105

Бож.

преди 5 години

Натовското възмездие за наглия руски сателит, който век и половина се гаври с България дойде малко късно и народът се надява скоро да се повтори,понеже бе много краткотрайно.

104

Анонимен

преди 5 години

Нато са много слабички ,когато Русия си взе с право Крим те само виеха като бити *** ,иначе са като лешоядите видят ли слабо и безащитно се мятат отгоре му !

103

Бегемот

преди 5 години

Хич не ми е жал за сърбите.Толкова мръсотии са натворили на България през годините, че и това им е малко.Пък и сами си си виновни. Ще ми правят етническо прочистване, империя ще ми правят, гиди тяхната мама!

102

не може да бъде!

преди 5 години

Какъвто и да е Слободан Милошевич,няма оправдание на действията на 11 държави, начело със САЩ и за бомбардировките на Югославия/Сърбия/.С тези действия и бомбардировки беше сложено началото на дезавуиране на ООН.А бомбардировките наистина бяха варварски-бомби с обеднен уран,разрушаване на мостове,цивилни обекти от инфраструктурата,бомбардиране на жилищни райони!Вече и на бездомните кучета е ясно,че НАТО бомбардира само държави,които са много по-слаби,защо не смеят напр.да направят същото с КНДР?

101

42

преди 5 години

Да не забравяме историята. Как американците след края на Първата световна война изнесоха цялото злато на България срещу два кораба с развалено зърно.

100

кирил

преди 5 години

да не забравяме историята й какво са правили сърбите на българия, хак им е

99

Анонимен

преди 5 години

С идването си от Ню Нюйоркската банка. Милошевич се захвана да разваля СФРЮ 1982Г. ОТКАЗА ДА ВРЪЩА ПАРИТЕ НА САЩ. Подгони Косовците с данаци. И 1990г нападна Словения.

98

Анонимен

преди 5 години

До Дани100 И пак ще дадем небето си,ако трябва да се спат сръбските сатрапи,направлявани от Москва.

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен118 Майната му,на православието,което сружи на агресивните,имперски интереси на Русия и сепаратистичните интереси на кръволоците от Сърбия!

96

Анонимен

преди 5 години

Няма по-вярно описание на агресията срещу Сърбия и православието...

95

Анонимен

преди 5 години

Не беше само Югославия, бомардираха и България тогава. Ще честваме 20 годишнината от бомбардировката на 28.04.

94

Анонимен

преди 5 години

До Българин115 Много.Русия е заплаха за мира в света.

93

Българин

преди 5 години

А колко петна на срама има Русия?

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен112 Сърбите никога няма да могат да "изплатят" десеткихилядите избити,изнасилени,ограбени,прогонени,геноцида над несърби...разрушените от бомбите на ЮНА градове и подпалени села.Щетите са неизмеримо повече и струват стотицимилиарди.

91

Анонимен

преди 5 години

Руската позиция е позиция на агресор,на който са безразлични стотицихилядите жертви на сръбските сатрапи.Геноцидът над несърби.Масовите кланета,изнасилвания,убийствата, на невинни жени,деца,старци...палежа и разрушаването на градове и села в б.Югославия.Която сърбите превърнаха във Велика Сърбия.

90

Анонимен

преди 5 години

Аз ако бех на сърбите щях да съдя НАТО и САЩ за военни престъпления в Хага да видим тогава какво ще стане,защото целенасоченото нападение и разрушаване на една държава без тя да е нападнала или заплашила държава от пакта незнам как се нарича...а вие знаете ли...

89

Павел К.

преди 5 години

Червената пропаганда от БКП-БСП не спи.Припява старите песни на СССР.

88

Анонимен

преди 5 години

А не бе, изобщо дори е нямало такова бомбардиране. Също както няма руснаци в Украйна.

87

Анонимен

преди 5 години

Цялата работа беше да разделят Югославия за да може Турция да стане най-силната държава в региона.Сега разбиха и Украйна.Освен тва Клинтънови са си сатанисти те редовно правят жертвоприношения.Предпочитат да убиват християни в краен случай мюсюлмани защото според техните вярвания алах е проекция на Луцуфер един вид ментето на Бог който е техен враг.

86

касандра

преди 5 години

НАТО е военен съюз между държави за колективна отбрана. Коя държава член на НАТО беше нападната от Югославия та е попиляха от бомби от които и България беше засегната. НАТО е най големия агресор- Жалко ме и ние сме член на този престъпен съюз. Кому го търсим в Афганистан Босна Косово бяхме в Ирак Камбоджа. Рано или късно ще го намерим това което търсим. Атентатите няма да ни подминат.