17

Анонимен

преди 5 години

Да печелиш пари от това как двама други се млатят докато единия не загуби съзнание от бой, а кръвожадна тълпа реве. 21-ви век.

16

az

преди 5 години

Само не разбрах тоя Дину ли е какъв е, защо спря да играе на мига след като му разцепи лицето на нашия? Странна работа, нещо уговорен мач да нямаше? :)

15

Анонимен

преди 5 години

"Хляб и зрелище" - основата на Римската империя. Тези мачове са само повод едни пари да се превъртат през определени хора. Ако Кобрата беше роден в Щатите или друга държава в която залаганията и хазарта са сериозен бизнес може би. Той не е атрактивен за залози, или да предизвиква интерес в широки маси от хора. Кличко беше интересен като продукт на бившия СССР. Загубата му накрая от Джошуа, беше стилизиран вариант на "Роки".

14

Черен хумор

преди 5 години

Кви са тия победители-мъжкари?Единия с 12 шева, другия със счупена ръка...Х0-хо-хо

13

са

преди 5 години

Недейте така,моля ви се.Слепия патриотизъм не играе в този спорт.В момента само Дионтей и,отчасти,Фюри,са единствените,които са готови за мач с Джошуа.Всичко друго е пълнеж и обират трохите,които са трохи,само на фона на мултимилионните договори в този спорт.

12

Боксов спец 2

преди 5 години

..... С нетърпение очаквам най после алчните мениджъри да се разберат ... Да разделят милионите ... И да видим изкъртващата битка ... УАЙЛДЪР - ДЖОШУА !!! ... Признавам си , че съм голям фен на Уайлдър !!! ....... Но , със сигурност , ще бъде ЗВЕРСКИ ДВУБОЙ !!!!! ..... А ОПулев да си изкарва парички в срещи с някой и друг 40 - 50 - 60 годишен "бияч" , като самия него ... Никой НЕ му пречи ! Но да не се бута между ВЕЛИКИТЕ ! ... Просто НЕ става за там ! .......

11

х

преди 5 години

ДнесБг, моля сменете заглавието на "След победата над Дину: Кобрата е готов да бъде пребит от Джошуа".

10

Боксов спец

преди 5 години

Антъни Джошуа и ДиОнтей Уайлдър са далеч от класата и "обхвата" на ОПулев !!! ... За конкретно тия двамата Господин ОПулев ще бъде нещо като лека "сутрешна закуска" дори БЕЗ кафе ... :) Ще го "ПРОСНАТ" максимум до петия или шестия рунд !!! ОПулев е просто един добър средностатистически боксьор ... Нищо повече ! ... И става точно за такива "средностатистически двубои" , от които да си докарва добри кинти и това е ! НЕ СТАВА за "Велики мачове" ! Колкото и да му "издуват балона" нашенските медии!

9

Анонимен

преди 5 години

Е браво на Кобрата.То е ясно, че Джошуа ще го смаже, но човека ще изелзе в мач за титлата, ще развее БГ флаг, ще спечели едни пари и ще се пенсионира, направил каквото може и доноесъл радост на хората. Лошо няма, да е жив и здрав.

8

Анонимен

преди 5 години

Нема шанс вече.Нема шанс.

7

Гoшу

преди 5 години

Айде, пак се размечта. То и аз си мечтаех да спечеля онези 12 милиона от тотото, ама то прецака всички, като ги раздели на 4 човека.

6

Андреа

преди 5 години

... Джошуа дали е свободен за да ме ... понамачка ?!?! ... Че вече ми писна от това ... "МАЧКАЙ , КОБРА..." ....... !!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Смях в залата хахаха! Игра с двама пенсионери и си помисли за Джошуа! Джошуа е друга много по-висша класа, Джошуа е друг свят! За Джошуа просто ще бъде поредния спаринг партньор!

4

МЕРИН ДЖЕЙ НА КУБРАТ

преди 5 години

Няма проблем :) Всичко е точно ! ... :) Важното е да взимаме яките кинти от такива ... "мачове" ... :) ;) :) ! ... Сега уреждаме следващия съперник на Кобрата ... 57 - годишен Нигериец с 87 победи и 2 загуби в "мачове" срещу други Нигерийци ..... Последната му победа е била през 1997 ... Но иначе ... "голям боксьор" ! ... Купона ще бъде в "АРЕНА АРМЕЕЦ" ! Билетите ще бъдат на "скромни цени" между 100 и 500 лева ! Като преди това ще Ви "надъхаме" колко "ВЕЛИК" е Кобрата ! ЗАПОВЯДАЙТЕ !!! ... :)

3

Не съм експерт, но..

преди 5 години

Добре де, всички помним какво се случи когато излезе срещу Кличко. Вчера видяхме, че Пулев се затрудни и срещу противник далеч извън ТОП 10. Защо тогава продължават да витаят слухове, че е готов за мач с Джошуа??? Ако е само за сеира - да, готов е... но иначе...

2

Сенсей Ага

преди 5 години

Единствения мач в който Пулито да ми ареса !Но Ей Джей ще го отнесе като Торнадо сламена къща у щатско !

1

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Кибраа