26

до 19

преди 5 години

Добре бе капацитет. Даже и да няма глобално затопляне (защо има наука, като има форумни експерти), защо не искаш да има чист въздух, чиста почва и вода и да няма пластмасови отпадъци навсякъде. По земята вече не остана река, езеро, море и кът където да няма отпадъци. Земята за само едно десетилетие се превърна в абсолютно сметище и все се намират хора да омаловажават проблема. Вие в ромско гето ли сте израстнали всички в този форум, че това не ви пречи?

25

Анонимен

преди 5 години

Не ме трогна статията и особено ме притесни разбирането, къде трябва да има хранилище и къде няма да има война. Това показва, далече от НАТО и неутралитет е най добре, но това става с хора и политици , не с тикви , апартаментчици и лош материал.

24

Анонимен

преди 5 години

Не ме трогна статията и особено ме притесни разбирането къде трябва да има хранилище и къде няма да има война. Това показва, далече от НАТО и неутралитет е най добре, но това става с хора и политици , не с тикви , апартаменти и ***.

23

Анонимен

преди 5 години

Статията е интересна, ама много неграмотно е оформена на български. Липсват пълни членове, цитатите са оформени според правилата на английски език, несъгласувани глаголни времена. Моля, постарайте се повече!

22

Анонимен

преди 5 години

Обичам топличкото.

21

шматка

преди 5 години

Сега ще берем ядове за 2000 човека ли.Да се преместят.

20

Само питам

преди 5 години

Т"я допълва, че през последното десетилетие дъждът, който пада на територията на Лонгирбюен, е около 50 милилитра на ден, докато преди е бил едва 200 милилитра на година."Четете ли какви глупости пишете?

19

cky2kbg

преди 5 години

Longyearbyen - Лонгиърбиен е правилното писане. By - град произнася се Би.Да вай в пишман журналистИтИ

18

men

преди 5 години

библии миблии. ако имаше глобално затопляне, според филмчето на ал гор заслужило нобелова награда за мир!?! холандия щеше да я няма на картата вевхе. не са загубили и педя земя. идеята е да се направи нещо като нова религия на която всички да верват, и да се събират едни колосални кинти покрай това. един вид нема да дам на децата си да хапнат месо веднъж в месеца ми ше си платя данъка климат. нищо че климата пак си се променя. важно е ЕС да събира кинта и да се прави че противодейства. бесилки....

17

Анонимен

преди 5 години

Ужас ,тук само се трупат пачки и жажда за власт ,лека полека си отива това чудовище ЧОВЕКЪТ ,доказано от миналата година планетата е на -1 по десетобалната изчерпано е всичко ,и тя е жива е почва да е болна ,гл.затопляне,земетресения,наводнения ,така че много скоро софиянци по високите етажи в Старите блокове се дръжте за косата ,като друсне 8 по Рихтер като подредени карти ще падат,но Артекс ще удържат.:::)))

16

До 16

преди 5 години

Да бе. Те, норвежците точно тук ще дойдат.Доста се надценяваш.

15

Анонимен

преди 5 години

Всички невежи, пардон норвежи и норвежки са добре дошли в Бг.

14

До гост

преди 5 години

Какво е НРБ?

13

Гост

преди 5 години

Ако имат проблем винаги са добре дошли в НРБ.Празни градчета,села,махали и къщи колкото искаш,хората са малко кофти,но и те са на изчезване

12

Анонимен

преди 5 години

При условие че там се пазят такива неща, затоплянето е нормално. Бас хващам, че на съседния остров положението е различно.

11

читател

преди 5 години

Тук някой ледник се топи, там малко градче се затопляло, и хоп - глобално затопляне.А когато на милиони км. километри зимата поставя рекорди по ниски температури, когато летата стават хладни, това някак си не е интересно. Даже не е важно.

10

гост

преди 5 години

това вече не е от парниковите газове от колите и отоплението на дърва и нефт.всеки който ти говори за това ,просто иска да си осигури средства за преживяване,няма значение какъв индивид е тоя.НО ЕС ще се справи и с този проблем в следващите 3 до 600 години..аман от простоТИЯ

9

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Там в специални банки се съхранява спермата на няколко кръвожадни диктатори,за които ще им потрябват когато Земята пак се пренасели от бангладешци за да ги изчистват отново мустакатите.....Дори кремълския лилипутин не успя да се дореди до банките и ся е стартирал програма за забременяване на 15 000 рускини чрез лотария щото няма накъде...

8

хммм

преди 5 години

"Ала"? :D Това на арабски ли беше бе Нелко, такава дума в книжовния български не съществува, ти официална статия ли пишеш или писмо до комшийката на село :D

7

ss

преди 5 години

Е, я те там нема да стъпим!!