23

Динку

преди 5 години

Предните избори излъгаха за 300 лв минимала пенсия на тия избори ще е 300 Евро-как иначе Европейски избори разбираш ли.Всеки иска да отиде в Брюксел и да става "***" с 7000Е заплата с бонусите......

22

Анонимен

преди 5 години

'чудя се на тия дето вървят след "патриотите"само децата им ли ще обрязват или и тях на стари години

21

Анонимен

преди 5 години

Радетел за нещо си?Глупости,мисли трескаво как само да не изпусне кокала

20

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимендефинирай "патриотите"!

19

Анонимен

преди 5 години

Патриотите трябва да останат във властта,без значение кой управлява!

18

ПроСоТо

преди 5 години

некой изобщо обръща ли внимание на бръщолевиниците на Каракочанов?

17

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че иска запазване на коалицията, без тая коалиция само ще се снима до парламента.

16

Анонимен

преди 5 години

Ама да си признаем, много добре знаят каква е болката на българина, как протестират срещу Индийската престъпност в България, беднотията, от нищо не се различават от Патриотите Ислямисти в арабския свят, където постоянно засягат арабската болка, също и в Турция и Ердоган също така когато се изказва пред турските патриоти им влиза в душата, и турците си викат е това е нашия лидер, общо взето на всички патриоти по света изказванията се пишат от една централа, и тя е на Световния ред.

15

Анонимен

преди 5 години

Наистина защо ВМРО името им няма нищо общо с България ? Аз например съм от Варненско защо да гласувам за тях ? Или съм от Пиринско но не желая столица да ми е Скопене или Солун, а желая да е София защо да гласувам за ВМРО ???

14

Анонимен

преди 5 години

ВМРО дори в името си те нямат нищо общо с България, борбата им е в посока, Обидинение на Пиринско, Скопените и Солун, а да ги пита човек защо Баба Ванга избяга от Скопените ? А Преподобна Стойна избяга от Гръцка Макета ? Да изживеят живота си в България !!!

13

раша наша

преди 5 години

този каракачанов аз лично го обвинявам че разделя гражданите на бг на сортове роми не плащат данъци и са много буйни -аз казвам нима ние българите не сме ли същите бг има луксозен апартамент в софия краде ток побоища в в варна убийства в пазарджик цяло семйство роми загиват от ръцете на бг опит на кражба.този да си подаде оставката ама по-бързо

12

Анонимен

преди 5 години

Събрали се ссоросоиди, паспортаджии, хотелиери, евромилионери и конспиратисти да правят коалиция.

11

бай ганю

преди 5 години

боко подплаши воеводата със сделка между герб и сдс и той помисли че може да стане излишна патерица на гербмай на неговото псе джамбазки започна да му щъка от вътре несигурно дали ще получи комфортната длъжност в брюксел отново

10

Анонимен

преди 5 години

Шкембе воевода ще гласувам за теб и гробаджиите.

9

Шопо

преди 5 години

Голема търговия че падне до Евроизборите....

8

Анонимен

преди 5 години

Шкембе ,ти си луд.

7

???

преди 5 години

Политик да говори за морал меко казано е наглост! Дано скоро цялата управленческа коалиция отидете в миналото. Не,че другите с а стока,но такъв геноцид историята не помни.

6

123

преди 5 години

Красимирчо, ти кога реши всичките проблеми в така наречената ни "армия" та почна и Македония да оправяш бре? Гледай си МО, щото то направо цъфти та чак гние и после помагай!

5

хмм...

преди 5 години

Алоо, шкембе войводо, слушай радио "Свободна Европа " и остави македонците да се оправят сами! Слушкай радиото щото току виж и за теб излезло нещо от сорта на "апартаментигерб". Е в твоя случай може би е по-правилно да бъде "ВМРО Travel".

4

СМЕШНИК

преди 5 години

Аре заминавай си на село, преди да са те етапирали към Централния