54

SS

преди 5 години

Формулата за успех в. БГ-Я е:ОКРОВЕННА ГРУБОСТ,ЦИНИЧНА НАГЛОСТ,НЕПРИКРИТА ЗЛОБА,И ЧУВСТВО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ.С извинявайте и, ако обичате и без пари сте за никъде.Мила родино ти си земен рай.За някой е РАЙ,ЗА ДРУГИ СИ НИЕ ПРОСТО РОДИНА.

53

Анонимен

преди 5 години

Не случайно Свободна Европа пусна цецо асансьора по пързалката. Започнаха да ги готвят на тулю гювеч. Така се получава когато се заиграват с краварите. Кадафито и Садам са отличен пример за нашите сеяндури ама от къде толкова акъл да го проумеят.

52

Анонимен

преди 5 години

За да станеш съдия или прокурор трябваше да си номенклатура на БКП и да получиш характеристика от ДС. Така , че всички кадри са такива . Сега какво се е променило, нищо но от сърце. Децата и внуците на тези кадри са в съдебната система , и какво очаквате да се промени.

51

Веселяка

преди 5 години

До АнонименСамо че забравяш нападна мирни граждани и руската армия стигна до столицата им за два дена и този крадец беше като ***. Такива *** могат да бъдат използвани само от САЩ.

50

кой

преди 5 години

Може ли така да говори един министър, бе? Все едно чета изказване на Гошо от кръчмата. България е в това състояние заради всеобщата простотия, олицетворение на която е правителството ни.

49

Анонимен

преди 5 години

Наказаност има само за някой крадец от кварталния магазин, верига или МОЛ-а, дето му разнасят снимката от охранителните камери по всички медии, че откраднал шоколад, дреха или пастет, или за някой, откраднал някаква играчка от коледната украса. Там законът се проявява с пълна сила и тежест. И народът ръкопляска в захлас. Щото кражбата си била кражба, важен бил принципът. Обаче тоя принцип не важи за кражби на милиони или милиарди. Там няма доказателства или "обосновани" предположения.

48

Анонимен

преди 5 години

Ако хората знаеха какво чудо е в т.н. съдебна система ще се отчаят от живота. Там всички съдии и прокурори са свързани или роднински или приятелски или финансово. Тези , които не са са дребни риби и от тях нищо не зависи. Това е наследството от БКП и ДС .

47

Връзкар

преди 5 години

Има ли един чиляк,спечелил оПществена поръчка без някой да ръчка.Няма.Да пукна,ако лъжа.

46

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЩото сега е без връзки.Ха ха....хумор.А не си наш човек,а жална ти майка.От соца до гербероца крачката е една.Виждаме какъв интеуект лъха от управлямащите.Майкоооо...

45

Анонимен

преди 5 години

Ежедневно човек се сблъсква със служебното положение на някой. Едни раздават бързи кредити за други е забранено. Едни работят без фактури за други и за кафе му искат документ. А в закона за конкуренцията едни са оставени волно да крадат други им гледат и в канчето

44

Анонимен

преди 5 години

В Доца . Нямахме банани и тоалетна хартия. Закони никои не четеше и не се интересуваше. И маше едно важно нещо ВРЪЗКАРСТВОТО.Умрели ти Връзката, край свършваш

43

akud

преди 5 години

най -безнаказани САЩ. се чувстват малцинствата в България

42

Анонимен

преди 5 години

Масово лица и фирми използват положението си и заобикалят закони. И заобикалят очевидни истини.

41

Анонимен

преди 5 години

В живота има закон на задължения и договорите. Той е същия като в ЕС. Живота ни минава в договорни отношения ежедневно. Но в България има хора който си използват служебното положение и заобикалят закона. Така тероризират зависимите

40

Анонимен

преди 5 години

Делата да се решават на случайно разпределение от първи път, но в съдилища в различни държави на ЕСна принципа на конферентна връзка.

39

БАНко

преди 5 години

Българино , ти наистнина ли искаше банани и тоалетна хартия или да изхвърлим комунистите крадци като борисоВ ,цачевА ,цветаноВ , рашидоВ .........????

38

Анонимен

преди 5 години

Заглавието на статията е риторичен въпрос. Всички знаем отговора. По интересно е кога ще има справедливост и правораздаване в БГ. В Грузия Саакашвили макар и да не е много наред с главата успя да накаже виновните и да изкорени корупция и престъпност и там беше спокойно години наред, и беше с невероятни условия за бизнес. Така че всичко е възможно , но някои честни хора трябва да се жертват за благото на неблагодарните народ като апостола, но не вярвам че някой гори да почуства неблагодарността н

37

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !Десет години золуми , десет години обяснителен режим !Какъв управник , какъв народ , а !!??

36

Анонимен

преди 5 години

Да има поне 1 наказан магистрат,министър,депутат?Няма и да има поне 50 години още..

35

баба мара

преди 5 години

ами 30 години за какво скачаха за банани и рециклирана тоал хартия сега сесетили за правосъдието и справедливостта късно е либе за китка такава анархия къдеяе намерят апартаменти на килограм