16

до привет из Росии

преди 5 години

По заключенията ви си правя извода, че рашките са любители на скъпите питиета: 100 мл одеколон са в пъти по- скъпи от 100 мл водка. Не можете да ги вините за пристрастието им към ароматни питиета - то е все едно да се подигравате на индийци и мехикано, че кусат люто.

15

Анонимен

преди 5 години

Сменете заглавието!

14

Анонимен

преди 5 години

ДО 8 Фамилията на Сталин не е Давидашвили, а Джугашвили. Хем си неграмотен, хем само провокираш тука, показвайки си културата с анадолския си привет от Германия

13

Винар

преди 5 години

"при грузинците се прави по-различно - те не отделят кожата на гроздето" ?!?! Че кой пък в България бели зърната? Списателя на статията правил ли е вино изобщо ?!

12

Анонимен

преди 5 години

Q STIGA BE EI TRAKIQ I ELADA SA RODINATA VINOTO KVATI TUK GRUZIQ I POMEN NEE IMALO OT NEQ GA SME PRAVILI VINO

11

Слава Потину!

преди 5 години

В същото време в Южна Осетия спят с кубинките, возят се на уазки и си играят на войници на гладно сърце.

10

привет из России

преди 5 години

Я рекомендую вам одеколон и перилнами препаратами !У нас в России нет деньги для водку и нам очень нравитвя одеколон и перилнами препаратами !

9

Анонимен

преди 5 години

Арменците са известни с коняка си, а грузинците са известни точно с вината си-цинандали, манави и други, които като вкус, аромат и ефект са класи над масовите френски шардоне, мерло, каберне совиньон. В България за достъпни единствено в магазините от веригата "Берьозка".

8

привет от Германия

преди 5 години

Виното ги свързвало с дедите , корените ?!Йосиф Висарионович Давидашвили / Сталин / също е пиел много , абсолютен алкохолик ! Ленин също е бил алкохолик ! Хрусчов също е бил алкохолик ! И всички неграмотни без образование ! Разбира се всички не са грузинци , но всички са от тези райони на азия в които алкохола е традиция !

7

истината

преди 5 години

Грузинско вино, арменски коняк.

6

майна

преди 5 години

Две-три хил. бутилки от хектар? - Слабо. Пещерска гроздова от един хектар лозе ще изкарат поне 20-30 хил. бутилки.

5

до Гошу

преди 5 години

Я кажи една световноизвестна марка грузински коняк, да ме образоваш малкУ

4

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименЮнак вино пий, бунак лозе копай !стара българска поговорка.....................Ами вие затова сте алкохолици , всеки втори българин зависим от алкохола ! Турците пием чай и кафе !

3

House M.D.

преди 5 години

Виното е вино, когато ми е набор!Поемам вината само с мезета!Какво става с най-големите съкровища на Грузия - Вахтанг Кикабидзе и Георгий Данелия?

2

привет от Германия

преди 5 години

Съжалявам ги тези хора ! Борят се за независимост от Русия , но за тяхно съжаление са все още роби на Русия въпреки ,че уж имат собствена държава ! По време на руско - грузинската война , Русия им взе страха и сега лидерите на Грузия най-покорно слугуват на Русия ! Евалла на украинците , руската диващина не успя да прекърши украинския дух !

1

Гoшу

преди 5 години

Грузинците да си правят коняка, че там са ненадминати....Не знам, може и виното да им е хубаво, ама коняка им го знаят по цял свят