22

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече повтаряте "популисти", "популистка" и т.н., толкова по-голяма истина става! Нали?"ФД е настроена срещу имиграцията, евроскептична и климато-скептична сила наред с други партии от европейската популистка десница." Да наричаш повече от 50% от населението на ЕС популисти, е проява не просто на лош вкус, а си е чиста проба простотия и невежество!

21

не може да бъде!

преди 5 години

""Совата на Минерва лети след здрач"", казва Хегел,това е знаменита фраза.Преведено на по-достъпен език ,това означава,че мъдростта разперва криле тогава когато мракът настъпва,т.е. когато настъпват тежки времена.Може да се каже също,че акълът у хората идва тогава,когато настъпва краят на живота.Интересно е ,дали Боде има пред вид именно това тълкуване на знаменитото изказване на Хегел!?

20

Наблюдател

преди 5 години

До Додо 18:На снимката изглежда по-бял от 90% от българите.

19

HeinrichHimmler

преди 5 години

Забелязвате ли от сайта колко бързо пратиха в небитието новините свързани със скандалите с апартаменти с властимащите? Сега водещи са само международните новини, а нашият бардак нека си продължи , нали Боеко плаща на Злати.

18

Додо

преди 5 години

Щом е кафяв - не ми го хвали! Колкото и да се прави на свестен!

17

Френско-индеонезийск

преди 5 години

Ако човека е с Френско-индонезийски произход, ще му е трудно да бъде анти-ислямист - Иднонезия е най-голямата (по население) ислямска държава в света.По-скоро анти-имигрантска... но това са дяволити подробности. Ами ако той самия е потомък на индонезийски имигрант във Франция? Изобщо пише се без да се мисли.Няма значение пришълец ли си или каква религия изповядваш. Има значение дали зачиташ правилата, законите и си толерантен към нормите на държавата или мястото в което се намираш!!!

16

Анонимен

преди 5 години

Антиислямистка и антиимигрантска са две много различни понятия.

15

Анонимен

преди 5 години

Има ли по -големи популисти от демократите и митичната им демокрация ?

14

Анонимен

преди 5 години

Всеки съюз е като предишния макар и буквите да са различни.

13

ЕС-ССР

преди 5 години

Който е срещу пропадналия от корупция ЕС, е популист.Който подкрепя еврокорyмпетата и джендъризма - истински европеец.

12

Анонимен

преди 5 години

Аха, сега разбрах, благодаря за инфото. Това е враг номер 1 на Евросоюза.

11

Присмехулник

преди 5 години

за 11 ето защо младежът от снимката е много, много льош!: "На други снимки Боде позира с британския политик Борис Джонсън, защитник на Brexit, също и с "наставника" си Роджър Скрутън - британски философ с открито антиислямистки възгледи, подкрепящ унгарския премиер популист Виктор Орбан." но това още не е нищо.... "Освен това Боде призова за по-тесни връзки с Русия, проявявал се е и с оспорвани коментари за равенството между мъже и жени." което е ужасен грях за талибаните на "толерантноста...

10

Анонимен

преди 5 години

Популизма никога не работи в държава където населението е добре образовано, защото популизма живее от страховете на глупавите хора.

9

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбрах. Толкова много думи! За како став въпрос изобщо? Някой да направи кратък разбор моля.

8

до 8

преди 5 години

Сам си прочети - чувстваш се хомосексуален?Ми добре

7

Анонимен

преди 5 години

И тоя като Герт Вилдес,мелеz!!!К'ви националисти са тия ,като не могат да изкарат чистокръвен холандец!Ама,като се замисля,то може и да няма такъв!

6

от 3 до 6

преди 5 години

Прочети пак внимателно какво съм написал и този път се опитай да приложиш четене с разбиране.

5

Иво

преди 5 години

И защо всички, които не играят по гайдата на ли цемерите-глобалисти е популист?Защото казва истината, а ония, дето ни говорят в розов транс за бъдещия мултикултурен свят, те какви са

4

Анонимен

преди 5 години

Много турци вярват в Христа,Ердо нека си дрън-ка

3

Анонимен

преди 5 години

Странно...много са харесали поста на мюсюлманина с коментар 3.Значи сигурно е прав - за европейците