14

Анонимен

преди 5 години

Ако някъде се чувстваш дискриминира, си хващах багажа и се махаш. Свят широк, никой не те държи насила.

13

До Гашо

преди 5 години

Каква фалшива новина те гони бе, умник? Тоя го заяви това тази сутрин по национална медия!

12

Каломан Асен

преди 5 години

Да се глоби отново с 681лв и в допълнение да се татуира цифрата на челото му.

11

Любомир

преди 5 години

На Местан дяволъкът ни е ясен! - Първата крачка е признаване, втората - отцепване от територията на РБ на автономна ислямска и про-турска държава, третата - евентуално сливане с майка Турция.

10

Анонимен

преди 5 години

То в Туркия не ги признават за турци, ами ги наричат ***! Щото са наясно, че това са наследници на потурчени българи, а не истински турци! Просто турските служби му плащат за да буни мюсулманите и евентуално да направят с Кърджалийско като руснаците с Крим! Скоро и църквата Св. София в Истанбул ще я превърнат в джамия, изобщо османизма ще стане официална политика на Ердоги дог!

9

Анонимен

преди 5 години

Този е машата на Ердоган в България. Наш Баце въобще да не си въобразява, че турският президент му е приятел и милее за България. Ердоган приятели няма, има само интереси и планове, включително териториални.

8

Гашо

преди 5 години

Това е фалшива новина,пусната да се измести темата с подарените апартаменти. И да се налеее вода в мелничката на псевдо патриотите

7

Все по нагли

преди 5 години

стават мюсюлманите! Стъпка по стъпка гонят целта си. Този иска шериат да прави, вчера мюфтийството затворило магазин, защото се продавало свинско месо, утре ще искат и да се потурчим!? До кога това джендърство, това държава ли е, защо е тази конституция, след като не се спазва? Този гривек каза, че всеки можел да иска смяна на конституцията, той в кой век живее? Колкото по им отстъпваме, толкова по нагли стават!

6

Замислен

преди 5 години

Тоя ръчка с ръжена, белким подпали нещо. Но не е наясно, че българите мюсулмани изобщо не са на тая вълна. Работят си, там справят се с живота си и им е все тая тали са малцинство или не. На повечето децата вече носят български имена. Често се срамуват от етноса си. Работя с една рекламна мацка от 15 години. Познавам я като Ани. Преди месец научих, че била Атидже. Ама тя говори такъв литературен български, който не съм чувал от българи!

5

saki

преди 5 години

Местане ти първо си бългаски гражданин. А какъв си по религия, цвят, височина, етнос и т.н. си е твой личен проблем .

4

Анонимните

преди 5 години

Интеграция на ромите... а сега и това. Всеки ден подобни новини. Ще става и по-зле. Интересно какъв е пределът на търпимост на българина

3

Анонимен

преди 5 години

След атентата в Нова Заландия стана модерно да се противопоставят християни на мюсулмани.

2

Анонимен

преди 5 години

Пиша на Главния Прокурор на Република България сигнал с искане да разследва това деяние като престъпление по глава Първа от Наказателния кодекс на Република България, а именно: Престъпления срещу републиката, съобщи във Фейсбук Ангел Джамбазки.

1

анонимен

преди 5 години

В България живеят българи - всички с притенции, че са турци - еми марш в Турция - какво мрънкате