така се получава!

358

ейииии

преди 5 години

Бесни сте от завист!Баси писъците,баси хленченето!Интересно ако хазартаджията си поиска Мусалла и Черно море как ще реагирате!?

357

Анонимен

преди 5 години

Дрън дрън.....общи приказки които не дават отговори на въпросите,на които трябва да отговаря

356

Анонимен

преди 5 години

А у затвора кога?!

355

Анонимен

преди 5 години

Цуци, ай ся подробен отчет за посещението ти в щатите, после оставка и съд за безобразните далавери, пране на пари и укриване на данъци!

354

Анонимен

преди 5 години

Цвъко в момента е изпаднал в логорея и подава оставка от парламента, обяснявайки колко велика и достойна постъпка прави.

353

Не му варвайте

преди 5 години

Продължава да баламосва хората.

352

същия

преди 5 години

До зидаромазач 371От 10.11 до образуването на Герб НАИСТИНА нямаше държава!А сега вече има просперираща и успяваща България!До сега Борисов се е справил с всички предизвикателства!Този човек просто няма нито един провал!А че разни бесепета и десебета са бесни от успехите му си е техен проблем!

351

...

преди 5 години

Цветанов и ние от народа имаме решение за теб. Конфискация на всичко което си придобил, откакто си в политиката и затвор за същото. Защото е придобито по нечестен начин. Ето ти решението на народа. Прокуратурата да се самосезира веднага и да изпълни решението на народа, в името на народа. Казах.

350

Анонимен

преди 5 години

Хайде бе, още ли няма оставка?

349

ГЕРБ-сперматозоиди

преди 5 години

и ние си имаме структура направена от Цветанов и нашия ръководител е старши сперматозоид взет от Цецка Цачев