113

до 117

преди 5 години

И не само на величията.Общо взето на членовете на БКП.Сега май е същото-Цветанов,Цачева,Елена Йончева-всички до един са членове на БКП.Нас,безпартиийните кучета ни яли!Так си беше преди 45 години ,така си е и сега!

112

Анонимен

преди 5 години

Добре е че все пак са дали пари за тези апартамети Едно време на партийните величия са им ги давали без нито стотинка

111

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е и фирмата да бъде щателно проверена. За танго трябват двама.

110

123

преди 5 години

А НАП проверява ли Артекс

109

Анонимен

преди 5 години

В България само политиците правят сделки на данъчна цена, народа не смееше да прави такива нарушения. Там е разликата. Корупцията е сред политиците, не сред народа.

108

Анонимен

преди 5 години

За тази апартаментна далавера има една дума - КОРУПЦИЯ

107

Анонимен

преди 5 години

А този призив на Радев отнася ли се за БСП.

106

Бсп са гадове

преди 5 години

До 103 и 104. А бе, *** червен, ровиш Габриел, защото ще води листата на ГЕРБ, нали? А червената крадла Йончева, разследвана за пране на пари, какво чака та не се оттегля? Кое при нея е по-различно?

105

Изнервен

преди 5 години

А някой няма ли да разрови имотите на лица от БСП? Дали всички там са невинни агънца?

104

Анонимен

преди 5 години

Рекет над фирм, данъчна измама, облага на дължностно лице, укриване на ДДС, измама на нотаруис, подаване на невярна имотна декларация, корупция., контрол над контролиращиет ги органи....да продължавам ли?

103

Доктора

преди 5 години

Е, според мен не са крали. Просто са изповядвали договора по данъчна оценка, като всички други.

102

Анонимен

преди 5 години

И Десислава АХладова - новият министър на правосъдието - се е сдобила с по-евтин апартамент в София, докато е била районен съдия в Перник. но нейната покупка е само ДВА пъти по евтина, а на Цачева - ТРИ пъти. Е, има напредък

101

ЛАЗО

преди 5 години

Навремето баща ми казваше,първия секретар на партията не плаща в халите,когато пазарува.Стоял съм след работа да видя,как първия пазарува в халите без да плаща?Ама той вадеше пари от джоба и плащаше , плащаше.Така е явно и днес,НЕ Е ВАЖНО КОЛКО И КАКВО ПЛАЩАШ,ВАЖНО Е КОЛКО И КАКВО ТИ ВРЪЩАТ!Цацаров да продължава да лови цацата,докато другите,големите риби плуват спокойно в българския океан на корупция,безвластие и безнаказаност.Айде откривайте сезона на...хамсията!

100

Анонимен

преди 5 години

на 18.12.2018 БОЕЦ са сезирали ЕК са апартамените на Габриел и Горановна 17.01.2019 е получил отговор от ЕК, че казуса се разглежда в канциларията на еврокомисар Йоурува

99

Анонимен

преди 5 години

Какви оставки, трябва съд да има! Лошото е, че в Бг съдът осъжда само крадците до 50 - 100 лв!

98

Анонимен

преди 5 години

Щетите които Габриел нанесла на община София, през времето докато е била евродепутат и не е плащала наем се изчисляват на десетки хиляди левове.

97

Анонимен

преди 5 години

Мария габриел 3 години е ползвала общинско жилище като СОЦИАЛНО СЛАБА и давала само 400 лева наем вместо 1600 въпреки че имала 30 000 евро заплата през това време.

96

Анонимен

преди 5 години

За да има справедливост трябва да им се отнемат апартаментите и да се дадат на социално слаби, и всички тези "звезди" да се махнат от властта без право никога да попадат там. Те са срам и позор, корумпирани та корумпирани.

95

Чистач

преди 5 години

Кога ще започне данъчна проверка на всички съдии в България ?? Защо има тишина около тези търтеи ,които са основен виновник в България да няма прогрес ????

94

Do 98

преди 5 години

Червясяла от корупция партия!Червясяла от корупция държава...Няма партия, в която да няма номади и продажни душици, готови при заплащане да гласуват, какъвто и да е закон. Славейков беше казал: Не народ, а ***. Туй ще кажа и ще свърша!