37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 341. Хазаинът е българин с договор за него преотстъпващ стаи/легла на по високи цени за да му излиза безплатен наема.2. Работил си за българин който ти е плащал мизерен кеш на ръка без пейслип.Българинът в повечето си лица е свикнал на гишевти без да осъзнава че ощетява най вече себе си! Идва края на селяндуризма!

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Подтиска развитието на Балканите...........Виде се колко сме способни да се развиваме сами! Развихме чалгата, кражбата, селяндуризма, дебелашкия хумор и злобата! Имаме някакви 15-20% интелектуалци които буквално се задушават от народностната ни воня и в много скоро време ще се изнесат от гюбрето-държава!

35

Анонимен

преди 5 години

Това което се случи с Византия, това е бъдещето и на Западна Европа, и да си припомним кой подкрепяше Османската империя да подтиска развитието на Балканите. Балканите преди да бъдат завладяни и те са били точно толкова лицемерни и горделиви колкото и днешния богат Запад, затова нека бъдем Смирени но никога примирени и постоянно да търсим истината защото само тя освобождава духът.

34

Анонимен

преди 5 години

В Ирландия издават РРS number и Public Services Card (PSC)Но за да получите PPS number трябва да сте работил минимум 2 или 3 години (вече не помня точно), след което ви се издава PSC.В Британия би трябвало също да има ли подобна процедура!?

33

Анонимен

преди 5 години

за статут "уседнал" има подробна информация на официален английски сайт в интернет, по-добре пийте вода от извора. мисля, че е доста по-лесно да се получи, отколкото го описват в тази статия. от 2010 няма никакви визи за българи в Англия, така че не разбирам какъв е големия проблем с доказване, че си работил и платил данък, банкови сметки и квартири. за квартира най-важното нещо е хазяина да види, че имаш пари да предплатиш за поне 3 месеца, да имаш спестени пари за депозит.

32

Анонимен

преди 5 години

Хайде пак реклама на свои хора. Неплатена и неотчетена, разбира се.

31

Владо

преди 5 години

Тези дни не мога изобщо да спя,въртя се по цяла нощ в леглото от мисли,дали ще има Брекзит или няма да има:))))))

30

някой

преди 5 години

Па ич не ми дреме ни за брекзит, ни за тия

29

Анонимен

преди 5 години

Щом още се радват на кутия "Черноморец", значи ясно е колко са се интегрирали и какви ценности имат.Виждал съм ги много дето не обелват една дума на английски, но всичко им е ясно.Излизането от ЕС си е решение на британците и добро или лошо, то вече е взето.

28

Анонимен

преди 5 години

Оф като чета таз тъжна статия не знам да се смея ли, да плача ли...Възрастната баба англичанка...Моите колеги британци пък не са брекзитъри, никой не се радва и подкрепя Брекзит, никой не ме гледа недоверчиво като ми чуе акцента. И на мен въобще не ми дреме че ще излязат от Европ. съюз не работя за българи имам си трудов договор, не живея в шерната къща и не се оплаквам от нищо. Ся да не си помислите че съм IT хехе, ми не не съм...

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Да така е, оправят ви и без нас! Постижение след постижение, оправия след оправия, апартамент след апартамент ама само за някои! Повечето българи в България са "неоправени"!

26

Анонимен

преди 5 години

Най- неприятни са повратните чуми! Когато се върнах обратно в България , се чуствах , като предател. Хората се бяха справили с трудните години! Търсех работа, те ме гледаха с поренебрежение! Вече не сте необходим и на България!

25

Анонимен

преди 5 години

Стойте си там , където сте! В България , българите ще се оправят и без вас!

24

Гурбетчия

преди 5 години

Много съжалявам за българите които са в това положение обаче проблема е че такива мръссници като британците не са за съюз. За да има съюз всички трябва да дадат от себе си и да се уважават помежду си. Обаче гнуссните ингелизи чакат тях да ги уважаван а те да се държат ******шката с всички както те си знаят. Аз лично се надявам Европейския съюз да не им отстъпи. Най вече защото ако отстъпи на британците ще започнат и други страни да искат да излязат от ЕС и тогава ще започне разпадането на ЕС.

23

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо, но много хора си мисялт, че ако се "върнат" "избягалите", ще потече река от мед и масло ... Че ако днеска кацнат 3-4 милиона емигрирали и децата им, ще станем едва ли не супер икономика....АЛОУ! Тея хора не изчезнаха, защото имаше работа във всеки малък град, защото зплатите стигаха и мутрите бяха учители по физическо!

22

Анонимен

преди 5 години

Бочко, ей ся да отвори един тел... на камерьн и хоп всичко ша са оправи.

21

Анонимен

преди 5 години

Стягайте куфарите, ще в и изгонят като мръсни котета от острова. Заради навлеци като вас стана този Брекзит.

20

Анонимен

преди 5 години

До ДИВАК Ами, аз имах едни дядовци в САЩ. И тяхните деца бяха българи, обаче внуците станаха македонци. Предполагам, че правнуците ще бъдат чероки.

19

ДИВАК

преди 5 години

искам да допълня , че моите ДЕЦА СА БЪЛГАРИ и никога не са се срамували от произхода си , допринесли са с интелекта и БЪЛГАРСКОТО си възпитание уважение и авторитет на България ! всяка година идват на гости при дядо си (аз) и най-радостното е , че и американци и британци се стараят да научат български език ! Желая здраве и щастие на всички българи в чужбина и тези , които са в МОЯТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ !

18

ДИВАК

преди 5 години

До nadia Надя , това , че живееш в Англия е личен избор и не те питам защо си там , моята мечта беше да живея в САЩ още през 1966 год. . Така се случи , че ако бях заминал , всички мои роднини ги очакваше " белене " или "скревена " , децата ми заминаха през 1992 год. , единият в САЩ а другият в Британия , внуците ми са граждани на тези държави и са с висок стандарт на живот , аз не успях в България защото небях комунист !