227

Анонимен

преди 5 години

Колко ли трябва да си *** да драскаш религиозни брътвежи по фасадите на сградите... Но..това е нивото на хората, които ни управляват. Напомня ми за текста на Jinjer - Teacher, teacher

226

Анонимен

преди 5 години

Разкарват Цветанов от парламента и още кой знае откъде. Но той и без това не беше за там. Случайник, попаднал на длъжности в управлението, които в други държави се заемат от учили в Бръшлянената лига или в Топ 20 на университетите в света. И не става дума само за образованието, а преди всичко за манталитета. Цецо, Цецка, Вежди

225

Анонимен

преди 5 години

Аз на моя блок изписах на фасадата текст на Сузанита. Много добра енергийна защита дава. А на задната фасада като сложа текст на Джорджано и ще продавам билети в банята за лечения!

224

Анонимен

преди 5 години

скоро този човек ще е аут и ще забравим за него... за Цветанов говоря...

223

Анонимен

преди 5 години

Не разбрахте ли, че тоя човек ги препродава тия апартаменти на редовна цена и така печели.

222

Клира

преди 5 години

Какво смята и какво не смята да толерира лицето Антоний нас изобщо не ни интересува.Съветваме служителят на култа да запали свещ от чист пчелен восък за своето собствено спасение и да прозре истината,че съвременното попско проповядване на Христа понякога е особен вид разбойничество!

221

Социолог

преди 5 години

А татоси на лево рамо кръст на десното Джизъс ,може ли?

220

Кара Ибрам

преди 5 години

Аз ако съм строителен предприемач бих дал на цената на разходите апартаменти на политици така се вдига цената на целия блок.Блок в който министри имат жилища удря тавана по цени.....

219

IVAN

преди 5 години

цецо и цецка са си купили апартаментите преди да сложат псалма на блока затова са им толкова евтини

218

Veneta Iordanova

преди 5 години

na snimkata mi se struva che tova nee patriarxa ni Neofit,njkoi da proveri,,,Naposledak mi se vidj iztormozen I razplakan.,,I mnogo podut da ne bi da ne se dvigi I da void ,,mnogo zatvoren givot,,

217

ГОГО

преди 5 години

На блока на Цецо и Цецка пише ( превеждам ви от псалм ) :Който краде - той ще има , който работи вечно ще дава.Надеждата храни гладния ,на крадеца всичко му се прощава.Амин.

216

akud до 224

преди 5 години

абе Веселин Топалов, разкарай се

215

SUPEREXPERT

преди 5 години

РАДОЙ РАЛИНДОЙДЕ ТОЙ ОТ СЕЛО С МНОГО НИСКО ЧЕЛО ,СДОБИ СЕ ТОЙ С МНОГО ВЛАСТ,А НАРОДА БЕДЕН ЗЯПА ГО В ЗАХЛАС.

214

До akud

преди 5 години

Ако върне апартамента смяташ, че всичко се оправя ?! Да го върне тогава , той е в шах и мат няма изход .

213

мда

преди 5 години

Вознесение....

212

гробарят

преди 5 години

Псалмат на блока на Цветанов гласи;"Аз,съм.Цветанов вашият,Бог ,да нямате други Богове освен мен!"Аз съм пътят истината и живота който вярва в мене вечно ще се облгодетелства!

211

Анонимен

преди 5 години

Вместо псалмите неизвестни от коя книга са по стените на таквиз блокове да пишат от кой жилищен фонд по програма са финансирани и се появили със съдействието на скъпоизграждащи обектите фирми по норма наколко хиляди евро на кв. м. щото за таз цена трябва да има залог как начална сума с вноски жилищни спестявания за точки/процент към фондове-жилищни в райони как база,а наименования различни кат се започне от национален по ведомствени та общински и частни за собствености,кои обрали каймака от тях.

210

akud

преди 5 години

Цветанов върни апартамента на фирмата и им го забии на всички

209

Анонимен

преди 5 години

Za eftinkite darjavni socialni apartamenti ot fondovete na kmetstvata i trudovoto ministerstvo v rbg za dps shamanite i dps partizanskite chlenove nito duma v nikoia bg media...christianski targovski reklami li pravite samo na radevoto selo koren, volen hatakata i vesko apcheto?!

208

преводач

преди 5 години

На блока пише:Който краде - той ще има,Който работи - вечно ще дава.Надеждата храни гладния,на крадеца всичко му се прощава.Вярата е всичко и най-бързо ще те доведе до парцел 102 за 6000 евро. Ако нямаш пари за софийските гробища - върви в ада.... и без това си свикнал да живееш в него.