29

Винету

преди 5 години

До 26. И как разбра, че било казано от ГЕРБ. А то да беше само Нинова. Мале ако се разровят из цялото БСП какви неща ще излязат.

28

Анонимен

преди 5 години

И аз си купих апаратамент преди 16 години. Моля цялото внимание незабавно да се отклони от Цецо към мен!

27

Анонимен

преди 5 години

Какви петна чисти ББ? Най-голямото *** му е отдясно вече над 10 год. Още преди години трябваше да го изчисти... може ли финансовият му министър да живее безплатно в чужд имот и той да не вижда проблем в това. Само на него явно не му е ясно, че безплатен обяд няма!

26

Реалист

преди 5 години

До стига бе. А бе, ***, преди да пишеш малко се информирай. Повечето от жилищата на Цветанов са наследствени и има смешни идеални части като 1/6, например. И не са 7, защото той прави заменки и сега има само 2.

25

;)

преди 5 години

На бсп трябва да се задават въпроси за по-едри обекти като външнотърговски компании, заводи, предприятия.... Не ги разсмивайте с апартаменти, моля ;)

24

ЕДИН МЛАД СЕЛЯНИН

преди 5 години

от БАНКЯ как успя да стане Ст. лейтенант от МВР, СИЛОВ застраховател, контрабандист на цигари, телохранител на ЖИВКОВ, ШЕФ на МВР и Мин. Председател. С приятелка НАЙБОГАТАТА българка, Преживял бомби на конкуренцията и кушуми на сръбските авери. С авоари в акции от Панамските досиета 3.4 МИЛИАРДА ДОЛАРА. Защото там където влага ОН е в долари. Наистина ВПЕЧАТЛЯВАЩО. АПАРТАМЕНТИТЕ на ЦЕЦО са направо КОКОШКАРСКА история в сравнение с БОСА

23

Анонимен

преди 5 години

И контрата на ГЕРБ е да кажат, че Нинова, че си била купила един апартамент преди две десетилетия? Каква безпомощност...

22

Анонимен

преди 5 години

Един апартамент, мизерия! Цецо започна направо с шест.

21

Анонимен

преди 5 години

Без думи.

20

Валери

преди 5 години

До 15. Защото БСП са единствените, които всеки път на власт ни докарват катастрофа. И са нсй-голямата крадлива и некадърна шайка. Доказано от историята.

19

еха

преди 5 години

преди Техноимпекс или след него

18

Анонимен

преди 5 години

Купила си е акции от Техноимпекс, а не цялото предприятие. Всеки е могъл свободно да си купи, така че стига си писал глупости.

17

Цвъ Цвъ

преди 5 години

Един апартамент имала... ахаххаха аматьорка!

16

Байфидан

преди 5 години

Е, писна ми от битовизмите на ***. Кой купил сега, кой преди 20 години, кой предприятие, кой телевизия. Тъпо племе, затова няма да прокопсаме.

15

БСП ЕДИНСТВЕНИ

преди 5 години

които ТИКВАТА не можа да КУПИ и ще гласувам за ТЯХ. Хубави, лоши, само те са истинска опозиция на ШАЙКАТА

14

Наблюдател

преди 5 години

Нека се направи анализа, пък после ще обсъдим дали е сравнимо или не.

13

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

12

ХАЙДЕ ЦЕЦКО

преди 5 години

Бъди мъж и за КОРНЕЛИЯ се дръж

11

Емо

преди 5 години

До Vuzmezdie - бъркашАз моят апартамент го купих също преди 20 г. за 11 000 долара (иначе в левове беше милиони преди деноминацията), 60 квадрата, по 180 долара квадратния метър, тогава долара беше 1.40 лв, така че излиза пак толкова - около 240 лв.

10

Изнервен

преди 5 години

Не позна, корни, не позна. Ще ги спаси, защото и да имат кусури ГЕРБ са много по-малко от вашите и се чистят, за разлика от вас.