7

Анонимен

преди 5 години

Кой шофьори ще протестират ония дето работят за български олигарси собственици на превозвачески фирми дето ги заплашиха че ако не протестират ще ги уволнят ли.А знаете ли защо защото по новия пакет мобилност ще трябва да изравнят заплатите на шофьирите с тези с Западна Европа ей от това ги боли, понеже така ще им се приключи келепира, целия проблем е това.

6

1

преди 5 години

рашков,защо не казва,върху каква заплата осигурява шофьорите си,затова колеги,напущайте и почвайте в чужди фирми работа.

5

Наблюдател

преди 5 години

Никаква икономическа война не се води.. Просто българските тюмбели като Петко Ангелов, Илиян Филипов и сие няма да могат да прибират 90 процента от печалбата, както досега са правили. Докато шофьорчетата им спят като кучета в кабините и си пържат яйца на газови котлони по паркингите, за да оцелеят и да им остане нещо, все пак. Просто т. нар. "превозвачи" ще трябва да започнат да осигуряват маалко по-човешки условия на шофьорите си, както правят фирмите на запад от Виена. Това е цялата работа.

4

Анонимен

преди 5 години

Срещу един икономически труп каква война можеш да водиш?

3

Анонимен

преди 5 години

Тези отново почнаха с техните конспирации как ЕС им пречи.

2

ТАКЪВ ЦИРК

преди 5 години

Министърът Желязков вместо да е на масата и да наложи вето при пргеворите се криеше в пресечката в Брюксел и вика Докарахме 50 човека с транспаранти под прозорците в Брюксел. Ама защото всички в ГЕРБ като ТИКВАТА са МИШКИ. Ходи само да се снима с НАЧАЛНИЦИТЕ, да му удрят шпинги по главата, както ОН удряше на ПЛЕВНЯТА. Пък за другото знае само Я, Я ДАНКЕ...

1

Анонимен

преди 5 години

Пловдивските хилядокамионници, са обещали ако пакета макарон се отмени, да си демонтират устройствата за манипулация на тахографа, с които са оборудвани сто процента от камионите им.