61

Анонимен

преди 5 години

Руските страхопъзльовци забравиха за Дийр-ез-зор много бързо, когато се криеха в червата на убитите си другари за да оцелеят та пак им се воюва. Нищо този път няма да има и оцелели.

60

Анонимен

преди 5 години

Абе нещо изчезнаха пламенните журналистически хвалебствия за оня Гуйдо ли беше,Муйдо ли беше,Уйдо ли беше.Нещо май му набиха кофата на Колумбийската граница и сорошчето се покри.

59

Анонимен

преди 5 години

Рушителят на НАТО Тръмп, преди няколко дни покани Бразилия в НАТО. Подплашените руски експерти побързаха да намерят текстове в договора на НАТО според които Бразилия не може да бъде член на НАТО. Но тези текстове много бързо могат да бъдат променени, а желание за НАТО проявяват както Бразилия така и Колумбия. Путин е в паника от тази възможност защото това ще разруши и новобразованието БРИКС което ще се превърне само в РИКС или по-точно в РИСК.

58

Анонимен

преди 5 години

Ще замирише на печено говеждо ...

57

анонимен

преди 5 години

Дреме ми за Венецуела, Русия и САЩ! Ние в България сме опоскани и надрискани, и без военни операции! Щом не можем да храним, обличаме и учим децата си, не можем да си плащаме сметките с мизерните заплати, не сме ли бита държава, и то без война!

56

нема такова нещо

преди 5 години

спецназовци--- има високоплатена професионална армия на много високо технологично ниво умееща да си кореспондират по електронен път със всички видове войски ---с огромна високоточност избиват без да контактуват с врага който се чуди откъде му е дошло --иначе най--големите спецназомци живеят в горното течение на Амазонка и стрелят през тръбички с иглички напоени с отрова на малка жълта жаба...

55

Анонимен

преди 5 години

До БАЛОНА СЕ СПУКАААААТи пък откъде се взе с това лъжливо самене. Под всяка статия едни и същи лъжи. Сопри се малце, и сто пъти да го копираш дикиш нема да фане.

54

До Балона

преди 5 години

Нормално, цялата Южна част САЩ са зависими от венецуелски петрол - тежък.Предвидих криза за САЩ, защото рафинериите им са пригодони за преработката на тежкия петрол на Венецуела, предвидих и безработица, рафинериите не работят.На това му се вика да се "простреляш в крака".Да не говорим за Иран - заобиколени санкции, Сирия бъдещи залежи.Намаляш петрола чрез С. А. и Кувейт, но и ти страдаш като производител и износител, този факт е трудносмилаем за САЩ, икономиката им се срива.

53

Браво

преди 5 години

Русия не изоставя своите, никога повече не трябва да се повтарят трагедиите в Ирак, Сърбия, ДНР, Луганск,Одеса - 120 изгорени с фосфор, Киев - "Небесните сто - снайпер" Йемен, Хирошима и Нагазаки, Виетнам, Корея.Както и хуманитарните кризи предизвикани от икономически блокади и санкции наложени от САЩ и васалите им.Никога повече бомбардиране на цивилни без резолюции на ООН.Хуманитарни и лекарствени кризи и геноцид-милиони загинали ДЕЦА Ирак, Венецуела, Сърбия, Йемен, Сирия.Браво на Русия!

52

Анонимен

преди 5 години

До БАЛОНА СЕ СПУКАААААТи недей така се шегува с цената на петрола, защото ако петрола поевтинее първата държава дето (пак) ще фалира е русия.

51

Анонимен

преди 5 години

Напомня ми на "десанта" на руски спецназовци на летището в Прищина. Всички знаем какво се случи след това с Косово. Спецназовците ни се чуха ни видяха.

50

Котката -Маруся

преди 5 години

До АнонименКраварите няма да се притесняват,защото не са гладни и боси, като венецуелците.Капиш разликата, болшевико мой?

49

БАЛОНА СЕ СПУКААААА

преди 5 години

Паническа разпродажба при акциите днес след сигнал от ФЕД за дълбока рецесия с САЩ. Петрола поевтиня .Инвеститорите панически разпродават акциите днес на Уолстрийт и се насочват към сигурността на златото и облигациите .Фючърсите на щатските индекси се сринаха като спада при S&P е най голям.Азиатско-тихоокеанския индекс MSCI изгуби 3,4% и достигна едномесечно дъно..икономически експерти очертават мрачна прогноза за по нататъчното икономическо развитие на щатите

48

Адам

преди 5 години

да направят база там! Да имат поне една вотвъд океана. Не може американците само да имат 800 по света и да рекетират и ограбват всички държави да им ги подържат!

47

Анонимен

преди 5 години

Браво на Русия!

46

niki

преди 5 години

Окупаторите от Русия сега във Венецуела се нанесоха. Горките венецуелци, жал ми е за тях.

45

Анонимен

преди 5 години

"петрола също тръгна надолу"-------------------------------Прав си. От $67, вече е на $66,92.

44

Анонимен

преди 5 години

Така и в Прага 1989г. Се появиха СССР не канене.в ноща.

43

Анонимен

преди 5 години

ПРИ НАС НЯМА СТРАШНО.АМЕРИКАНСКАТА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ НИ ПАЗИ!

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Прав си, още не можем да се възстановим от руската помощ. Има още заводи и електроцентрали за унищожаване.Сега като дойде *** на власт тя ще ги оправи хахахаха, щото Банев сигурноо няма да може.