8

ГАДОРЯН

преди 5 години

Абе да не стане така че да имаме F16 и да няма кой да ги пилотира. Или ще си вкараме чукчи да ги карат. Боже боже дъното го ударихме и още копаем.

7

Анонимен

преди 5 години

Голям смях. Като чуя асансьор, правя асоциация с цецко ухото с чакрите, а като чуя суджук, асоциациите са с властелинът на асфалта.

6

мак

преди 5 години

Ние искаме да сменим нашия стар асансьор. Обаче държавата да ни го плати, защото нямаме пари дори и за данъци.

5

Анонимен

преди 5 години

Един нов асансьор / попитах във фирма за поддръжка на асансьори/ струва около 28 000 евро. Кой блок може да си позволи този разход- никой. В Русия имаха този проблем, но го решиха. Приеха специална програма и държавата пое 90% от стойността на новия асансьор, а обитателите 10%. В Русия обаче е "тирания", а у нас НАТО и ЕС не позволяват такива своеволия.

4

Ф.С.В.

преди 5 години

То Космонавти в БГ не останаха - ВИЕ за асансьорни техници говорите ))

3

Анонимен

преди 5 години

Е то повечето асансьори са частни, само че етажна собственост.

2

Един от Северозапада

преди 5 години

Спокойно, важното е, че персоналния асансьор на Цецоу , от гаража му-до средата на хола , е нов, и още в гаранция. Не вярвам за него да няма поддръжка. Също така е важно да сме предвидими партньори на Сащ, ЕС и Нато. А вие ни занимавате с битовизми.....Шегувам се, разбира се. Поздрави на партия Герб, с песента "Отивай си, отивай си!" .Поздрави от Герб нанарода, с песента"Опрости ми , тате".

1

Анонимен

преди 5 години

А асансьорът на Цветанов кой го поддържа като е частен ?