123

Анонимен

преди 5 години

До 47 Настрадамус:Не прекалявай с апчетата. Пий точно, колкото доктора ти е предписал.

122

Анонимен

преди 5 години

До номер 127.както ти викаш лъжепророка моамет.1тои се казва мохамед.2 тое последният пратеник завършек на планетата земя .3 днешната цивилизация която открива наука тои го е казал преди много години. 4 и това ще го потвърди и исус.

121

Анонимен

преди 5 години

Нови шейтански слуги ще вият бесовски кючеци в Христовия дом, но Бог рано или късно ще ги накаже заедно с цялата им семка!

120

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 32:Помниш ли какво беше казал Озал(турският президент тогава) по време на голямата екскурзия. Каза: Следващият път няма да ги покорим , а направо ще ги купим...

119

Анонимен

преди 5 години

При исляма всеки път към цивилизацията е временен - вечни са само догмите на измамника лъжепророк Моамет. Затова отново сатанински слуги ще сквернят Христовия дом, а наглостта им ще расте едновременно с това

118

реалист

преди 5 години

Таз радост ще и е щот тва немое да стане то на думи е мноо лесно ама губят ли се лесно толкоз пари от вход и то за кво за единият аромат на чорапи

117

Анонимен

преди 5 години

къде я президентката на НЗ да си каже мнението?

116

Анонимен

преди 5 години

не ми е болно за това че Турците се опитват да си вземат всичко, болно ми е че нашите управници с се надупили за да им го дадат.

115

Анонимен

преди 5 години

"Радост в Турция: След 84-годишни окови, "Света София" джамия"---Как не ви е срам да "споделяте" тази "радост" !? Как не ви е срам с такъв апломб да пишете!? За кого е радост? За българския народ ли ??? Радвате се за дивите орди от Азия, поробили христяни и затрили християнски ценности в тъмни времена!ТОВА Е ИСКОНЕН ХРИСТИЯНСКИ СИМВОЛ, брете се за бъзстановяването му !!!

114

Анонимен

преди 5 години

Радост в Турция: След 84-годишни окови, "Света София" градска баня.

113

Анонимен

преди 5 години

Важното е в техните глави ,мнението на другите през оная ......

112

Анонимен

преди 5 години

Света София над 1000 години е била най-големият християнски храм в света, голяма радост за турците е, че пак ще превърнат в джамия. Т.е. става символ на победата на исляма над християнството....но само в техните глави! :) :)

111

Анонимен

преди 5 години

Знаеш историята само от османската империя ,а каво ще кажеш за *** кубрат които образувал първият град *** и после вложка българия.знаем че хан кубрат изповядал исляма .едно си баба бае едно си баба знае. То не само да знаеш историята от османската империя.

110

Анонимен

преди 5 години

Вашите пра пра дядовци или са били насилствено поислямчени и превърнати в пoмаци или са дошли неканени с ятагани да режат глави на мирни българи, гърци, сърби и т.н. и да насилват жени и деца. Турция е 780 000km2, там има предостатъчно земя за вас. Ако нещете целувате кръста и се покайвате за престъпленията на вашите деди. Защо няма християни в Турция? Защото са изклани до крак. Четете за арменски геноцид, гръцки (понтийски) геноцид, български геноцид (масовите изселвания от източна Тракия).

109

Анонимен

преди 5 години

Били са на прапрадядо дядо ти. След като ви бихме при Шипка и Булаир са си български земи!

108

ех

преди 5 години

Мошеници са си турците- изчакаха да минат записванията на германците за туристическия сезон /очакват отличен сезон/ и хоп- ще правят Света София джамия....

107

ГЕРБ forever

преди 5 години

Не ни интересува,ако ще да стане синагога.По добре да се стегнем и да работим усърдно,щото наближават избори и не е все едно кой ще изберем.Бойко сега ще очисти партията от елементите забъркали кашата с апартамените и ще тръгне на чисто.Българите са умни и в никакъв случай няма да гласуват за леви партии.

106

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99Да била е империя, поне така съм чел от западни източници, затова Симеон се е титуловал цар. Но това няма значение. Говорим си за св. София. Сестра му на Борис, там е покръстена. Но и това не е толкова важно. Тя хиляда години е била християнска, и когато идват преди петстотин години ония хора, изстъргват с мотики великолепните мозайки. Някои само са ги замазали с хоросан и сега се виждат. Вероятно искат и тях да изстържат, защото противоречат на корана. За това ми е мъчно.

105

Анонимен

преди 5 години

До номер 110. Земите са на наще пра пра дядо и баби .таиче никои няма право да казва каде да отиват мюсюлманите.

104

Анонимен

преди 5 години

Какво прави Тарънт в Нова Зеландия с автомата също си е негов проблем!