58

Един от Северозапада

преди 5 години

До смях ЮЗУ поне не е ВИФ, или академията по пожарникарски науки, , да се надяваме, че тая дама е чела нещо повече от Винету. Но все пак-приятелски съвет, към Баце Бойко:-Баце, провери и дипломата легална ли е, защото и Калинка като тази, беше лично твой избор, а какво стана? След като провериш дипломата, не е лошо да провериш дали не е купувала апартамент наскоро, че много взеха да те дънят хората ти, с луксозните апартаменти, докато ти си сам като куче в Банкя.

57

Лорчето

преди 5 години

Помощ,хакер не ми дава в никакъв сайт да влезна....!!!!Моля помогнете,това е истина в чудо се видях,плащам много за интернет ..!

56

Кога ще се сезират

преди 5 години

Никой съдия, прокурор или следовател, който е заявил политически амбиции и пристрастия, няма място обратно в правосъдната система. За тези пък, които са заемали политически постове е абсурд. Така пише в ЗСВ, но "кадровиците" от ВСС се правят на глухи и слепи.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Ма шта смачка, ако и са изрепчиш ... тай ща смачка че и Бутсвана ни мойш са кри!

54

Анонимен

преди 5 години

GGWP Утре учаквам *** Дупница и от Учиндол да дойдат ора!

53

Анонимен

преди 5 години

има вид на застаряваща мутреса с евтин перхидрол. Смени фризьорката, како! Много зле те е боядисала.

52

Анонимен

преди 5 години

Ostai go, on redi golanskitte vazvishenia za vila na slovenskata melania i diado i...

51

смях

преди 5 години

ЮЗУ - нещо като рабфак!

50

Абе...

преди 5 години

Предлагам ново министерствоМАНИ... Мин на Апарт и Недвижими Имоти!! Давайте идеи за министри!! Изисквания...! Вършец, рабфак , Виф..!!! Какво прави Цецо в Сащ??Отишъл е да купи белият дом за по 600 долара за квадрат!!!

49

Анонимен

преди 5 години

юго западен университет? майко мила!

48

Учуден

преди 5 години

Брей, как някои се уреждат, а други цял живот работят и нищо? Някой даде ли инструкции какво може да купува и за колко пари? Не, че нещо, но доказа ли се какво образувание и ценз имаше предната оФца?

47

сещам се за лафа

преди 5 години

"затоплена овца в целофан". Горката, от погледа й струи ЮЗУвски интелект... ГЕРБ изцяло се състои от хора с тежък дефицит.

46

софиянец

преди 5 години

Боко пак разчита на разни прегорели кукумявки ! В правосъдната система мъже няма ли , бе ???!!

45

Анонимен

преди 5 години

Предложена от Дилян Пеевски или просто съвпадение, че от люпилнята на велики кадри

44

Беше ни по-изгодно

преди 5 години

заради сравнително кратко пребиваване в Париж да наемем малък апартамент, вместо да живеем на хотел. Докато договаряхме условията със собственика, понятието "апартаментЪт", произнасяно на френски език от него, звучеше като "л*апартамон". Оттогава, на шега вкъщи казваме "лапартамон",вместо "апартаментът".Затова, като чета новините, свързани с аферата с апартаменти, все тази дума ми е в ума - ЛАПартамон. Колко ли още юнаци от разни партии са си папнали по някой и другЛАПартамон? ЛапЛапЛапартамон

43

Анонимен

преди 5 години

Чакаме материал на сЛободна Европа за далаверите в БСП и ДПС.Ако не излезе такъв,значи сЛободна Европа не е свободна а зависима.

42

Анонимен

преди 5 години

Нито една партия у нас няма компетентни и свестни кадри.Кадруването е по шуробаджанашки начин затова и държавата е в блато.

41

лапЛАПлапартамон

преди 5 години

Кадрови рокади заради един апартамент!Колко ли са папнатите вкусни хапки, за които не сме и чули? И не само от ГЕРБ папат.Интересно е, кой подшушна на чужда медия за този апартаментГЕЙТ, който всъщност е една въшкава далаверка на фона на голямото папане, което се вихри по нашите земи вече 30 години?

40

???

преди 5 години

Дядо и сигурно се е казавал Ахлад.Някой знае ли такова име?

39

Анонимен

преди 5 години

Geosna umorena na kogo ot gerb e 4ivek