62

ПЕНКО

преди 5 години

ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА РУСКЕТЕ ВОЕННИ ОТБИВАТ АТАКИТЕ НА СПЕЦ- ЧАСТИТЕ НА ЦРУ -ОПИТВАЩИ СЕ ДА СЪЗДАДАТ ХАОС И МИЗЕРИЯ .. СЪОТВЕТНО- С ЩАТСКИ БАНКИ -"ГЕПИЛИ" ВЕНЕЦУЕЛСКИ ПАРИ ПО НАРЕЖДАНЕ НА ГАДНАТА ЦИОНИСКА -СЕМИТСКО-ПЕТРОЛНА *** -ПРЕДИМНО ОТ ТЕКСАС !!! КАКВО ЛИ МИСЛЯТ В ЮТА МОРМОНИТЕ !?!?!?И НАШАТА "БНБ" СЕ ВКЛЮЧИ В ПОЛЗА НА МРЪСНИЦИТЕ !!!

61

Путин Велик

преди 5 години

Една чудесна малка военна криза във Венецуела би нарушила доставките на нефт на най-богатата на нефт държава в света. И чудо: Цените на нефта ще се покачат и Путин ще закърпи бюджета.Така само с няколко самолета и малко неефективни ракети, Путин ще блесне като болшой стратег. Може да вземе даже нобелова награда за икономика.

60

Анонимен

преди 5 години

Да де, точно като в Крим.

59

Анонимен

преди 5 години

Усещам, че пак ще има Груз200

58

Анонимен

преди 5 години

чудех се какво става във Венецуела, че много заглъхна работата..., а то братушките кацнали в Каракас и световните медии онемяха... не знаят какво да кажат....

57

Анонимен

преди 5 години

За руските военни никога няма нищо незаконно.При тях всичко е законно,защото имат ядрени ракети и много кораби и самолети.Дори инвазия да направят,тя ще е законна.Защото са по силните.Не че някой ще ги извика,ами защото няма кой да ги спре.

56

Анонимен

преди 5 години

РУСКИТЕ ВОЕННИ ГОТВЯТ ТАКЪВ КОЛЕЦ В КРАВАРСКИЯ ДИР...НИК ЧЕ ЧАК НА МЕН МИ СЕ РЕВЕ.ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

55

1

преди 5 години

До Анонимен до 54....а след някоя година Руски военен парад във Вашигтон,с Генерал Шойгу, на бял кон,да приема парада,,,ако така вървят нещата,то бива американска наглост , бива, ама,,,

54

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Крим наш ! - и свърши водата"Така Ано Умни зааа малко да излезеш правслед като Украинците отрязаха Крим и като продукти и като ток и като вода наистина имаше сериозна КризаПитейната вода се разреши проблема като взеха вода от планината в Южен Кримелектрото построиха две паро-газови ТЕЦ 980МВ мощностКримския мост - транспортаЛетището в Семферопол - транспортТаврид аутобан - Транспорти остана вода за поливане - ЙОК още не е разрешен проблемакак и кога не се знае - много сло

53

Анонимен

преди 5 години

Правилното име на тази пирамида е на Маслов .

52

Анонимен

преди 5 години

До 53 А,от другата година Сибир провинция на Китай!Кое е по-богато Сибир или Куба и Виетнам?

51

1

преди 5 години

така,днес Венецуела, утре В Куба, после старите бази във Витнам и Алжир,,, крайно време беше,каквото повикало, това се обадило,,,аман от американски прототии,

50

Гледна точка

преди 5 години

Пирамидата на Маслоу е инструмент за въвличане на народите в потрбителската спирала. Заслепени и затънали в потребности от стоки на "високия" стандарт, хората позабравиха и пренебрегнаха нормалните човешки ценности.Пирамидата на Маслоу не е инструмент,, а теория, която дава подредба на потребностите, а не тълкуванието ОТ тяхната нужда. За да задоволим потребностите от високият стандарт, първо трябва да задоволим тези от дом, храна, превоз и т.н. В това фактически се състои пирамидата наМаслоу!

49

Гледна точка

преди 5 години

Пирамидата на Маслоу е инструмент за въвличане на народите в потрбителската спирала. Заслепени и затънали в потребности от стоки на "високия" стандарт, хората позабравиха и пренебрегнаха нормалните човешки ценности.Може ли човек да мисли за нормалните човешки ценности, след като има липса на лекарства по аптеки, като заплатата ти е часовата наденица на служител от демократична държава. За какви нормални човешки ценности иде реч, щом живота на човек се свежда до неговото отелявване!?

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44То и тока им беше "свършил" в Крим, ама сега си имат електроцентрали даже да продават ток! Така и с водата ще стане!!! Абе, зло-ба-ри.............каквото и да искате да направите на руснаците (основно лошо), НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ! РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ ПОБЕЖДАВАТ, ЗАЩОТО СА НА ПРАВИЛНАТА СТРАНА НА ИСТОРИЯТА!!!!!!!!!1

47

Ицо

преди 5 години

Крайно време беше, даже много се забавиха.

46

Анонимен

преди 5 години

Пирамидата на Маслоу е инструмент за въвличане на народите в потрбителската спирала. Заслепени и затънали в потребности от стоки на "високия" стандарт, хората позабравиха и пренебрегнаха нормалните човешки ценности.

45

Всичко с времето си

преди 5 години

Положението във Венецуела ще се стабилизира. Както стана в Крим и Сирия. С Венецуела са Русия и Китай. А с каквото се е заел Путин, е станало. Това е достатъчно.

44

Гледна точка

преди 5 години

Пирамидата на Маслоу, дава практическо обяснение, за положението на хората във Венецуела.Няма как човек да задоволява по-висшите си потребности (потребности от стоки на високият стандарт, развлечения, самоусъвършенстване), след като има липса на стоки от първа необходимост и лекарства.

43

Анонимен

преди 5 години

Така се започна в Крим, после в Сирия, сега и във Венецуела. Наред са Варна, Бургас, Несебър, "Золотые пески", "Солнычный берег", "Албена" и Созопол, и т.н.;)Да не забравяме, че "Алша ваш", но цимента наш!