22

Shark

преди 5 години

До 58. Глупости. Ако си бяха останали френска колония сега за такива неща изобщо нямаше дори да си помислят че може да съществуват. Това е резултат от исляма. Нали искат свободни да бъдат, не колониално зависими, затова ги налазиха ислямистите, да изнасилват децата им, защото религията им е педофилска. Исляма трябва да бъде заличена от лицето на земята, само тогава ще има мир и хората ще заживеят спокойно. Докато съществува тази педофилска, престъпна религия мир няма да има.

21

точка

преди 5 години

Нигер-около 94% от жителите на страната изповядват исляма. Всякакви други коментари са ИЗЛИШНИ.Докъдето се е разпростряла сатанинската религия е все така.

20

Анонимен

преди 5 години

Това не е резултат от колониализма, а от исляма. Единствената причина Турция да не е ислямски шитхoл като Нигер е заради Ататюрк който ви свали фесовете и отдели (по негови думи) "вoнящия трyп" ислям от държавата. Обаче сега дойде мустакатия сeляк и ви върна обратно в средновековието. Оплюхте Ататюрк, че искал да ви направи светска страна по западен модел и се радвате като талибани че Св. София ще я правите отново джамия и айшетата ви ще носят фереджета.

19

Анонимен

преди 5 години

Последици от френското колониално робство.

18

Анонимен

преди 5 години

Няма защо да споменаваме, че традицията е ислямска, нали?

17

Анонимен

преди 5 години

И после тия били хора, и трябвало да ги интегрираме!

16

Тита

преди 5 години

"Представители на ООН й помогнали тя да се върне обратно в училище и да се научи да чете и пише"..............че тя до 14та си година не се ли е научила?

15

Анонимен

преди 5 години

Наистина ли си загубихте времето да четете ориенталски бъркочи? Техните драми край нямат, но нали това им е национална черта.

14

Анонимен

преди 5 години

"Историята на 14-годишната Хазда, омъжена за по-възрастен мъж""Република Нигер е страната, в която най-много деца биват омъжвани за по-възрастни от тях мъже."Република България е страната, в която 55 годишни чичковци бизнесмени и политици си поръчват съвсем легално 14 годишни момичета от модните агенци за уик-енд на яхта със секс оргии на палубата, цената варира между 3500 до 5000 за уийк-енд. Момичетата са добре обучени, предлагат цялата гама с всички екстри.

13

яяжь

преди 5 години

Е не е ли такъв?

12

до 22

преди 5 години

Природните закони нямат нужда от "измисляне" . Те съществуват обективно и независимо от хората. Това което съм написал и сам знаещ че е вярно . Колкот и да не ти гаресва.Колко деца имаш ? 1 макс 2 ? нали . Колко деца имат приятелите ти ? Половината по 1 , другата по 2 . Твоето поколение , дори не е успяло да си възпроизведе бройката .И затова ще дойдат тук на това парче земя други . Дали ще са от Нигер , или Индия , или не знам къде си . Но ще дойдат.И същото важи и за еропата .

11

до 16

преди 5 години

Те ще идват в европата и навсякъде другаде , не защото някой ги приема , а защото има един *** природен закон . Природата не търпи вакум - празни места няма.Белите в европата намяляват понеже ги мързи и да работят , и да правят бебета . И те като намаляват - някой друг неизбежно ще идва на тяхно място.Дори ако щещ и на чисто физически дифузонен принцип.

10

Анонимен

преди 5 години

еми радвайте се БГ-та . Там истанбулската конвенция няма шанс !Джендъризма няма шанс , феминизма няма шаnс. Рай !Нъл тъй БГ-та ?

9

Бай Иван

преди 5 години

После идват в ЕС и баба Меркел ги приема на талази ;) !!!

8

Стамат

преди 5 години

А на вас - запада - някой дава ли ви право да се бъркате във всичко на хората?Хората сами решават кое е добро за тях и кое не!

7

шматка

преди 5 години

Чичото я бил обещал.Хайде пишете по коректно.ЧИЧОТО Я Е ПРОДАЛ.А какъв се явява чичото в това семейство че решава бъдещето на детето им е съвсем друг въпрос

6

а

преди 5 години

До АнонименТака е! За съжаление такива *** колят и бесят. Най-тъжното е, че и в България имаме такива - все пак в нащата държава има и доста нормални хора - но все пак, не знам, прекалено много са дървените глави. На тях с разум, с аргументи, не може да повлияеш.

5

Анонимен

преди 5 години

В мюсюлманските страни не намират нищо нередно дърти пpъчове да скрючват брак с деца. Нека не забравяме, че лудия Мохамед (който е чувал гласове и си е говорил сам) е спал с 9 годишната Айша. Добре дошли в реалността. Мюсюлманите боготворят педофил с умствени отклонения и масов убиец. Това са фактите.

4

Анонимен

преди 5 години

Тъжно. Ето до къде води религията и средновековните порядки. Това момиче е минало през ада, но виновни са най-вече мaлоумните й родители . Коя майка или баща си дава детето на педофил. Пф, неам думи в какъв свят живеем.

3

анонимен

преди 5 години

Че наште роми на колко години се омъжват Да не би да има разлика