72

Чужденец

преди 5 години

До Анонимен 71Човек работи за себе си. Робът - за господаря си. А мижитурката хленчиш и искаш някой да и подава..

71

Анонимен

преди 5 години

ВЪЗРАЖДАНЕ СА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ!!!!ЕС ГИ ИМАТ В ГРАФАТА ТЕРОРИСТИ ПОДЧИНЕНИ НА ПУТИН!!!!

70

Анонимен

преди 5 години

А какво й пречи на овцата Анка да публикува снимки на здрави агнета от други ферми?

69

Анонимен

преди 5 години

Никакви "бежанци" повече в България.И старите бежански центрове кога ще бъдат затворени и преремонтирани в домове за възрасти хора българи -самотни които цял живот са работили за страната си.Войната в Сирия приключи и всички които я използваха/независимо от къде са/ за да се намърдат в България да бъдат върнати там.Да възстановяват Сирия.Никакво българско гражданство.Не желаем тук нито араби,нито африканци-всеки у дома си.

68

Една българка

преди 5 години

До Анонимен 71Достойните хора намират начин да бъдат не зависими лентяи като теб само бръкнат и са по Българи от вас измислени патриоти

67

Анонимен

преди 5 години

Цитат: "Те овцете наистина си бяха болни." И кое извънземно ти прошушна тази "истина"! Не умират овце, а напротив: раждат. Раждат здрави агънца. Ана постоянно публикува снимки и лайфчета от фермата си във фейсбук. Вижда се колко са "болни". Главата ти е болна!

66

Анонимен

преди 5 години

Ти ако си истински българин нямаше да си в чужбина да работиш за чужденци!

65

Анонимен

преди 5 години

Те овцете наистина си бяха болни.

64

Анонимен

преди 5 години

Страшно грешно и опасно е до единствената ни граница с мюсюлманска държава да разполагаме бежански центрове за мюсюлмани... добре е управниците ни да си припомнят историята на Сърбия и да преосмислят това глупаво решение.

63

Анонимен

преди 5 години

Германците искат да ни натресат ислямисти! Меркел ги покани, тя да си ги държи и да ги обгрижва! Народе, събуждай се, ЕС пак ни е приготвил капан, не стига, че ни изсмукаха работната сила, не стига, че ни унищожиха производство и ни заляха с Лидл и Кауфланд пето качество храни, ами сега ще ни набутат с ислямисти! На немците въобще не им пука за България, те си гледат само техния интерес. Западняците съсипват България! Време е да излезем от ЕС и съюз с Русия иначе си отиваме!

62

Анонимен

преди 5 години

Да ги нарравят в Банкя, там ще им е по комфортно.

61

Анонимен

преди 5 години

Тази "новина" сега ще активира азиатските русо роби бълващи кафява руска пропаганда.Точно както двайсете мутри от гнусната партийка на уродливата мутра Копейкин"

60

Тато

преди 5 години

Само прочетете как е озаглавена евро-програмата "Убежище, миграция и интеграция" и после да ни говорят, че то било само, ако има натиск , нали така временно да постоят...па, ако може и да поостанат завинаги....

59

Анонимен

преди 5 години

Започнаха първо с уж болните животни! Видя се накрая че е лъжа, но избиха хиляди! Сега с мигранти! Искат да изтрият тази нация и малко по малко го правят! Само че в България фанатизма към партиите е толкова силен че има хора които въпреки че вече официално са в третия свят по всички статистики, продължават с нокти и зъби да си защитават палачите! Ако някой се вдигне да протестира бива оплют от слепците! Типично по български! Робското мислене да не обидим господаря! Нещастници

58

RA

преди 5 години

До Къде са тези бежанциВървете до Турция и там може да ги видите...стоят и чакат...и когато дойде мига и са готови с постройките ...

57

Къде са тези бежанци

преди 5 години

Покажете ни тези бежанци, да ги видим- приказки и протести много - бежанци в България никакви !

56

Анонимен

преди 5 години

Тия с розовите очила които повярвахте че сте европейци, много скоро ще разберете плановете на европейските ви "братя" ще ви пратят половината Афганистан, и тогава ще си дадете сметка защо ви приеха в този съюз!! За да им бъдете сметището! Бази без пари, мигранти, лидъли с храни пето качество, и гета! Евтина работна ръка и тотален сугинаж! Ако България сега имаше възможността да печели с нещо, Брюксел ще е този който ще го блокира! Искат да сте бедни! Такива ви искат! За тях сте никой!

55

Анонимен

преди 5 години

Жената с бялото яке, в дясно от плаката е Ана от Болярово, същата на която искаха да избият овцете, че уж били болни от чума, а не само, че не ***, а и раждат :-( Тя устоя, но сега не става ли ясно и на най-празните глави, защо искаха да унищожат поминъка? На първо място за да изгонят хората и да населят района с бежанци, че от тях се смучат субсидии, а със субсидиите се купуват апартаменти.

54

Слаба ракия

преди 5 години

Кой им е написал плакатчетата на тези клети хорица, готови за пари да носят каквото им дадат ....... много слабо мероприятие .......

53

Анонимен

преди 5 години

това е бялото население на странджа и сакар, без разните там ушеви дето уж ни пазят от нещо а освен да рекетират туристи и да вкарват нелегална *** друго не правят.