15

Анонимен

преди 5 години

Генерал Данаил Николаев е известен русофил.По принцип тогава русофоби не е имало,сега от далечината на времето днешната пропаганда си измисля нова история.Русия никога не е заплашвала Съединението.Борба е имало в българската политика между две групировки-за и против княз Батемберг,не за и против Русия.Не е вярно че едните са били по-малко патриоти от другите.Национални герои е имало и от двете страни.Не преиначавайте българската ИСТОРИЯ.Лошото е че е имало братоубийства,в името на властта

14

Анонимен

преди 5 години

Какъв пример само: Става офицер в руската армия ,воюва доблестно, награден от Александър Втори ,а после се разправя с предателите русофили .За толкова малък период от време , какво е станало в главата на този българин за да промени отношението си към " освободителката " .

13

Анонимен

преди 5 години

До Фашисти -Погледни ситуацията в Русия , какви закони се гласуват , какво прави режима и тогава говори кои са фашисти .

12

Анонимен

преди 5 години

Поредният спорен "герой". Политизирал се е и не мисли за националните идеали, а как да угоди на царя. Заради него и такива като него България претърпя три национални катастрофи - Междусъюзническата война, Първата и Втората световни войни. Загубата на територии и до сега не е променена.

11

Мразя Русия

преди 5 години

Поклон пред Отечеството!Слава. На ген. Д. Николаев.Долу руските дупедавци!

10

национална катастроф

преди 5 години

До АнонименБКП *** цялото ни славно войнство! Предаде ни на Русия! ПОЗОР........

9

Анонимен

преди 5 години

Велик българин бранил Отечеството от враг номер 1 - русия.

8

Анонимен

преди 5 години

Национална катастрофа е имало само една - на 9 септември 1944 г.

7

Анонимен

преди 5 години

До ФашистиТочно в този тип материали няма място за "фил"-ство и "фоб"-ство.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен2 - Ем пропагандичка баценце, какво да ти кажа. Беше мног важно, преди около 60-70 години, всички да са "революционисти". Хайдуците станаха на Хъшове ... 90те имаше хора, които искренно вярваха, че мутрите са някакви нови Хушове :D HAHAAAAHAHHAHAHAHAHh

5

Анонимен

преди 5 години

Атентаторите на св.Неделя не са гладували, действали по нареждане на Москва!

4

Анонимен

преди 5 години

Журналистът си е журналист и даже като преписва оттук- оттам.Имената на българи като Данаил Николаев винаги се изписват с неговия чин отпред.Постарайте се да напишете МАЙОР Данаил Николаев и на по- късен етап- ГЕНЕРАЛ Данаил Николаев.Оправете заглавието, бе! Това не е едно голо име!

3

Фашисти

преди 5 години

Що ли не се учудвам, че тука все пишете за отявлени русофоби и откровени фашисти. Слугинаж на западната масонска мрежа, национални предатели подкрепящи един режим докарал колко национални катастофи?! Колко чух? Аха мълчите! А синът му бил в групата Света Неделя, яснооо, тогавашния елит като днешния елит. Е! Затова гладния народ е правил атентати. Сега само медузи, всички се крият в дупките си, като мишки. Няма народ само овце.

2

Анонимен

преди 5 години

Цял народ все герои и бунтовници, а ги ограбва един *** мафиот вече цяло десетилетие. Не смеят жълта жилетка да облекат, камо ли пък да воюват за свободата си.

1

Анонимен

преди 5 години

Поклон пред такива патриоти, а не гъ..лизци като русофилите!