11

Кой

преди 5 години

Какъв е тоя Сиди-миди, той ли ще ни управлява?!

10

Истина

преди 5 години

Истината за парите за кампанията на Джамбазки кой ще ни я каже?!!!

9

Съвет

преди 5 години

По-добре да не се занимаваме с апартаментите, а да попитаме Джамбазки за парите от КТБ!

8

Гост

преди 5 години

Джамбазки е фалшив патриот! Вън от политиката!

7

Въпрос

преди 5 години

С какви пари влезе Джамбазки в Европарламента?!

6

Анонимен

преди 5 години

В добра позиция са добрите хора, а не зависимите от службите политически лидери и доносниците на Герб. Жал ми е Волен Сидеров, че всички други си купили апартаменти, а само той живеел още на квартира. Ами така е, като подкрепя некадърни правителства.

5

Георги

преди 5 години

Разединението не е добър подход и е лош съветник.Ако искат да обединят патриотите в обществото и да покажат сила,а не просто игри на"аз съм по велик от другият",то тогава биха спечелили повече от един мандат.В добра позиция поотделно са само ВМРО,в съпоставка с другите две политически партии.

4

Димитър

преди 5 години

ВМРО имат най-силни позиции от "ОП" преди изборите.Най-ясна програма за развитието на нациите в ЕС и ясни политика за България.Имат по сериозен целокупен електорат и дори и без подкрепа от коалицията,биха класирали поне един мандат.Нормално и най-добрият вариант обаче е да се хвърлят заедно,така ще обединят и всички патриотично настроени граждани в една обща кауза.

3

ттцтцтц

преди 5 години

"Срамота е трима зрели мъже да не могат да седнат на една маса и да говорят."-------Ееееееее толкова ли е трудно да се раздели еврозаплатата +всички други облаги на 3 . Или може би на някой не му се дели

2

Анонимен

преди 5 години

На последната си сбирка Атакистите ясно показаха ,че не искат комбина с ВМРО и камо ли да гласуват за Джамбазки. АТАКА само комбина с хората на Бареков и Сидеров водач на листа . Бареков вече няма амбиции за Брюксел , така ,че това е пътя за Атака. Никакви комбини с ВМРО ками ли с НФСБ. Сидеров знае как да им разкаже играта в Европарламента.

1

Възмутен

преди 5 години

см..аняциначело с валери