171

Анонимен

преди 5 години

"Цената не била 342 852 лв., това била само данъчната оценка"ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ДАНЪЧНИТЕ ОЦЕНКИ СА НЕРЕАЛНИ И СИЛНО ЗАВИШЕНИ.ЧЕ ДАНЪЧНИТЕ СЛАГАТ ИЗМИСЛЕНИ ЦЕНИ ЗА ДА НИ ОГРАБВАТ

170

Констатнин Велики

преди 5 години

Никой не се сети досега да засече , че Артекс не са внесли реално 20% ДДС в/у прихода от разликата до реалната цена 2/3 отгоре? Не е минала по банков път, така че.......Еееех."дядо Йоцо гледа" Иван Вазов.

169

Анонимен

преди 5 години

Не разбрахте ли, че тоя човек ги препродава тия апартаменти на редовна цена и така печели.

168

Анонимен

преди 5 години

Ami kolko sa zakonni zlatnite pokrivi na christianskute hramove?! Zatova li im plastame subsidii i sme gi ostavilj bez ca plastat danaci sgradi, taksi smettt?!

167

Я па ти..

преди 5 години

До Анонимен 161 Искаш да кажеш че не е морално да се строят такива луксозни апартаменти в бедна пост социалистическа България. Нали така ?

166

Така е ..

преди 5 години

Всички които се "възмущават " по долу си мислят: Ех, защо не съм на тяхно място..Иначе радетели за справедливост.

165

Анонимен

преди 5 години

не морално хора с апартаменти за стотици хиляди да искат хора живеещи на няколко квадрата в панелки да гласуваш за тях!-Че ти по тая логика ако живееш в 60 квадрата, не можеш да гласуваш за никой. Освен за клошарите пред блока. Значи за тебе хората с по-голям апартамент от твоя, не са хора?

164

Анонимен

преди 5 години

И аз искам на такава цена апартамент...Искаш, ама има места, дето не продават на всеки, дори да плати двойно.

163

Анонимен

преди 5 години

Оляхте се,толкова много пари имате,като искате да бяхте си купили на пазарни цени-Пазарната цена е толкова, колкото се разберат купувача и продавача.

162

ааа

преди 5 години

И аз искам на такава цена апартамент.....хихихи

161

Анонимен

преди 5 години

Бойко да маха Цветанов,Менда,Горанов за да остане на власт,другото е подигравка!

160

Анонимен

преди 5 години

Оляхте се,толкова много пари имате,като искате да бяхте си купили на пазарни цени,ама алчни и поради краденото ,което не могат да докажат с платени данъци сега настроихте народа и ще загубите на всички избори!

159

Анонимен

преди 5 години

Нали народа ги избира как може работодателя им да живее по зле от тях!?

158

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува законно ли е или не важното е, че е не морално хора с апартаменти за стотици хиляди да искат хора живеещи на няколко квадрата в панелки да гласуваш за тях!

157

Анонимен

преди 5 години

Тия са се накиснаха до гуша в екстременти,тръгнали да показват мускули!

156

Анонимен

преди 5 години

За хората смърт и мизерия,а за предателите апартаменти,придобити чрез рекет!

155

8659

преди 5 години

Хайде сега, никой не е под упойка - всичко ще се окаже напълно законно след "щателните" проверки. Ако се обяви реалната цена на покупката, ще се наожи да питаме откъде конкретно са доходите и ще заорем в непозволена зона. За ПР стратегията е достатъчен скандалът, защото носи повечко пози. Замъгли безобразието с пенсиите. изомярава електоратаа с негативизъм срещу ГЕРБ и отключва възможности за симпатии.

154

хмм...

преди 5 години

Интересно защо никой нищо не споменава и за една друга ключова фигура в цялата тая "законност" при придобиване на луксозни имоти. Говоря ви за Менда Стоянова, тя обитава съседната на Цветановата.

153

Съвет

преди 5 години

До Анонимен 150 Ти па кой си да даваш акъл на Цветанов какво да прави с апартаментите си ? Гледай си в твоята паница.

152

Хаха

преди 5 години

Да, ама кв. метър в тази сграда струва двойно повече от тези 1280 евро. В бъдещата им сграда в Дружба са по толкова... и то на ниските етажи (при тях на всеки по-висок етаж цената се качва с 20-100 евро/кв.м.). Ако искам да си купя сега в някоя от сградите им в района, ще ми кажат много по-висока цена.