84

не ги мисля

преди 5 години

Рускините миризмата не ги плаши. Те в БГ не подбираха ромите.Като бяхме в България си правехме майтап че "хубаво ***, ама много мирише".Затуй ако някой се хванеше с рускиня губеше точки.

83

Анонимен

преди 5 години

Екстра да се махат руснаците от нашето черноморие че да можем Българите да му се насладим

82

Анонимен

преди 5 години

Турската държава прави удар за да могат после мъжките мъже също да направят удар. За голяма радост на руските туристки.

81

Анонимен

преди 5 години

Хубавите плажове са рядкост в малоазийската част на Турция. Повечето са или кални, или чакълести или камъни с отлят бетон и други приспособления.

80

видях

преди 5 години

2018та ходих на почивка в Турция, спах в три хотела и навъртях доста километри. Мръсотия , миризми...ама било евтино - друг път. Това лято - на нашия балкан и на гръцкото море.

79

Анонимен

преди 5 години

До Не разбирамЗащо е проблем това?Нали медиите ни убеждават че рашките са бедна държава с хора без пари?Или нещо не е така?Не, всичко си е така.В Турция можеш да икараш една седмица със 700лв.У нас 700лв няма да стигнат за 4 дни.Прочети още на: https://dnes.bg/balkani/2019/03/27/turciia-nanasia-udar-priema-ruski-turisti-bez-vizi-i-pasporti.405793?utm_source=referral&utm_medium=articles&utm_campaign=internal_links#comment-newest

78

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73Най-качествено обслужване, луксозни хотели, красиви плажове предлага Турция, всичко друго е пълнеж !Миналото лято ходих в Кушадасъ - повече няма да стъпя!Мръсотия, гадна храна и миризма на канал навсякъде.Като видях хотела говорих с агенцията да ме настанят в друг уж да е по-добър и си платих допълнително за това.Другия хотел беше същата трагедия.Даже плаж нямаше а камъни покрити с метални скари.

77

Анонимен

преди 5 години

Супер!Да се махат от България по-скоро!

76

Анонимен

преди 5 години

Браво на Турция! Истинските бизнесмени.

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73Хахаха,Личи си че не си ходил нито в Турция нито някъде другаде.Ти пък какво разбираш от плажове и качествено обслужване. Матрошка каха! Седи в подземието на компа по цял ден и спами. Плажове виждаш само на десктопа.

74

Менделеев

преди 5 години

Ето това се казва най новата санкция срещу Русия. 78151

73

Анонимен

преди 5 години

Значи догодина пак ще се родят между 200 и 300 хиляди турчета в Русия....

72

Анонимен

преди 5 години

Не само Руснаците и Българите влизат без виза в Турция до 90 дни.

71

привет от Германия

преди 5 години

Отчаяната борба на комшиите да преодолеят лучената криза !Преди когато Турция беше предпочитана дестинация на западните туристи и им беше широко около врата на турците , беше недопустимо руснак да влезе без виза в Турция !

70

Анонимен

преди 5 години

Най-качествено обслужване, луксозни хотели, красиви плажове предлага Турция, всичко друго е пълнеж !

69

Празников

преди 5 години

До Минчо Делников По-добре ти си провери инфото. За преди 5г. съм сигурен че имаше, защото лично бях свидетел на летището в Истанбул как граничният турски полицай върна една нахална рускиня, която искаше да мине без виза. Жената беше донякъде права, защото пък нейният самолет кацнал междинно в Турция без да я питат видиш ли.

68

Роб Халфорд

преди 5 години

С колкото рускини продавачки в магазини в Гърция съм говорил, все са дошли на почивка, "харесало им е и са решили да останат".

67

преди 5 години

Единственият отговор за който се сещам е да намалим малко цените и да им предложим различен туризъм, но ми се струва, че това няма да се случи.

66

Гочо Бизнеса!

преди 5 години

В Русия лична карта няма! Имат вътрешен и международен паспорт. Те и досега нямаха визи с Турция, само дето им слагаха печати в международния паспорт. Ама те пак ще го носят, защото без международен паспорт не могат да излязат от Русия.

65

преди 5 години

Неприятно ми е да го напиша, но турците за разлика от нас могат да си го позволят. Ние не можем заради ЕС.