21

Жертви

преди 5 години

Пак сте се събрали да лижете рани. Най-красивия и умен народ в тази част на вселената бива подтискан с невиждана конспирация от Брюксел, Шо.рош, рептилите, кемтрейлс, юдомасонските ислямисти и прочее.

20

Анонимен

преди 5 години

Двата основни национални интереса на 80/100 от населението са да има пиьенье и едьнье ! Това, че сме изправени пред национална криза е съвсем маловажен факт. Положението в страната е анти-конти !

19

Анонимен

преди 5 години

До ИСИТНАТАкаквито политиците, такъв и народа!

18

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Глупости.На първо място е цената на жилищата.Цецо

17

Анонимен

преди 5 години

ако имахме политици на място, ако не ни държаха бедни и не ни крадяха всякакви, нямаше да сме такива... националисти

16

Анонимен

преди 5 години

А ти, Веско от кои си? От 80-те % май. Герберастче

15

Анонимен

преди 5 години

Трябва ,да питат българите какво разбират под национални интереси?!Защото за повечето българи под национални интереси разбират богата маса и колкото се може повече материални блага!

14

Анонимен

преди 5 години

националисти сме, защото европа ни прецаква, защото сме най-бедни и да изреждам ли?... но виж политиците ни определено са дупедавци, освен личен интерес друго не търси, толко могат

13

Веско

преди 5 години

От изследването излиза, че мислещите в БГ са 10%, безхаберните 9%, 81 % - типични българи, които дори и да не знаят за какво им говорят имат категорично мнение по въпроса.

12

Айдън Халифов

преди 5 години

На първо място за българските жени са имотите, после финансовото благосъстояние на мъже, по възможност да е чужденец, и на трето място с кого да изневери, особено в изневерите българките са номер едно. Стискат зъби дълго време с избраника си, който не може да й смогне на капризите, глупостите и прищевките, намира някой разгонен лос, пък като се отприщят на чича ви Айдън, го правят крив!

11

Циник

преди 5 години

Ако питате - брюкселските оядени търтеи ... националните дъпжави са отживелица... затова са се заели да ни ашладисват с африканци и араби ... Тази поръчка върви с главоломно темпо... и се изпълнява стриктно!А тези , които уж са ги избрали ... трябва да си натискат паpцалите и да гледат - как биват заменени!

10

ИСИТНАТА

преди 5 години

Всички българи патриоти, особено на 3 март, накрая на вечерта се завършва с въртене на гуми, слушане на мазни кючеци, мятане на гюбеци, шофиране под въздействие на алкохол и наркотици, побоища, изневери, разгул, разкол, групови содомии!СРАМ И ПОЗОР!

9

Анонимен

преди 5 години

Веско мамин, те са известни. Унгария спря ли връзките с Русия, колкото и да не ги обичат руснаците? Не само не спря, ами ги увеличи, защото за Унгария това е НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС. скоро време ще надмине и Турция по стокооборот. Тия дни Орбан се разбра с Путин, че ще продължат да си доставят газ от Русия като заобикалят Украйна. Атомната им централа с руско участие е пред завършване. Орбан за 3 месеца миналата година построи 2 огради на границата си и прати там войска да пази. Още обяснения?

8

Имам проблем

преди 5 години

Искам да съм националист, но нямам комплекси. Някой може ли да ми помогне?

7

номер 4

преди 5 години

В Бургас има БАР ХАРЕМ,какви интереси български може би са турски вече,България потъва като държава от години,Въпрос на време да изчезне това показва статистиката.Сигнала е ясен ромските банди вилнеят по селата обезлюдени...ЧАЛГАТА е завладяла народа и турските сериали.

6

...

преди 5 години

До ВескоБре Веско ти задаваш въпроси от Нобелова трудност тука! Дай по-леко! Те 99.99% не знаят името на нацията ни ти за национални интереси питаш, че и цели два! Чекай, чекай малко!

5

Питам

преди 5 години

И какви са българските национални интереси ? Дано не са Евразия.

4

Веско

преди 5 години

Езвенете, някой може ли да ми каже поне един-два национални интереса? Благодаря предварително!

3

Факт

преди 5 години

Отговорите зависят от начина на задаване на въпросите и едва ли това изследване показва истинските нагласи на хората. Начина на задаване на въпросите зависи от това, който е поръчал изследването, какви резултати иска да се получат.

2

Анонимен

преди 5 години

Останалите 19%, за които националните интереси не са най-важното, са политиците ни!