17

Спор за шофинисти..

преди 5 години

Тях нищо не ги интересува ни преселения ни войни ни други държави ,съседи те са се вторачили в една историческа точка която за тях е някакво национално постижение ,за тях да избиват цели етноси няма значение те са си прави ..ако има възмездие другите са агресори и убиици ,а това ,че никнат навсякъде масови гробове те пак не са виновни убитите сами си били виновни---трябваше натовците да влезнат в Сърбия и да закарат обикновените хора насила да видят какво са правили техните войници и четници..

16

Анонимен

преди 5 години

Имам тука една Върба ...та да вукич мукич ама като свобо

15

Анонимен

преди 5 години

Браво, Вучичу, легендо!Држи тако!Не боимо се!

14

Анонимен

преди 5 години

До8. Много фантазираш. Това е невъзможно. Защото всички са в НАТО /ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ, РУМЪНИЯ/ ОСВЕН ТОВА ВСИЧКИ СЪСЕДИ СА ЗА ЕС.

13

НАТО

преди 5 години

Да нечувам тролски плач че ще повторим

12

До 80

преди 5 години

Щеше да си прав ,ако Б-я беше федеративна република-- след разпада на СФРЮ се водят войни за територии който са сменяли собствениците си многократно, но в момента не бяха населени със сърби --все едно Б-я да води войни със съседите си за да си върне земите на цар Симеон....Докато тука границите са признати като никой няма претенции към територията на Б-я и на която и да е европейска държава с цел повече да не се повтаря ВСВ за ПЪРВИ път Русия нарушава суверенни граници който сама е признала...

11

Обеднен Ур$ан

преди 5 години

Още умират хора от обедненият ур$ан, има улица в Сръбско село именувана "Улицата на Смъртта".БГ не само че получи доза от приятелският у"ран, а и даде въздушен коридор за "престъпление срещу човечеството и геноцид".Италиански миротворци заболяха от различни видове рак и осъдиха САЩ за обезщетения.Рано или късно държавите виновни за този геноцид ще бъдат съдени, документите се пазят, между тях е БГ.След Сърбия последваха Ирак, Йемен,Сирия, Афганистан, Пакистан-дронове.На път е Венецуела!

10

Анонимен

преди 5 години

До *** .Ами бсп пак ще загубите изборите

9

Исторически..

преди 5 години

Врага на моя мраг е мой приятел--- за да може Б-я да си получи изконните нейни територии,,западни покрайнини,, Сърбия трябва да бъде НАКАРАНА да преговаря и с готовност да ги върне--така че каквито и да са по-религия албанците ни помагат изключително много---не става въпрос само за Цариброд --македоннците който са чисти българи са сърбизирани по всякакъв начин най--вече с тормоз и психически и физически до степен мразене на българите само от сърбите това е сръбският почерк към нас !

8

НАТО

преди 5 години

ако се дурлят Ще ги дадем на Българите и Хърватите ще се молят само с бомби да минат

7

Циник

преди 5 години

До минусописачитеЩе ми е интересно - ако у нас Кърджали...Шумен...Разград....Търговище решат да се отцепят, и придобият автономия .... и НАТО прати ракети и бомби .... какво ще мислят минусописачите

6

Циник

преди 5 години

Исторически - сърбите винаги са били враг...но в случая - са прави.Алаходупниците - бяха подкрепени от НАТО ...

5

Анонимен

преди 5 години

На тоя сръбски шовинист речта му е писана в Москва.....

4

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ако още не са осъзнали грешката си... - може профилактично да ги набомбят допълнително...

3

Ниш е България

преди 5 години

Сърбия да върне на България Западните покрайнини, Нишко и да признае Македония за българска. Само така може да изкупи 10% от греховете си към България.

2

Да живее НАТО

преди 5 години

Сърбия уби най-много цивилни!Сърбите избиха много българи, хървати, бошанци, албанци и много други

1

Реалноста

преди 5 години

И сърбия ще влезе в НАТО и русия ще се разпадне. Ама бсп няма да спечели избори