18

futurehealth

преди 4 години

Благодаря за полезната информация!

17

Анонимен

преди 5 години

До Диалектик 15Не са свикнали на мекото а проста знаят че със сливи за смет булка не се търси. Майстори в технологиите и машините а не от прости та задръстени като повечето българи в България. Създали са една сравнително качествена инфраструктура и непрекъснато я подържат и обновяват. Евала им!

16

Не моа

преди 5 години

До Анонимен 12Не разчитай. Тръмп не е от ЕС, ама само с него и женах му ни занимават. Да не говорим за Путин - гол, облечен, с шапка, без шапка, с кон, без кон. Не моа. Кралицата поне не говори

15

Диалектик

преди 5 години

В началото на англичаните ще им е трудно, защото са свикнали на мекото. Но това поколение като умре, новото ще е свикнало. На нас лесно ли ни беше от социализма да минем в капитализма. Е, сега те ще минат от капитализъм към изолационизъм

14

Анонимен

преди 5 години

Втори референдум по един въпрос няма да има. Това е. Иначе ще е приказка без край-недоволни винаги ще има. А в БГ колко референдума проведоха? Нула. Така че не духайте чуждата супа. Англия си има план има си и пари. И няма да плаща воените расходи на ЕС.. Че то Израил както се развихри-утре пак беженски проблеми ЕС да решава.На острова е спокойно,храна и вода има,така че да му мислят в ЕС.

13

Haro

преди 5 години

До Марко-Marko ne znam kon bob qde li ama ti gledai da ne te izqde rak/tumor!!

12

Анонимен

преди 5 години

надявам се след това да спрат да ни информират ежечасно за терзанията и живота на кралското семейство

11

Много фирми

преди 5 години

ще си изтеглят производствата от страната, първи ще са автомобилните производители......не разбирам що го правят...ЕС е така устроен,че е настроен срещу д-те извън съюза.

10

Анонимен

преди 5 години

Ха сега да видим и делфин уиски пие ли?:)

9

Барселона

преди 5 години

Ето тези планини от чакащи ги проблеми трябваше да се разяснят преди референдума да се види дали някой щеше да гласува това популистко предложение...Така че втори референдум е повече от наложителен...

8

Дано се разпадне

преди 5 години

по-бързо този юдо-масонски кибук наречен ЕС !

7

Анонимен

преди 5 години

Хайде, пък да е за урок на всички популисти, кандидати за напускане. На думи е едно, а на дело съвсем друго. Мощна държава като Великобритания щом се ослушва толкова време и се оплете, и не може да реши, какво остава за много хваления тук Орбан и Унгария.

6

Анонимен

преди 5 години

Кой каквото си постеле. Да видим кобилата Мей боб яде ли. Не разбирам как като има 5 млн. подписа не било нужно да се обмисля втори референдум...баси демокрацията?

5

ЛЛ

преди 5 години

Пускайте нов референдум!

4

Анонимен

преди 5 години

Ха така. Да се окопаят на острова и да си стоят там. Нали това искаха?!

3

Анонимен

преди 5 години

да излизат вече, стига са ни занимавали със себе си

2

Анонимен

преди 5 години

Звучи чудесно. Точно това за което гласуваха повечето британци на референдума.

1

Марко

преди 5 години

Ха сега да видим, кон боб яде ли?!?