10

Чичо Митко

преди 5 години

... Честно казано , нямаше дузпа ... Имаше фаул! Добре че съдията НЕ видя добре и свири дузпа!... НЕ заслужавахме да загубим тази среща и хубаво че Франсето помогна! :-)... Видимо с просто око е ,че в нашия отбор има желание !!! Но няма нито класа , нито качество!!! ... Смятам че Англия и Чехия ще се класират почти без проблеми за Европейското. Черна Гора ще са трети... А ние с надъханите Косовари ще си оспорваме последното място !!! Още в понеделник могат да ни треснат в Прищина... :-(:-(!!

9

...

преди 5 години

Добре, че неадекватния съдия ни даде дузпа след фаул 3 метра извън наказателното, че иначе отново щеше да има "късметът ни излъга". Разчитаме на подобни съдийски грешки и срещу Англия.

8

Анонимен

преди 5 години

Toва ако беше сериозен отбор можеше да получат 10, 20 и повече гола много са слаби какво класиране направо да се отказват

7

Божинката

преди 5 години

Ако те са вкарали един и ние сме вкарали един, значи сме играли равен.

6

Божигол

преди 5 години

Тия цяла седмица по медиите ни разправяха как сме слаби и ще ни бият като тъпани насред София, и накрая ни бият като тъпани насред София щото сме слаби.

5

Анонимен

преди 5 години

Какво спорно видяхте в дузпата - просто дузпа нямаше, без възможни спорове по въпроса. Да благодарим на съдията за точката.

4

Пешо

преди 5 години

Каква спорна дузпа!? То нямаше никаква...

3

Обективен

преди 5 години

Никаква дузпа...

2

Анонимен

преди 5 години

Съдията ограби Черна Гора имаше фал а не дузпа българите са някъде в топ 100 и нагоре в света много са трагични

1

българин

преди 5 години

Да ме извиняват тия нашите..Ама изобщо не ги гледам вече..Какво да ги гледам бе братче..Куци коне.Нито едно известно име./Макар и *** да е..Толкова си могат уви...