23

не може да бъде!

преди 5 години

Ако планината не е отишла при Мохамед,значи Моше е дал повече?!Имам подозрение,че на демократите са им свършили парите за разследвания и сега -surprise-те ще приключат !?И защо ги ручахме жабетата!?Ами ако Тръмп го изберат и за втори мандат!Толкова пари на вятъра!

22

Един

преди 5 години

Удри, бай Тръмпе! Всички фенчета на Килъри и Барух Обонго реват и бършат сoполи!

21

Пешо

преди 5 години

Всички около клоуна са тичали един през друг при руснаците, но той е чист като сълза. Този филм сме го гледали!

20

Анонимен

преди 5 години

Българска работа и в САЩ. Номерът е да обвиняваме и да окаляме хората, после - и извинявай няма..

19

Анонимен

преди 5 години

Как руснаците биха могли да помогнат на Доналд Тръмп, с пари ли?

18

Гост

преди 5 години

Руските *** са щастливи , цял ден ще лаят !

17

Гост+

преди 5 години

Тръмп не бил "нито виновен, нито невинен". Какъв прокурорски "цирк". Звучи като: Ако няма доказателства, че не си извършил престъплението, това не означава, че потенциалният извъшител не си именно ти! Правосъдието на Новия Световен Ред!

16

Анонимен

преди 5 години

Та нали Тръмп назначи Бар, какво друго да очаквате??Да си ритне трудовата книжка ли?

15

Ха-ха

преди 5 години

До ъВсъщност финансовите разходи около разследването на Мълър не са големи за американските мащаби.Обаче са нанесени големи щети в други измерения,а те май са по-важни-като доверието в политиците и единството на нацията.Международният авторитет също претърпя загуби.

14

Ха-ха

преди 5 години

Ау,какво разочарование за дедо Сорос!Той инвестира толкова много в тая кампания!Ама трудно се върви срещу Ротшилдови-хората,които сложиха Тръмп на поста!Сорос здраво наля парички в демократите и те добре му служиха,на каквито и държавни позиции да се намират,но това време свърши.Сега вехтия рептил губи по всички фронтове,макар бавно и мъчително,неговите неолиберални планове отиват по дяволите.Виждаме,че това става и у нас,с обичайното закъснение.

13

А защо толкова

преди 5 години

подскачаха и плюха по Русия? Доказаха сами, че са *** и думите им нямат никакво покритие! Същото става и в Англия, и там врявата за Скрипал е скалъпена по джендърски! Цял свят не вярва вече на лъжите им!

12

Гост+

преди 5 години

"Лидерите на демократите в Конгреса веднага изразиха недоволство..." - вече няма никакво съмнение, че Мълър предаде демократичната платформа на "Транснационалната Глобализация". Мълър е просто подкупен Предател, срещу когото исконните американски "демократи" трябва веднага да започнат съдебен процес.

11

Derstreichholz

преди 5 години

Ама и Тръмп е един! Не стига че го направиха президент, той пак иска да ги разследва...

10

ъ

преди 5 години

Само да попитам..Братята хамериканци имат ли бледа идея това разследване колко точно им струва?

9

Додо

преди 5 години

Специалният прокурор Робърт Мълър след двегодишното си разследване не е открил доказателства американски представител или човек от кампанията на Доналд Тръмп съзнателно да е заговорничил с Русия=============Не е вярно! Елкa многократно ни е казвала, че Тръмп е агент на Путин, а тя знае най-добре!!!!!

8

Милен

преди 5 години

Ако ти нямаш жена и искаш да разбереш причините, набери в Гугъл-картинки 'Петър Кичашки' и след това 'Милена Кичашка'.

7

Анонимен

преди 5 години

Значи все пак Тръмп се оказа прав като каза, че СNN и другите "свободни медии", създават фейк новини. А те пък обясняваха две години за руската намеса в изборите и за това, че Тръмп е заговорничел с русите. Сега какво ще правим? Тръмп е редно да им отправи искове с които може да ги разори и купи.

6

Анонимен

преди 5 години

.....................айде сега дъртата вещица Килъри Клинтън в затвора!!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Гледайте fox news ако искате реално да знаете какво става в америка, ще хвърчат глави, тръмп сега ще удря обратно и ще боли

4

Анонимен

преди 5 години

след 2 години вой на либерастите всеки божи ден, накрая се оказа че са обикновени лъжци??? Невероятно , кой ще носи отговорност сега ???