120

Ще има

преди 5 години

Ще има и мого скоро !!! Като се спука имотния балон и удари дълговата криза !!!

119

ГЛАД И МИЗЕРИЯ

преди 5 години

ГЛАД И МИЗЕРИЯ НИ ЧАКА !!!! ИДВА КРИЗА ХОРАТА ЩЕ ЗАТЪНАТ В КРЕДИТИ !!! ИМОТНИЯТ БАЛОН ЩЕ СЕ СПУКА !!!!

118

Крали Марко

преди 5 години

Името ти казва всичко за тебе. Да мисля, че повечето ядете доматите с колците, 90% пълни ..... Има едни 10% читави хора, ама ти определено не си..

117

Тъпанар

преди 5 години

До "Лондонското Сити"И.ди..от!Ти да не мислиш, че тук ядем доматите с колците бе?!Като си толкова намахан, ела и си купи тук в София имот, който си заслужава, за под 1500 еур/м2Отишъл в Лондон за 2 г. и вече разбира целия БГ пазар, че и наклон на оная работа дава. Аре пл.яскай по 200 паунда наем на седмица, чети Таймс и не се занимавай с неща, които не разбираш...

116

Байфидан

преди 5 години

Не е лошо тези, които изкараха досегашните сделки, да се разровят по-дълбоко, защото нищо чудно и лица от други партии да са се облажили.

115

Анонимен

преди 5 години

В Прага е 3000-4000 евро. Бях на заплата 1200 евро, тук съм на 1200, но лева. По-евтини са ни наемите, но да купиш в София е по-скъпо.

114

Анонимен

преди 5 години

Явно през последните години много хора не познават парите,е те това е!Ама,давайте и по 5000 евро ,шли сте големите баровци

113

Крали Марко

преди 5 години

Пише ви човек от Лондонското Сити, на които работата му е да преценява къде си струва да инвестираш парите.Цвъки много добре ви показа на какви цени трябва да се купува. Това са реалните цени!Ако купуваш над тея цени, казва че или парите нямат много значение за тебе, или си напълно заблуден финансов *ретен.Разбира се второто важи за повечето "инвеститори", които скоро ще разберат че като направиш глупост и купиш на тея нереални цени, цял живот ще си сърбаш попарата. А цвъки си цвка:-)?

112

Анонимен

преди 5 години

До Нека внушаМи за съжаление сори пич, ама направи си сам, ако не ти харесва :)

111

Нека внуша

преди 5 години

Сума за построяване на 100 кв/м=50000 лв. Добавяне на 100% оскъпяване=100000.Реална цена 513 евро за кв/м. За съжаление това не е достатъчно и всички искат да забогатеят като сложат още 100% оскъпяване на крайната цена и така получавате едни вариации от 900-1100 евро за кв/м. Ако ви устройва копувайте. Цветанов просто е пазарувал на реални цени. Брокери, вие сте на ход

110

Ханс

преди 5 години

имам чувстото че цвинокио нема да бъде отстранен физичеси от некой служба а от некоя мутра от строителниот бранш:)))

109

The real Man 2

преди 5 години

Тези от АРТЕКС, са верно ***.... Все едно да излез ат шефовете на Samsung и Apple и да кажат-да, нашите телефончета са със себестойност 150-200 долара, за "приятели" са по 250$(и пак печелим)... Ама вие си ги купуваите по 1000$...Иначе цецко, нищо не е плащал и нищо не е прехвърля... Всичко е постановка... Просто си е получил подаръче... За услуга...

108

й

преди 5 години

Е как ще има спад в цените, като любимците Артекс са заложили не 1 а 4 небостъргача за строеж.

107

дърт

преди 5 години

Спад има и то сериозен, но за "наши хора"!

106

НАСП

преди 5 години

Строителния бранш генерира растеж но генерира и дълг да не говорим за скрития дълг от замърсяване на градската среда от пренаселването и т.н., ако ги служаш как са загрижени ще речеш че работят без печалба истината е че работят с много високи норми на печалба и генерират корупция ами и не можело да говорим за това , ще си говорим колкото искаме. На тия дето леят бетон в неделя платени ли са двойните надници а осигуровките ? Ама после си ги калкулирате в цената изедници мръсни !!!

105

Jimmy

преди 5 години

в допълнение тъпия и алчен физкултурник помогна да се коригира/срине пазара на имоти!! кой балканец ще плати 4000 евро като знае, че себестойността е под 500 и терикатите купуват на 600:)) хахаха толкова са ***, че от алчност сами си го набиха:)

104

Elena

преди 5 години

В България ...то браншове...то гилдий...В крайна сметка царство на крадци и мошеници...С такъв народ няма бъдеще. Самоизяждането е масово,надхитряването е ежедневие...,а за простотията да не говорим.

103

Възмутен

преди 5 години

Крайно време е балонът с цените на жилища да се спука! То бива , бива, но 200% печалба върху реалните разходи, е чист грабеж! Къде са органите? Къде е прокуратурата?

102

Jimmy

преди 5 години

цените в българия са високи заради високата корупция, сива икономика и прането на пари! Цените за този стандарт като заплащане, инфраструктура, мръсен въздух и кучешки *** и разбити плочки навсякъде следва да е 200 евро в обеля и 1000 евро в докторската градина и изток! Ниските лихви подлугаха доста финансово неграмотни хора да се заробят за по 30 години но жътвата ще настъпи много скоро-до 1 година:)

101

Мапов

преди 5 години

Спад няма да има,направо срив ще има. Спекулативните цени може до време ...Краят му се вижда...