19

Анонимен

преди 5 години

Мей е отявлен фен на фюрера Тръмп и сие неонацисти.Интересно като толкова обича волята на народа защо не иска втори референдум който ако е за Брекзит би и вдигнал политическото реноме и би и спасил поста, или май не е сигурна в резултата.Помни опита на предпественика си Камерън който също знаеше волята на народа но тя не излезе точно както си я представя и се наложи да хвърли оставка.Май народа се усети за измамите на неонацистите и идва време да ядат бой и да отиват в право в куч.и гъзец.

18

M.I.C.

преди 5 години

Като гледам минусите, които съм получил на 2-рия си коментар за толкова кратко време, за разлика от 1-вия...се замислям за много неща :) Айде да се чуе волята на народа, ако се потвърди, ще отвърже ръцете на английските политици и ще се знае какво наистина иска "Волята" на народа. Вече няма Фаражувци, Б Джонсановци с автобусите и парите във вагоните, които заминавали за Европа :) 2г минаха, англичаните се информираха какво значи Brexit. Сега, резултата от 2ри референдум никой не би успорил.

17

раша наша

преди 5 години

да си гледа внуците и кухнята сега щ слугува тя на децата си. отначала тя отклони вниманието на парламент и народа със скрипал а сега хванаха я на ъгъла няма къде брехсит

16

M.I.C.

преди 5 години

И да си допълня коментара по-долу. Какво страшно има във втори референдум за тези, които са "защитници" на Волята на народа? Ако това е Волята на хората, то тя ще се препотвърди. Тук мантрата на защитниците на демокрацията "иронично": "Да правим референдуми докато се получи верния резултат не Важи. Имено, защото резултатите 1-вия път бяха толкова близки. Ето сега, 2 години по-късно, англичаните могат да направят абсолютно съвестен и информиран избор - Част от ЕС или Не.

15

Анонимен

преди 5 години

Всички противници на ЕС бяха смазани,без церемонии,това е истината!Аз съм за ЕС,но не искам да плащаме разходи за нато и пет пари не давам за НАТО!

14

M.I.C.

преди 5 години

До 13: Стига с тая воля на народа. Референдумът беше почти 50:50. Какво лошо има, да се направи още един референдум и да се потвърди волята на народа, след като се взима толкова важно решение. Резултатът беше толкова близък, че е трудно да се каже каква е тази воля. Другите 16 и нещо милиона, които гласува за оставане не са ли също една Голяма част от народа. 2-ри референдум си е съвсем в реда на нещата с оглед горното.

13

Анонимен

преди 5 години

Като я отстранят ще направят потъването на страната още по-дълбоко. Типично в английски стил. Камерън ги усети и се махна. Това което го обвиняваха е, че даде правото на простолюдието да решава. И в България червените бабички държаха комунистите, докато сините станаха по-големи и от тях.Кралството го чака силен крах след 12.04, но още не са го разбрали. Имиграцията от афро-, арабо- и азиатски субекти е по-висока от преди. Освен, че са мързеливи, пришълците са и прости селско-колибови тарикати.

12

АнонимеН

преди 5 години

НАГЛОБРИТАНИЯ Е МНОГО ПОВЕЧЕ МИНУС ЗА ЕС ОТКОЛКОТО ПЛЮС!ЗАРАДИ НЕНАПУСКАНЕТО ИМ ЕВРОТО ЩЕ СЕ ОБЕЗЦЕНИ А ДОЛАРА ЩЕ СЕ КАЧИ НА 1.80ЛВ

11

Анонимен

преди 5 години

Аз не и се сърдя,това си е тяхната страна,но не трябваше да стават жертви невинни хора като Скрипал,само заради някаква идея.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонименколко ли пари са дали брюкселските милионери на тия единадесет министри?!-Пари не се дават,но може да ги сполети нещо,ако не изпълняват.Нали се сещаш,че ЦРУ ръководи НАТО и ЕС.

9

Анонимен

преди 5 години

колко ли пари са дали брюкселските милионери на тия единадесет министри?!

8

Анонимен

преди 5 години

Еврейската ламя ще посегне и на последния пиедестал на демократичност и традиционализъм в Европа, като впрегне всички сили за да обори и отхвърли волята на англичаните, които са владеели целия свят, а сега ги дърпат към някакъв си "Европейси" съюз, дето не си знае дори пол-а...!!

7

не съм врачка!

преди 5 години

Силно подозирам, че сега всички от властта в ЮК хитруват и играят сценки, с цел да доведат до едно продължително отлагане на развода. Когато преди три години наложиха гласуването на брекзит, световните работи бяха едни, днес са други. Сега всички виждат, че с какъвто и да е брекзит, спазарен или брутален, ЮК отива в киреча! Търси се време за преоценяване на решенията. Но, с минимални партийни загуби! Британски ми работи!

6

Тцт

преди 5 години

Ако някоя друга страна от ЕС правеше такива номера /особено ако беше и в източната част/, до сега да са я смазали 100 пъти и съм сигурен, че едно от действащите лица с най-жестоки идеи щеше да бъде тъкмо Великобритания. Но щом е за мързеливите англичани към тях не се допуска нищо санкциониращо

5

Анонимен

преди 5 години

Сетили се тия! Досега къде спаха?

4

Анонимен

преди 5 години

На тия пък Мей им била виновна. Няма угодия там.

3

АнонимеН

преди 5 години

НАГЛОБРИТАНИЯ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ЗА ДА ОСТАНЕ В ЕС!МЕЙ СЕ ПОЯВИ ОТ НИЩОТО И Е ДОКАЗАЛА, ЧЕ Е АБСОЛЮТНО НИКОЙ В НАГЛОБРИТАНИЯ!!! ПАРЛАМЕНТА И ОТХВЪРЛИ ВСИЧКО!ТЪЙ , ЧЕ И С МЕЙ И БЕЗ МЕЙ!!! КАКТО СЕ ПОЯВИ ОТ НИЩОТО ТАКА И ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В НИЩОТО! ТЯ Е АБСОЛЮТНО НИКОЙ В НАГЛОБРИТАНИЯ!

2

добре де!

преди 5 години

Мей ще се оттегли. Какво, обаче, по-добро могат да направят заговорниците? Как ще измъкнат страната от кашата, сътворена от самите тях! Ако имаха решение, да го бяха подсказали и обяснили на премиера си! Очертава се сякаш още по-голяма бъркотия!

1

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е Тереза Мей да си подаде оставката дано се случи много скоро обърка цяла Европа тая жена заради нея ще търпим последствия