88

До Малко коректност

преди 5 години

Тъй де, много са били близки - станали са кумове. НО ВКС е институцията която е ревизирала документите за строителството на фирмата - дмек на КУМОВЕТЕ си... явен сблъсък на интереси! Не разбирам къде е пламъкът в очите на борците за справедливост в случая? Ако ще борите корупцията - борете я навсякъде, или цел ви е само да махнете ГЕРБ, а "нашите не ги пипаме". Все пак 3 пъти по-евтино от Ц и Ц е купила кумата...Подозирам, че на артек нищо няма да им се случи когато ЦВ подаде отставка!!

87

Скептик

преди 5 години

Моля да спестите интимните моменти....Един имал Кръстник, друг - Кум, трети - Сват...Помните ли че бяхме вече страната на Брстовчефите? И това при държава с претенции за Шенген.Цяла *** аут.

86

Малко коректност

преди 5 години

Сделката е сключена 2 години преди да се оженят , т.е тогава тя въобще не му е била жена.Освен това факта ,че после фирмаджиите са им станали кумове, говори , че са доста близки.Как Горанов живее в апартамент на кума си 6 години без пари , а тези да не могат да продадат на близък човек имот на каквато цена си искат.Освен това жената нито е била на държавна работа , нито е имала власт , с която да злоупотреби.

85

А?

преди 5 години

Да разбирам ли, че НЕсъпруга на Лозан Панов е купила в миналото имот от приятели, доста преди да се омъжи за Лозан Панов? Близо три години след пукупката има сватба, на която съпругата става съпруга на съпруга си и им кумуват продавачите!И какво общо има това с престъпните деяния па ПП ГЕРБ, която властва, раздава разрешителни за "небостъргачи", рекетира и не плаща данъци (ощетява бюджета)?

84

Анонимен

преди 5 години

А нещо за най-бедните и безимотните - БСП,няма ли да излезе?Щото иначе няма баланс в природата! Пък и за толкова калпави управления и фалирания на държавата по тяхно време , си плачат за съд и прокуратура, а апартаментите им да са им халал..

83

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да праверят сделките на всички политици, кметове, съдии и прокурори. Не само на гербарите.

82

Shark

преди 5 години

Подобни неща дори байТошо и съратниците му не правеха. Това ли ви е демокрацията, за която скачахте, а!!!

81

Анонимен

преди 5 години

Хора, до кога ще ги търпим :( Нямам неври вече. Всеки прави каквото си иска и в Бг положението от СОЦ-а насам е "за милиони няма закони"...

80

Анонимен

преди 5 години

не са си купили на 'данъчна оценка' и то 'някакви хора', а говорим за първоначално искани пари, които после са договорени да се изплатят в апартаменти. строителят си е направил сметката да прежали няколко апартамента на цена на строителството, без печалба, срещу протекции и неуязвимост. и шефовете на парламент, съд и управляваща партия се на просто 'някакви' хора, на всички ни е ясно.

79

Анонимен

преди 5 години

А най-кумичното е, че всичко това става с наши пари, докато ние дори нямаме улица пред блоковете :D На мен лично ми удържат около 400лв всеки месец за данъци и честно да ви кажа виждам къде отиват и не съм съгласен :)

78

Анонимен

преди 5 години

майка ми преживя тежка сърдечна операция в токуда, макар и по здравна каса, пак доплащахме. в деня на приемането й, един бизнесмен разговаряше с чирков в коридора на глас и искаше операция, ръководена от него. чирков отвърна - 30.000 евро струвам аз, оня предложи - не може ли да ти дам едно 'апартаментче' на златните и си размениха номерата. върпосните артекс са си опекли работата с правителство, съд, НС и всички останали, такса 'спокойствие'.

77

Анонимен

преди 5 години

Да им конфискуват имотите. Тези оставки са спасение за тях и напълно безмислени и чисто бягане от отговорност и публичност. Ревизия на финанси, запор на сметки, ей такива неща ще ги трогнат...Омръзна ми от такива глупости хора...значи за обикновения човек 2000к за квадрат, а за богария 500лв ?? Айре марш от тук

76

Анонимен

преди 5 години

а да видим дали ще има осъдени ??

75

Няма значение

преди 5 години

Въпроса е данъци ли спестяват да декларират или харчат недекларирани пари всичките изброени дотук.

74

Списъкът на Артекс

преди 5 години

Няма ли Прокуратурата да се заинтересува кои въртят Търговия с Влияние

73

лицемери

преди 5 години

Обаче пък как изчисляват че българина масово до 40 годишна възраст живее с майка си и баща си. Освен това не ражда. Да изчислят колко българи изплащат 30 години кредит

72

бай Х

преди 5 години

е кажете как да се развива нормален бизнес в българия, като половината ти производство да го продаваш за безпари и как квадрата няма да е 3000 евро, като правиш подаръци за 600. В крайна сметка някои трябва да плати обяда

71

Анонимен

преди 5 години

Те биволите като знам какви " документи" вадят, всичките направени на Позитано 20.

70

майна

преди 5 години

Ама сега да ви пукне Панов от съдене, за откровени лъжи и уронване на престижа, накрая може и да му купите един апартамент. Е , то в България лъжците минават евтинко, може и да се разминете с една нова кола.

69

cinik

преди 5 години

Днес проверихте ли тази информация ,че нещо мирише, май ще излезе фейк и кво правим тогава ? Очерняме ? Или станахме бухалка на Пеевски ? Айде изкарайте документи като биволите или пак печатете "новина " по нареждане ?