59

Филмът ЕШАЛОНИТЕ,

преди 5 години

но втора серия - товарим ги и ги пращаме в Германия при Меркел и в Брюксел при европейските чиновници. Нека те да ги интегрират. ние не успяхме.

58

В Хартата за

преди 5 години

социалните права не е ли казано, че никой няма право да заробва хора и да ги принуждава да работят, за да издържат мързеливци и безбройните им деца?!

57

Анонимен

преди 5 години

А правомерно ли е да късат от залъка на моето семейство, за да хрантутят същества, които не желаят да учат, нямат никакво намерение някога да работят и още от 11-12-годишни си правят сметката да започнат да създават потомство - минимум 5-6 бройки, за да си осигуряват пари наготово от надбавки и помощи?Даваме помощи, за да има България трудов ресурс след 15-20 години, който да замени днешните работещи, когато те се пенсионират.Съветът на Европа не може да ме изнудва да храня па_р_а_зити!

56

Мен

преди 5 години

Ами аз ако съм ще спра всякакви помощи. И тва е.

55

chili

преди 5 години

Колкото помпозни съвети, конвенции и харти да измислят вонята на кабалистичнта глобализация не могат да я прикрият!

54

...

преди 5 години

Добре де що моите деца не получват детски надбавки бре!? Жащо вие ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАТЕ РОМИТЕ а БЪЛГАРИТЕ ГИ ДИСКРИМИНИРАТЕ!? А!?

53

Тогава какво пречи

преди 5 години

помощите да са преобладаващо в натура и/или ваучери за храна, стоки и услуги, а изплащането им до навършване на пълнолетие да се обвърже със задължение на отделната личност за полагане на обществено полезен труд под някаква форма и за някакво време след навършване на пълнолетие или възстановяване на направените от държавата разходи, които автоматично да отпадат при завършване на основно образование. Така и "потребителят/ползвателят плаща", а и общественият интерес е защитен без сегрегация.

52

Анонимен

преди 5 години

Стандартно детето е дете до 18 г. след което му се издават лични индефикационни документи-лична карта,шофьорска книжка кат пълнолетен,зачитат му се подписите,действията организационни,качествата на гражданин при обществени избори с отношения и тогава се прекратяват детските надбавки-социални към родителите му защото е станал пълноцелен гражданин,подлежащ и включен за служба без да подлежат на санкции админицията за експлоатация на детски труд и важи защита на детето,а туй детето на детето за кой

51

Анонимен

преди 5 години

До кога ще се гледаме да угаждаме на всички друг?! До кога ще даваме пари само на ***?! Защо аз няма право на детски, като имам дете?!

50

Ани

преди 5 години

Никой не иска да ги дискриминира. Но когато едно дете не ходи на училище е неграмотно. После не иска и да работи и накрая става крадец,насилник и тн. А това законно ли е? Тези индивиди по някакъв начин трябва да се научат да работят, да учат и да живеят нормален живот, а не в гета и мърсотия. Държавата търси начин да ги накара да са граждани като другите. А не само на помощи ,привилегии и тн.......

49

Анонимен

преди 5 години

Моето дете ходи редовно на училище, отличник е, но не получава никакви детски. ТОВА НЕ Е ЛИ ДИСКРИМИНАЦИЯ?

48

Бай Иван

преди 5 години

На ви ЕС сега, на ви ценности, радвайте им се ;) !!!

47

анонимен

преди 5 години

Моят син като не получаваше детски от държавата, защото много ни били големи доходите/ ама брутните де/, не беше ли дискриминация?! И ходеше редовно на училище!

46

Орландовци

преди 5 години

А всъщност тези "комитетаджии", дали са наясно, че парите за детските надбавки се харчат за алкохол и цигари на родителите, а не отиват при децата, за които уж се изплащат ? Тези чиновници не разбират ли, че обвързването на надбавките с училищата е, за да задължим неграмотните *** да ограмотят децата си, за да могат поне те да се интегрират, иначе без това ограничение децата им ще се ползват за просия ?

45

Анонимен

преди 5 години

ОК ще им плащаме на социални помощи на гето-ромите, но в размер на 1 стотинка на година.

44

,.,.,

преди 5 години

Съветът на Европа,ООН,Европейски комитети по ВСИЧКОЛОГИЯ и подобни,са все кухи организации за намиране на синекурни длъжности на високи заплати на СМЧ на Новия световен ред работещ срещу нормалния ЧОВЕК.Напънът е да създаде пупулация от необразовани твари напълно подчинени му.Затова никакво подписване на харти,конвенции и всякакви глупотии и пълен бойкот на такива античовешки"организации''ако искаме да бъдем ЧОВЕЦИ а не маса хора.

43

Анонимен

преди 5 години

Браво на ЕС! Ние сoмaлийците сме читави хора!

42

А когато

преди 5 години

Хиляди български Деца НЕ получават детски, не е дискриминация.

41

Анонимен

преди 5 години

Поредната явна и груба дискриминация спрямо работещия, хетеросексуален, плащащ 50% от заработеното и спазваш законите български гражданин. *** не работят, незаконни са по всички закони на РБ-имоти, осигуровки, сметки, морал, крадливи, нагли, педофили са 99% от тях и накрая-не може да ги плеснеш по ръката щот им нарушаваш правата. Еми майн*ата ви продажни политици!!! Вие ги превърнахте в кърлежи!!!

40

акуд

преди 5 години

а къде в хартата на този тръста. деца могат да раждат деца ????