20

Анонимен

преди 5 години

До петия ден след зачеването поцърковни норми на плода не е даденДух.След това ,грехът си търси своето.Преди нераждаха,за да е девица,амисега.Мъжът няма психика, щото едно,че му я отнеха,друго- неговата констру-кция е да не го закача властта,щото сампо себе си създава такава.Друга тема екогато му предоставяш възмо-жности (ист.конв.) и това затваря него-вото разбиране и владеене на живота.В момента ,технологично и егоистичного прави само Борисов.Нищо лично,ное част от пейзажа

19

Анонимен

преди 5 години

в края на краищата жената е тази ,която износва плода и неин е избора дали да го износи докрай,до 3 тия месец доколкото зная е допустим аборта след това е рисков.Никой не може да задължи човек да се размножава ако не иска,считам,че до 3 тия месец абортите са допустими и ембриона все още не е човешко същество.Да това определено пренебрегва желанието на мъжа,но и от него зависи да направи детето желано,след като явно жената не го желае значи партньора не става за родител според нея

18

Анонимен

преди 5 години

Ако 100 българки родят и Борисов гледакак умират децата,дали ще е същото.Щото до войната и след нея,раждаха по5-10.Тогава защо оживяха.Неще самомокри тениски -недават живот ,или да си балалйкаме.

17

Факт!

преди 5 години

Абортите убиха европейската нация.

16

Додо

преди 5 години

Законно или не, аборта е убийство.

15

Анонимен

преди 5 години

Българката неражда щото държавата недава перспектива.Т.е. детето ще загине.Мохамеданите недават развод и раждатмакар и с малко ум.Ромите раждат,неза-висимо от социалната конструкция.Грубо казано, българинът го е страх даумре.Българката иска гаранция,инак не.Значи вече истинска всеотдайна любовняма.На българката неработи чипа.

14

До 14

преди 5 години

Кое му е сложното да дадете бебето за осиновяване?

13

Анонимен

преди 5 години

Допустимо е да се нарежда на жените могат или не могат да абортират само ако въпросните нареждащи имат намерение да плащат издръжка за въпросното нежелано дете. В противен случай- да си гледат работата.

12

това е убийство

преди 5 години

против абортите! вече всички може да си позволим кондоми, че и безплатно се раздават! абортите да са позволени само в случай на изнасилване!

11

Анонимен

преди 5 години

населението е яко затъпело .... отчаян съм вече

10

Ами

преди 5 години

До 10 и останалите с минуситеНаселението в белите държави намалява. Контрол на раждаемостта трябва да има само в страните от Третия свят.

9

Анонимен

преди 5 години

Средновековие!То щото Земята може да храни още. Простотия

8

Анонимен

преди 5 години

Против аборта, против даването на деца за осиновяване, против скапаните родители ...Ем да, ама не може да смесиш всички тея неща. Не можеш да накараш човек, да е добър родител. Може да го съдиш, да го сочиш с пръст, но не всички стават за родители. Някой от тях, понякога нямат и възможност, да са родители.От друга страна, не може да дадеш детото си, на сестра си примерно, както е ставало много често, самодопреди 60-70 години.... Еми не става. Не се месете на хората.

7

Totenkopf

преди 5 години

Да и имаме проблемите на испанците. Надвили са си бая отдавна на масрафа, не ги мислете.

6

Анонимен

преди 5 години

Който иска, да си абортира. Да измислят някаква технология и да прехвърлят фетусите на протестиращите, та те да си ги износят ..

5

Ами

преди 5 години

Те дори настояват за специални закони за себе си на базата на 30-та убийства на жени, докато в същото време извършват стотици пъти повече убийства.

4

Ами

преди 5 години

Абортите показват двойните стандарти на феминистките. При положение че в България се извършват едва 30-на убийства на жени годишно, феминистките наричат всички мъже "убийци", "насилници" и т.н. От друга страна те казват на десетките хиляди легални убийства на бебета ( аборти) "репродуктивни права"

3

Ами

преди 5 години

Трябва да се правят аборти само по мед. причини. За съжаление мнизинството от тях са по избор. В България са се правили по над 100 000 аборта годишно преди '89 г., а сега по 20 000-30 000 годишно. Нежеланите бебета трябва да се дават за осиновяване.

2

Анонимен

преди 5 години

Луда работа. Този свят се е побъркал.

1

м дааа

преди 5 години

прави са донякъде, защото някои жени започнаха да използват абортите , като противозачатъчно средство.