65

USA

преди 5 години

Браво! Израел е надежден и важен съюзник на САЩ. Единствената нормална и демократична държава в ислямския змиарник, наречен БИ.

64

Solar Power

преди 5 години

До 64: Малко бъркаш "двата щата". България надапа Сърбия през 1-2 световни войни и в следствие на това губи западните покрайнини. Това е. Справедливо. Така,че Сърбия има преимущество и бързо може да стигне до София при нова война. Същото е и с тези възвишения. Израел е коварно нападнат и 3 държави. Бори се сам и в крайна сметка печели и ще използва тези възвишение за бъдещи защити. Нещо неясно ? Крим е съвсем друга бира. То и в Кърджали ако обявиш референдум ще отиде към Турция :) Искаш ли го ?

63

ПЕНКО

преди 5 години

КОЙ ЩЕ ПОМОГНЕ НА ИЗРАЕЛ ДА ЗАЛЕСИ "ГОЛАНДСКИТЕ ВЪЗВИШЕНИЯ" СЪС СУПТРОПИЧЕСКА ФЛОРА ??? БАН Е ГОТОВ ДА ПОМОГНЕ !!! ТАМ ИМА "СЛАДКА ВОДА " И МОЖЕ ДА БЪДАТ ЗАСЕЛЕНИ С ВОЙНИЦИ НА " СЕМИТСКИЯ ВЕРМАХТ " !!!!!

62

1

преди 5 години

Значи САЩ признават територия която е окупирана при война а това че хората в Крим се произнесоха с референдум не се признава. Дано господ ви накаже зверове такива!

61

Анонимен

преди 5 години

ЕВРЕЙТЕ НЕ СЛУЧАЙНО ДЪРЖЪТ СВЕТА,ПЪК,ЗАЩО ИЗПОВЯДВАМЕ ТЯХНА РЕЛИГИЯ, АНЕ НЯКОЯ НАША БЪЛГАРСКА ИЛИ РУСКА ПРИМЕРНО,КОМУНИСТИТЕ СЕ КЛАНЯТ НА ПУТИН,А ПУТИН КАТО ВЛЕЗЕ В ЦЪРКВА,КОЛКОТО И ДА Е С ДЕМОНСКИ ОТКЛОНЕНИЯ СЕ КРЪСТИ

60

Анонимен

преди 5 години

Мечтаят да запалят целия свят,за да дойде техен месия..Да,обаче Космос е безкраен,откъде ще дойде той и как,никой не знае.Само си уничтожават млади хора с техни войни и омраза..В Израел голям процент на самоубийства сред младежи,много наркомани,който може-бяга в Америка,другаде не са обичани.

59

Анонимен

преди 5 години

Аве хора тези САЩ да не са собственици на цялата че дават и отнемат територий кога им скимне....егати и работата,че и указ подписали,боже,боже...

58

Mister Cro

преди 5 години

Гплям праз....със и без Голанските възвишения, Израел си е една смешна държава колкото Благоевградска, Кюстендилска и Пернишка област.....20 000 кв.км........

57

Прозаично!

преди 5 години

Гарван - гарвану око не вади!

56

Анонимен

преди 5 години

Ако на някой до сега не му е било ясно кой управлява Америка.........вече и на кучето ми му стана ясно.

55

муспи

преди 5 години

Ето защо евреите избягват да се обаждат по форумите, - вижте какво пише този Моше! Откровен интелектуален ***, не достигнат и от турците и ромите.

54

haha

преди 5 години

До 55Според анонимното козяче, хамериканците са владетели на всички галактики открити и неоткрити... Дали си верват мелезите сами?

53

Анонимен

преди 5 години

"КОИ СА САЩ.,ЧЕ ДА ПРИЗНАВАТ ТОВА?ТЕ ВЪРХОВЕН СУВЕРЕН НА ВСЕЛЕНАТА ЛИ СА?"Благодаря за въпроса........за сега са такива бурзуме. ......други въпроси?

52

раша наша

преди 5 години

сатана са сащ агресори терористи те кави са в същото обвиняват русия

51

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеН ЛУЦИФЕР ??? ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА -САЩ

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Танто за танто . Голан ....и Крим руски ...Сега ще падне голямото гърчене на демократичната общност ,шикалкавенето и двуличието .

49

Моше

преди 5 години

Гитлер умре Израел е жив Израел разсте германия ***.Слава победа!

48

Анонимен

преди 5 години

До МошеМоше е ник.Велик е гит лер.

47

Моше

преди 5 години

Това е само началото това е само началото.Израел велик!

46

буд аллах

преди 5 години

20 гадини от бомбандировките над бивша Югославия от нашто нату.Обече в западните български покрайнини всички дървета са унищожени и покрити с плесен.Еднта джанка не мож откъсна.Отровата не е само по растенията а и по тъпите главундъри.Очевадно е .