20

Dj dance mashine

преди 5 години

Утре ще съм бъгнат от доставчика да *** не ме интересува даго дава на умника нека черпи знания може знае умен е

19

Dj dance mashine

преди 5 години

Ето уредеността доиде Ина нета ми налагат цензура уреден съм

18

Анонимен

преди 5 години

Сами си вярват

17

Анонимен

преди 5 години

Простотии та дрънка

16

Анонимен

преди 5 години

Жалките опити на ЕК, да се противопоставят на американските технологични компании, с надеждата, че може би и при нас, ще се пръкне нещо. Ама няма да стане. Защо! Защото е момента, е който има читава компания, масово се изнасят с Долината. Сега, ако знаете какви ервопейски пари се хвърлят, не е истина ...Имаш компания, която прави иконки з уеб сайтове - На ти 3 млн евро ...

15

Анонимен

преди 5 години

Уау ... даже .и подкрепа срещата тука....АЛОУ! ACTA 2.0!!! Нима забравихте, че не го искаше никой преди 4 години!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Гласували ЗА и ПРОТИВ приемане:ЗА: Асим Адемов (ГЕРБ), Неджми Али(ДПС), Филиз Хюсменова(ДПС), Петър Курумбашев(БСП), Светослав Малинов(ДСБ), Искра Михайлова(ДПС), Георги Пирински(БСП), Емил Радев(ГЕРБ), Сергей Станишев(БСП)ПРОТИВ: Ангел Джамбазки(ВМРО), Илхан Кючуюк(ДПС), Момчил Неков(БСП)Правете си сметка за кого ще гласувате Май месец!

13

Анонимен

преди 5 години

До ТворецАма то това е проблема на тая идея! Еко системата е следната - Създаваш си страница, публикуваш си съдържание и ако имаш псоледователи. След това, можеш да рекламираш неща през страницата си, стига да спазваш ясни и точни правила от тези, които Фейсбук е задал. Ако не желаеш, не създаваш страница. Голямата част от страниците често са реклама на нещо друго или любителски фен страници.Просто и ясно е ...

12

Анонимен

преди 5 години

До ЦИКЛОПАХипотетични долара никой няма да ти върне :)

11

Анонимен

преди 5 години

За жалост не осъзнавате какво значи това. Ще го осъзнаете, но ще е късно. Това е по-зверска цензура на интернет дори от тази в Китай

10

муспи

преди 5 години

А еврейските легиони работници по бисквитите ще са вече творци.

9

Анонимен

преди 5 години

До ТялотоТук въобще не става дума за творци, а за продуцентски компании.--и те че лапнат бахура тие "велики" продуценти! да се научат да печелят от организация на концерти!

8

Анонимен

преди 5 години

До ТворецАко не е интернет, какъв шанс имам някой да чуе за мен ?!--точно така!затова трябва да си БЛАГОДАРЕН че някой те е чул, видял и евентуално харесал и поискал да ти дойде на концерт!а не да искаш да плащам за това, че съм се запознал с "великото" ти творчество!намери начин да печелиш допълнително от "лайкове" и "гледания", но не и да претендираш за ограничаване на споделянето на "великата" ти песен и за нейното сваляне, защото чрез свалянето имаш шанс и друг да я чуе извън тубата!

7

Творец

преди 5 години

Ако не е интернет, какъв шанс имам някой да чуе за мен ?! Талантлив съм ще плащам да ме показват !!! Е ако съм Дани Милев , колкото и да плащам ще съм некадърник.

6

Тялото

преди 5 години

Тук въобще не става дума за творци, а за продуцентски компании. Творците отдавна никой не ги бръсне за слива и затова музика, кино и популярни книги са пълна помия.

5

Анонимен

преди 5 години

До 5Част от приходите от реклами ще отиват и в хората създаващи съдържание в Фейсбук и други големи социални мрежи.

4

Анонимен

преди 5 години

интеренет "гигантите" НИЩО няма да плащат, те ще си го избият през интернет доставчиците, които пък ше ви го вземат от джоба!и смея да твърдя, че това ще ДЕпопулялизира "творчеството" на много надути "творци"!като си пуснал нещо в ПУБЛИЧНОТО пространство, НЯМАШ ПРАВО на претенции за "творчество"! А пък ако доставчика ми блокира възможността да ти сваля "великата" песен, много бързо ще бъдеш забравен и намразен, а "велики творецо"! намери начини да печелиш от концерти на живо или ...бахура!

3

Victimized

преди 5 години

Интернет гигантите ще преценят, че плащането което ще трябва да правят им излиза по-скъпо от приходите и ще си прекратят услугите в рамките на ЕС. Няма кой да се занимава да усложнява и сега прекалено сложния алгоритъм, да имплементира AI технологии за да направи платформите направо непоносими, без да споменаваме какви пари ще струва разработката. И това всичкото понеже законотворците в Брюксел не обичат критика, и искат мейнстрийм медиите да са си монопол, за да може да тече далаверата.

2

Анонимен

преди 5 години

Мале, ще ми плащат да пускам коментари ;))) Съгласен ;)))

1

Анонимен

преди 5 години

Поредната "умна идея" на EС!