13

Димо

преди 5 години

Безкрайно ясно е че в България има етнически малцинства,които използват майчиният си език.Той обаче не трябва да се пропагандира или налага.Използването на турски или какъвто и да език,различен от българският за предизборна кампания е противоконституционно и незаконно.ДПС и в случаят ДОСТ са радетели на турски интереси в България.Нещо недопустимо,на което трябва да тропне с крак!

12

ИЗВЪРЕДНО!

преди 5 години

Цветанов е приел да напусне Парламента!източник - епицентър, 12,15 ч.Днес ще се официализира всичко и ще има негово изявление

11

Анонимен

преди 5 години

Да попитам Камелия - точно колко е скочил Шопов и на височина или дължина е скачал? Така употребена тази дума звучи просташки, та още един въпрос - просташка медия ли настоявате да бъдете?

10

смях цирк

преди 5 години

България има един ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК и това е български.Тези ДПС и ДОСТ къде се намират в Турция ли са,тези турски сериали по националната телевизия отидоха мнго напред.СЛАБ парламент и ГЕРБ трепери сега ...Тодоре Живков къде си селендуро с голямата тояга ела да видиш цирка

9

ГСМ

преди 5 години

Има ли друга държава в която се агитира на турски и по-специално Германия и САЩ ме интересуват

8

БЛЯК

преди 5 години

България е едно ЦЯЛО! Българите (гражданите на България) са БЪЛГАРИ! Независимо към кои етнос имат принадлежност! Думата "малцинства" не фигурира в Конституцията на Р.Българя! Това е върховния закон, ТОЧКА! Езика споменат там е Българския - ТОЧКА! Имаш българско гражданство, значи си Българин, ТОВА Е! Ако ще и от МЕЛМАК да си, ако ще и още 10 гражданства да имаш, ТИ СИ БЪЛГАРИН, и като такъв трябва да да знаеш, че Конституцията е ЗАКОН с който никой Българин не може да се заиграва!

7

Анонимен

преди 5 години

Турският език да си го ползват като ходят в Турция.Но и този на които си хортуват тука не е баш като турския,да не говорим че там изобщо не ги възприемат за турци.Натрапници са и в двете държави.

6

ай бай

преди 5 години

До Анонимен 1Гледаме от турците,но сме по-добри от тях.Те какво направиха с тракийските българи.Не само,че не ги призноха,но ги изпотрепаха,изгониха и им взеха имотите.И досега не са платили обезщетение.

5

Анонимен

преди 5 години

Ох горките малцинства, в България има етноси и всички те са равнопоставени.Четете конституцията.Няма привилегии за никой

4

House M.D.

преди 5 години

В България само нискочелите гласуват.

3

Анонимен

преди 5 години

Този Аталай да му е ясно, че тук е България и да спазва Конституцията! Всякакви претенции нямат място у нас и който не му допада да си ходи, а не да играе игрички с двойно гражданство и не да вие като животно от джамиите, които също нямат място тук, както и агресивната им религия.

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Ти да видиш!. Ти ще признаеш ли, че ти "харесва" изнасилване? Не нали!

1

Анонимен

преди 5 години

България е от малкото европейски страни, които не признават малцинствата и езика им.