54

до Ванката

преди 5 години

Не са прости а са нагли. Измамиха ме с ремонт на покрива!Първо се правят на прости и ти предлагат да ти свършат работа за 120 лв. после искат да подпишеш договор не можело без договор да ти работят, но и не може да си тръгнат защото вече са направили половината! Накрая ти правят Оферта каквато е трябвало да направят в началото ама нямало да се съгласиш ако са я направили тогава. Лъжат през цялото време и искат Още и ОЩЕ ПАРИ. Нагли и Безскруполни измамници. Прокуратурата каза Не са виновни !

53

Ванката

преди 5 години

По времето на комунизма бяха интегрирани и работеха, а сега са защитен *** вид за манипулиране по време на избори!

52

Анонимен

преди 5 години

Шкембе войвода както винаги не разбира - въпроса е, защо допуснахме/те маргинализацията на ***?Не бяха "роми", работеха и учеха и нещата върваха добре, но ... Дойдоха "демоккатичните либералкелеши" и заговориха за "роми", интеграция и други глупости - трябваше да всемат едни пари. Обаче пропуснаха да назначат "роми"те за, които се бореха, на работа...Та така! Гладен не се стои, нали?

51

Анонимен

преди 5 години

Явно проблемите с ромите и прахосаните пари за интеграцията им е огромен. Цял дебел вицепремиер, който е и министър на отбраната, вместо да се занимава с плащането на самолетите, за които още не е построен завода, в който ще се произвеждат, организира кръгли маси. Предполагам, че те са ядене и пиене, понеже те политиците за друго освен това не стават.

50

Анонимен

преди 5 години

Можете ли да обясните защо при бай Тошо нямаше кражби,бездомни,без образование или без работа,защо имаше закони и справедливост и всички хора бяха равни?Нещо ви куца в организацията и контрола,затова не можете да се разберете!

49

Анонимен

преди 5 години

Ромите ги използват за избори патариотите, за да насъскват електората си. Патариотите лъжат електората си за изборите, че ще бъдат едни големи хитлеристи, но изборите минават и те пак стават *** на властта и техният слабоуменн електорат пак е излъган и недоволен. Така че, не ДПС използва ромите, а точно патариотите като каракачана и неговите партийни роднини.

48

V

преди 5 години

Не разбирам за кво са тия оставки.В САЩ за такова данъчно престъпление ти вземат зялото имущество и дори лежиш .А тука дори не се говори за прокурор .Това е данъчно престъпление в големи размери . А после що търговците манипулирали апаратите и крадели ддс ??? Ами всички виждат че няма последствия .А той затвора прави закона .Докато няма затвор закона е един хвърчащ лист хартия .

47

Анонимен

преди 5 години

Моля никой повече да не опява, е не било хуманно да им се бутат къщите посред зима. Пъров - това не са къщи, а са колиби, коптори, съборетини, кочини. Второ - зимата си беше топла, никакви минусови температури не е имало. А и никъде в закона не пише, при какви температури може или не може да се събарят колиби.

46

Има какво да учим...

преди 5 години

..от ромската общност!!!Бъгарете трябе:1.Да спрат таа позорна джендария-ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКИ!;2.У тежка зима да научат,как се свръзва рекордоман с пруджина от креват-това е нагревател!;3.Време е най-после да научиме бъгарете да БЕРАТ ДРЪВА-щото они са мръзливе, плащат на Топлофикацееа,а ние на Горскиа;5.Водъта е природно богатство и само бъгаре плащат за гравитачна вода-като у Софето-да спрът да се борат с гравитацеата!;6.У назе ТЕЛКА е като другар,даже у ЕС го прилагаме,а БГ-ате ги нае....а!

45

Анонимен

преди 5 години

в товарни вагони и към Германия-там знаели как да ги интегрират,пък ние като не знаем по-добре да не ги мъчим,ами да им дадем зелен светофар да се развиват.............

44

Анонимен

преди 5 години

До АВСА 90% от българчетата с висше образование повече пари ли взимат? На какво основание на ромчето трябва да се плаща повече?

43

Анонимен

преди 5 години

Ужасно много е закъсняла интеграцията, която няма да се случи. Скоро децата ни ще живеят в доста кофти среда, за което ромите не са виновни.

42

Анонимен

преди 5 години

Всички са се загрижили за роми, турци и сие етноси в България.Защо някой не се загрижи за българския етнос?Големият грях на нас-българите е, че сме лоши един към друг.Другите етноси подкрепят своите, ние-не!

41

Наблюдател

преди 5 години

Интеграция става с желание за интегриране на субекта, не с поощрение на паразитния му начин на живот.

40

АВС

преди 5 години

познавам едно ромче от пазарджик с висше образувание където работи в общината на паз-к и получава стотинки ако не е на баща му магазина за хранителни .продукти ще умре от глад с двете си деца това ли е вашата логика къде е .....стова което драскате само лъжете народа ни или ни мамите за да се отчетете по документи че нещо правите и да крадете вие повече г-да политици никои вече не ви вярва

39

Турчин

преди 5 години

ТО Е МНОГО ЛЕСНО ДА ВЗЕМЕТЕ СОПИТЕ И НЯКАКВИ НАРКОМАНИ И ВСЯКАКВИ ДА ИМ СЪБАРЯТЕ КЪЩИТЕ ПОСРЕД ЗИМА.....В ТАКЪВ СЛУЧАЙ КАК ГОСПОД ДА ВИ ПОМАГА БЕ ЕЙ.....ДА СЪБОРИШ КЪЩУРКАТА НА НЕСРЕТНИКА.....КАК ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ БЯХА ХОРА,А СЕГА НЕ-ЗАМИСЛЕТЕ СЕ БЕ.....ПФУУУ,КАКВИ ХОРА СТЕ БЕ.....АКО СТЕ ХОРА.....АКО ГИ НЯМА В ЧИСТОТАТА,ЛЕЛЕЕ И МАЛЕ СТЕ.....

38

Анонимен

преди 5 години

а БГ-тата кога ще гои интегрират в човешкото общество ?трудови навици , да не крадат , да не са мързели , тарикати и тнт

37

абе

преди 5 години

правителството ,що не вземе две пещи от треблинка по европейската програма за интегриране на малцинствата и да работи ,не само да приказват ,като на дернек

36

Ludoto Lenche

преди 5 години

T. Jivkov,znaeshe kak da gi integrira !!! Ama tyoi znaeshe I drugo ...kak se pravi I izgrajda darjava !!!

35

Не били добре предст

преди 5 години

Трябва да проумеят, че няма да стоят добре нито в обществото, нито във власттадотогава, докато бъдат представяни там като малцинствен етнос, мрънкаш за блага наготово.Ще ги уважават тогава, когато всеки един индиец се бори за място в живота в качеството си на личност, живееща в рамките на закона и разчитаща на собствените си качества.Нека да стане депутат, министър, общински съветник и т.н. по същия начин, по който биват избирани останалите държавници, а не с привилегия, защото бил ром!