114

ruseborn

преди 5 години

До бай ганюКои са твоите демократични държави бе, ***?Гдето водят 32 войни в света сега?

113

До Бдинец

преди 5 години

Умний, ти май си от Бончова маала?Сигурно си разучил биографиите на нашите суперспециалисти министри и ексминистри на отбраната Каракачанов, Цонков, Свиняров, Гнойко Ноев и разни други? Ами колко дами оглавяват военните министерства на натовските страни? Няколко, от които помня само фрицкинята.Няма кой да каже, да съобща, че Шойгу е голям българофил. Лично осигури с логиситика, огромни камиони "Урал", палатки, одеала и каквото се сетиш на българска студентска експедиция в Алтай за разкопки на

112

Анонимен

преди 5 години

До Така, ли....Така ли? И колко от ЧВК Вагнер гризнаха дървото? ОСЕМ (8) души, които даже не са участвали в битка. Данните са от специално изпратен екип на Sрiegel, ако не вярваш на руски данни. А Руските ВКС избиха с високоточно оръжие повече от 30 натовски и израелски офицери-разузнавачи, събрани на съвещание. И това не би станало, ако бяха предупредили руснаците.

111

Путин Велик

преди 5 години

За Путин една Венецуелска криза би била чудесна възможност световните цени на нефта да се покачат и той да закърпи бюджета.Така със два самолета и много риторика, Путин може да се издигне в очите на руснаците.

110

бай ганю

преди 5 години

русия има ли претенциите че е демократична държава?не е известно демократична свободна държава да подкрепя винаги или дори в единичен случай тоталитарни системи,диктатури или други не демократични системи

109

наблюдател

преди 5 години

Всеки проблем на Венецуела при доставките на нефт е добре дошъл за Русия, тъй като те ще разширят пазания си дял (като запълнят недостига със свой нефт).Венецуелците дали ще се вържат на руските интриги?

108

Така, ли....

преди 5 години

Те, тия от Вагнер, вече ядоха дървото у Сирия, колко му е да го гризнат и у Венецуела за запаметяване!Опита учи--на чужд руски газ и 100-ракети са малко.

107

те виждат

преди 5 години

Венецуелците вече 50 и косур години гледат какъв го ядоха Кубинците като поканиха Хрушчов през 1962 г. Да не ги е ... луд че да се наредят и те на този хал.

106

Анонимен

преди 5 години

И за какво му е на бай ти Дончо да се бута във Венецуела?

105

Анонимен

преди 5 години

Положението на американците е" куда ни кинь всюду клин ."

104

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха ! На бай ти дончоне му стиска да нападнеВенецуела защото там имадостатъчно оръжие да удавятпиндосите в карибско море .Вен-ла има разположени С-300и С-400 така че да заповядат .

103

Каза Дойче веле

преди 5 години

Ами доставят трафове защото ги запалихте

102

Боби

преди 5 години

До Анонимен"А Израел отново избомби Сирия!хахаха Ама те Ф16 много ги е страх от С300 и не припарват ахахахаха"ХИЛЕЩИ СЕ ЕКСПЕРТЕЕврейските Ф-16 Пускат Планиращи бомби и/или крилати ракети от Своя територия, Въздушното пространство над Бейрут или Морето. Еврейски самолети не са навлизали на Сирийска територия от много отдавна.Планираща бомба има обсег до 40-60кмКрилата ракета над 100кмГоворим за Еврейските боеприпаси за Ф-16

101

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98Когато коментар казва истината можете да видите по минусите които му дават дежурните платени коментаторчета. Едно такова платено коментаторче може да даде много минуси с една програма наречена Тор, с която си сменя ай пи адреса.С ТОР се влиза в дълбоката мрежа нали?Ясно е, че това са руските хибридчици.

100

Анонимен

преди 5 години

А Израел отново избомби Сирия!хахаха Ама те Ф16 много ги е страх от С300 и не припарват ахахахаха

99

Анонимен

преди 5 години

надявам се, иначе най-големите "демократи" ще влезнат

98

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Блядкитe да изпратят храна на Мадура, че венецуелците гладуват.... а тия *** изпращат войници, толкова им стига мозъка алкохолизиран."ХАЙДЕЕ ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ1. потвърдена информация за 2019 Венецуела купува от РФ зърнрни храни за 10 милиарда $2. Непотвърдена информация Китай е готов на бартер Храни срещу нефт но смятам че е напълно възможно от гледна точка на Китай Венецуела логистично е колкото среден провинциален град

97

Боби

преди 5 години

До Бдинец"Не знаят или по-точно не искат да възприемат ,че прехваления военен министър,,генарал" Сергей Шойгу не е служил в армията!"ЕТО ЕДИН ПОРЕДЕН ЕКСПЕРТМинистър на ОТБРАНАТА не означава автоматично че трябва да се заеме от военен. Икономист и Юрист също върши работа защото министъра реално 99% от времето се занимава с Казуси и ПариШойгу за твое сведение преди МО е работил в МЧС(на Български - Гражданска защита)Благодарение на него и двете министерства работят ефективно

96

хах

преди 5 години

До 107 АнонименНа теб ти дават минусчета, заради простотиите, които бълваш и затова правиш опит за "йовтин" манипулативен "финт", който е смешен!

95

Анонимен

преди 5 години

Когато коментар казва истината можете да видите по минусите които му дават дежурните платени коментаторчета. Едно такова платено коментаторче може да даде много минуси с една програма наречена Тор, с която си сменя ай пи адреса.