159

луи ван бал

преди 5 години

цецка трябваше да се махне от ГЕРБ още след президентските избори когато я похарчиха бадева...а сега не я мислете, ще бъде един от най-търсените адвокати...

158

Станимир

преди 5 години

Ако ти, Цветанов, Рашидов и оная кукла на спорта не си вървите, тогава ГЕРБ ще си иде.

157

браво.

преди 5 години

Сега може да бъде изпратена в някоя страна като посланник и "наказание".

156

Бобо

преди 5 години

А молещия закусвач, кога ще го изхвърлят?

155

Анонимен

преди 5 години

Всички в парламента са от долно комунистическо потекло.. Затова няма оправия

154

Тинев

преди 5 години

Много честна тая бре? От честност я изритаха първия път / председател на НС /, от честност я изритват втори път.Бреййййй, посиняха и месата от честност.П.П.Обаче за завършилия у-е за бавно развиващи се фиЗкултурник, честността май е непознато яление.С какво ли е стиснал топките на ВОЖДА, че последния май застава вече мирно, като го види?

153

ИНТЕРЕСНО.....

преди 5 години

Г-ЖО ЩАЧЕВА ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ОСТАВКАТА ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ НО НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО???? ПРЕДПОЧЕТОХТЕ АПАРТАМЕНТА ПРЕД ДЛЪЖНОСТА ИЛИ МИСЛИТЕ ПРАВИЛНО???????

152

Додо

преди 5 години

Каква наглост, да се показва по медиите и да трещи глупости, след като Старшина Десислав Радев я би на изборите!

151

Анонимен

преди 5 години

седиме и се молим за нея да не посегне на най-скъпото. дори необръсната да остане, е по-добре да я видим брадата в съда отколкото избръсната и залята с цветя! Както си подаде емоционално оставката - явно има голяма мъка и буца на душата си

150

ДИВАК

преди 5 години

До Жилет ли ползва - радвай се ДРУГАРЮ ! Мнението МИ съвпада с твоето - ВСИЧКИ СА КОМУНИСТИ !!! Всички КОМУНИСТИ са МУШЕННИЦИ И НЕКЪДЪРНИ !!!

149

Жилет ли ползва

преди 5 години

Цецо Цецооо Цецо, навремето твоя тв баща комунист предява на МВР твоя Н.Петковистки дядо - за да учиш у РабФака.После ти предаваш бащината ти компартия за да се загербишСлед което Предаваш ГЕРБ за да се заапартаментишНа Запад това е поне отнемане право за политическа, юридическа и гражданска практика. Ди тоалетен ден Клозетен аус ВеЦе мусен си лизантерен

148

Щирлиц

преди 5 години

Докато цялата червена отрова не излезе на светло,това ще гледаме и слушаме.

147

Анонимен

преди 5 години

Докато имат кметове и общинари на власт, няма как да ги махнете !

146

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са комунисти!!!

145

Анонимен

преди 5 години

ДА ВИ КАЖА ЧЕСТНО,БЕТОННИТЕ СТЕНИ НА КОМУНИЗМАСЕ ПРОПУКВАТ.ПАДАТ ГЛАВИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕДНА СЛЕД ДРУГА!!!67837

144

anon

преди 5 години

о, не било оставка а било отпуска. докато отмине тупурдията... и после като "разследването" нищо нередно не открие, пак ще се върне на поста си. ***, алчна, самозабравила се леличка.

143

Анонимен

преди 5 години

Скъсаха се да се бият по гърдите и кълнат ,все за Европа ,за демократичните ценности ,а все в квартал Изток ги влече,, всичките . Как не се затирят в Младост 4 ?

142

Западните Балкани

преди 5 години

Не съм принудена да подавам оставка, заяви Цецка Цачева - Това за гордост ли е? И тази беше тръгнала да става президент? ТОва ли ни пробутваше Борисов? Жена без морал и за пет стотинки. И от къде са й парите за такъв апартамент? Оставката е закъсняла отдавна. Борисов ти си следващият, който трябва да подаде оставка. Нима тези хора са скътали по няколко милиона без да знаеш?

141

Анонимен

преди 5 години

Тая е комунистка, партиен секретар. Пфу!

140

Анонимен

преди 5 години

меринджея на групата