20

Разбирач

преди 5 години

До АнонименКитай никого няма да схруска и никакви жълти раси няма да завладеят света. Имат си такива невероятни демографски проблеми, че единственото голямото население на средна възраст ги спасява /14% 0-14 год. и 48% 25-54год. (2015)/, а комбинирано с огромната индустрия, която развиват, е цъкаща бомба, ако не внасят сериозно количество мигранти. За да не бъда голословен - коефициентът на фертилност за 2018г. е 1,24% /15,23 млн бебета на 1,4млрд население/, а на България за 2017 - 1,56%.

19

Евролюб

преди 5 години

Като член на ЕС Великобритания няма право да води търговски преговори с трети страни. Те се нуждаят от преходен период, през който хем да продължат да са част от европейския общ пазар и да търгуват без квоти, хем да подпишат свои търговски договори с големите икономики. Няма ли кой да им го обясни това в Уестминстър. Обричат народа си на страдания с ината срещу сделката на Мей с ЕС.

18

Анонимен

преди 5 години

Точно полския водопроводчик им разказа играта на англичаните.После берачите на ягоди.

17

Анонимен

преди 5 години

Поляците ознесоха ли се от острова?

16

Анонимен

преди 5 години

Без суровини всяка икономика е обречена.Само дървесината в Русия може да им стигне за да просъществува поне още столетие.Китай е най-големия кредитор на САЩ и притежава резерви в трилиони долари.Икономическия ръст на Китай е над 7 процента всяко година,до като на САЩ е под 2 процента.Докато САЩ се правеха на рамбовци по света,самолетът им отлетя.

15

АнонимеН

преди 5 години

До До 11.ДОКАТО Е КОМУНДЕЛА РЕПУБЛИКАНЕЦ ТРЪМП ЗА РУСИЯ ЩЕ СА ДОБРИ ВРЕМЕНА!!ТРЪМП СТОПИРА ПАДАНЕТО НА ПЕТРОЛА НА 30$ ЗА БАРЕЛ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО!ПОЛОВИН ГОДИНА НА 30$ ПЕТРОЛ И КОМУНДЕЛО РУСИЯ ОБЯВЯВА КАПИТУЛАЦИЯ! ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ Е ВЪРЗАНА С ТАЗИ НА ПЕТРОЛА! ПАДНЕ ЛИ ПЕТРОЛА И ОТ ГАЗ НЯМА ДА ПЕЧЕЛИ КОМУНДЕЛО РУСИЯ!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КОМУНДЕЛО РУСИЯ ЩЕ ЖИВЕЕ ОТ 2 ГОДИНИ НО АЗ ЩЕ ЧАКАМ ТЪРПЕЛИВО! БОГ БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ!

14

До 11.

преди 5 години

Ха дано си жив да го дочакаш,тоя щастлив за тебе момент.Те така са си мислили векове наред,тия дето са си строшили главите в Русия.Ако не си забелязал да те светна. В Русия вече е капиталистическа икономиката и бавно но сигурно нараства защото е в близост до икономически силен Китай.Докато запада се раздира от противоречия и се разпада,Китай набира невъобразима мощ.Само десетилетие го дели от първото място на световна икономическа сила.Никой не е в състояние да му попречи.

13

ДИВАК

преди 5 години

GBP много ми харесва да си ги харча в България , ще има втори референдум и БРИТАНИЯ ЩЕ ОСТАНЕ в ЕС - в мой интерес е !В интерес е за целиятЕС .

12

АнонимеН

преди 5 години

До Само СПОКО!БВП НА КИТАЙ Е ПО МАЛЪК И ОТ ТОЗИ НА САЩ И ТО С ДОСТА!!А НЯКОЙ НАЙ-НАГЛО Е ФАЛШИФИЦИРАЛ ДАННИТЕ ЗА КИТАЙ, ЧЕ СА С НАЙ-ГОЛЯМ БВП НА СТРАНИЦАТА ИМ САМО, ЧЕ НА ОРИГИНАЛНАТА НА МВФ ТАМ КИТАЙ Е НА ВТОРО МЯСТО!АМАН ОТ ЛЪЖЛИВИ КОМУНИСТИ!

