234

Анонимен

преди 5 години

Симеонов ,не се набутвайте излишно в калта,като защитавате Цвъ,ще си свалите реномето на партията с подобни действия,съобразявай се,че има и други патриоти,които не споделят мнението ти!

233

Брейй

преди 5 години

Много са чуствителни комунистите за апартаменти и имоти въобще, понеже това им е органично вградено - да вземат от другите и да си го разделят помежду си. Така се чустват важни - те имат, другите нямат! Почнаха с мандрите. После взеха земите направиха ткзсета и им станаха началници. После най-големите апартаменти по центъра - собствениците ги пратиха ги по новите квартали (някои в лагери). За децата си настроиха нови сгради като събаряха стари къщи по хубавите квартали или даже в парковете.

232

Ограбени българи

преди 5 години

Цветанов вчера искаше извинение от народа, защото милионите левове му били от спестявания, а на нормалните българи са им необходими два живота да си изплатят кредитите за панелките. Наглост.

231

обективен от народа

преди 5 години

Симеонов на луд ли се прави?! Това е неморална постъпка.И е труднодоказуема защото е направена грамотно.И няма оставени следи.Но реалноста е че Цветанов проверява фирмата и след това купува имоти от нея по смешна цена.Защо фирмата ще продава на 650Евро? Ами то и аз искам да си купя на такава цена.На мен ще ми продаде ли?

230

Анонимен

преди 5 години

До258. БСП са крали по малки предприятия, ама сега. Защото не са във власта. А когато бяха във власта подготвиха да купят целата държава. Ама като на изборите пропаднаха. Отиде им схемата при другата партия.И ние от трибуните гледаме мача. Това ни остана.

229

антиимпексова

преди 5 години

До Анонимен 254Ми нали за това е екстра цената - 2500 при положение че, нормалното в този район нали било 1000 за метър квадратен.

228

Анонимен

преди 5 години

Всеки може да си купи щом има пари. Ето аз си купих от един колело под пазарната цена. Щото тоя - продавача от денонощната къща магазин го е купил от друг.Един продаде футболист на друг без фактура. А трети си купи стадион. Може и ТЕЦ да се купи. Защо е това заяждане от Е. Йончева.

227

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ си купиха АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ и то само предприятия които са вървежни...А вие обвинявате БСП че са крали, те са крали, но по малки предприятия.

226

Анонимен

преди 5 години

От Монката Мъдьонов който също има определени имотни фирмени и данъчни проблеми да не говорим за вродената мозъчна недостатъчност комбинирана с татарска кривотия и нацистка простотия какво друго може да се очаква освен да защити други престъпници като него самия.А Йончева ми не знам но е истина че и тя теябва да е в пандела.И преди някой да се изненада не забравяйте че Мъдьонов който е бивш агент от ДС и Йончева са продукт на една и съща партия.Тоест са и един и същ диктаторски боклу.к.

225

Крадци

преди 5 години

Десет години ГЕРБ са на власт и десет години крадат. Дори при Живков, не се е крало толкова.

224

Ами...

преди 5 години

Цветанов е хиена, но не и Цецка. За нея Валери е прав.

223

Анонимен

преди 5 години

До антиимпексоваА персоналния асансьори паркоместата сметна ли, како!?Или те са подарък от фирмата, на добра воля?

222

анонимен

преди 5 години

Шайката от БСП ограби КТБ. Йончева защо е на свобода. Или ще я издирваме.

221

антиимпексова

преди 5 години

Излиза че, е доплатил 100 000 за 40 квадратни метра, което прави по 2500 на метър. Какво толкова? И аз даже се вързах на истериката!То БГ политиците от време оно си го имат като въпрос на чест, да уредят себе си и цялата рода с евтини жилища - кой на село ще ги уважава иначе... Затова шумкарите веднага след 9ти се намърдаха всичките да живеят в центъра. Цв. поне си плаща нещо!

220

Работник

преди 5 години

Мизерници крадливи, всеки нормален човек би се срамувал след такава герберастка имотна далавера, ама за българските герберастки тикви, срам и морал не съществува.

219

Курцио

преди 5 години

До ОтвратенТова че някой някога е крал не е оправдание и други да крадат!Като сте толкова отворени защо не направихте закон за лустрация като в другите бивши соц страни!?Защо то вие самите бяхте партийци а сега много ви знае устата!Оплели сте се като свински черва!А истинските политзатворници и репресирани измряха неовъзмездени и забравени

218

Анонимен

преди 5 години

Управляват ни Цецо Закуската, Валери Оградата и.... Боко Т...иквата

217

Анонимен

преди 5 години

До ОтвратенХапчетата си пий браткоооо!Навсякъде "***" ти се привиждат!Това е болест

216

Анонимен

преди 5 години

До Простотия"Управляват" защото *** е абдикирал от основното си задължение-да бъде ГРАЖДАНИН на тая държава!Твърде е възвишен, за да ходи да гласува, гнуси се!Страх го е да протестира!Може само в интернет да драска..

215

Отвратен

преди 5 години

До Курцио--238;Най-малко *** имат право да ни учат на морал,защото са най--неморалните. 90% от тях имат криминален произход.Такива бяха тия които станаха партизани месец Август 1944 г. След ДЕВЕТИ 7 400 криминали ги амнистираха и ги назначиха в милицията.Разни криминали като Чочоолу ги направиха генерали.БКП са ТЕРОРИСТИ.