11

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 9ДОБРЕ, ЧЕ ТИ ПЛАЩАТ ДА ПИШЕШ САМО ГЛУПОСТИ НЕПРЕСТАННО !!КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ Е НА ЕДНА ПЛЮНКА ЖИВОТ! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА УМРЕЛИЯ КИТАЙ С БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ПО МАЛКО И ОТ БЪЛГАРИЯ!НЕ Е РЕШИЛ ЕС НЕ Е ЛИКВИДИРАЛ КИТАЙ АЛАМИНУТ С ЕДНО МАЛКО ЕМБАРГО!!!ИНАЧЕ ФАЩ МОЖЕ ДА ЛИКВИДИРА ФИНАНСОВО КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НО ЗА ТОВА ТРЯБВА ПРЕЗИДЕНТ ДЕМОКРАТ А НЕ РЕПУБЛИКАНСКИ КОМУНИСТ САМО ТОВА ВИ СПАСЯВА ОЩЕ!

10

Само СПОКО!

преди 5 години

А защо не включват Китай в Г-7 - най-големите икономики в света, Китай е най-голямата ПРОИЗВЕЖДАЩА икономика? Преди известно време на този въпрос китайските ръководители и усмихнаха, защото ЕС чиновниците са смешници!

9

Анонимен

преди 5 години

Няма начин да се "извиват" ръцете на Китай.Китай вече е втора световна икономика и е на път икономически да покори Африка,единствената суровинна база на ЕС.След Брекзита и Англия ще бие икономически шута на ЕС.Така че Съюза остава съвсем без суровини за разлика от Китай,които има зад гърба си Русия с нейния пазар на неизчерпаеми суровини.Источна Европа е само пазар за стоки но не и на суровини,защото соц икономиката и се градеше на евтини суровините от СССР.ЕС икономически е обречен.

8

АнонимеН

преди 5 години

ЕВРОТО ЩЕШЕ ДА СЕ КАЧИ С 10% СПРЯМО ДОЛАРА АКО НАГЛОБРИТАНИЯ СЕ БЕШЕ МАХНАЛА НА 29 МАРТ!СЕГА ЕВРОТО ЩЕ ПОТЪНЕ СПРЯМО ДОЛАРА НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНИ СМЕ !!!НАГЛОБРИТАНИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПИЯВИЦА ЗА ЕС ТЯ НЕ Е ПЛЮС ЗА ЕС А ТОТАЛЕН МИНУС ИЗСМУКВАЩ ЖИЗНЕНАТА НИ ЕНЕРГИЯ!

7

Анонимен

преди 5 години

До3. Там е работата, че технологиите по които се рабжти в Китай са от ЕС. Лошото е че се връщат в ЕС с влошено качество

6

Анонимен

преди 5 години

Особено, ако е мъртво родена....За какво бяха тия преговори и совалки, като и те не знаят какво искат. Те си задействаха излизането, а се сетила Мара да се побара.

5

Милен Илиев Минков

преди 5 години

На- 29 Март 2019 година,...Ще- се- освободи, Англия,....Честит- празничен, ден ......

4

Ад и Рай

преди 5 години

Снощи Туск, който преди време прати Брекзитърите в ада, каза, че там имало много място свободно - в отговор на въпрос дали другата седмица няма да прати на същото място всички британски депутати

3

Конфуцион

преди 5 години

Китай ще схруска ЕС. Това не е Великобритания. Въпрос на демография е и срещу това няма какво да се направи. Великобритания е третата по големина икономика в ЕС и си тръгва, оставяйки ЕС по-безащитен отвсякога

2

Анонимен

преди 5 години

Китай ще ви изхруска на една хапка..Нали е писано -"жълтата раса ще владее света".Хиляди години назад в Китай е била цивилизация,чиито постижения ползва Европа и Америка отскоро ,и Европа нямаше и Америка..Потенциала на съвременен Китай е недостижим.

1

Анонимен

преди 5 години

"Китай е конкурент, партньор и съперник, каза Юнкер."Висша форма на брюкселска шизофрения.