521

Х

преди 5 години

Баси и наглостта. Вместо да си подаде оставка, той най арогантно ни се присмива. Ето това са съвременните парламентаристи, борци против корупцията- до гуша затънали в корупция.

520

Анонимен

преди 5 години

KYV MYJ SI BE CECA PODADE OSTAVKA TI DOSTOOINSTVO IMASCH LI BE *** NE SI ABONIRAN ZA NS TAM SE SKRI OT SYDA PREDI MISLISCH NE POMNIM

519

Анонимен

преди 5 години

MAXNETE TAQ GNUS CHE NA 7 MILIONA BYLGARI IM SE POVRYSCHTA OT NEGO XELE TAQ GODINA STANA OTVRATITELEN GNUS TO NE BEE ZAKUSKI V USA TO NE BEEE APARTAMENTI UMNITE XORA CHAKAT DA NE SA NA VLAST I TOGAVA SI REALIZIRAT SPESTQVANIQTA A TOQ E TYP I NAGYL DO BEZOBRAZIE

518

Анонимен

преди 5 години

XAIDE PRI CUCA CUCA PYRCUCA CYFNAL GERB CYFNAL GERB CYFNAL CUFNAAL GEEERB

517

Анонимен

преди 5 години

XAIDE PRI CUCA

516

Анонимен

преди 5 години

DYLJISCH NI SEDMOKRATNNA OSTAVKA PUQK

515

ЛЮЛЯЦИ БЕЗНАДЕЖДНИ

преди 5 години

ако имаш възможност, съмнявам се защото си от ВИФ, да прочетеш коментарите и се запознаеш с мнението на хората ще издухаш, а ако имаш и съвест ще стигнеш до карлуково

514

Кратун

преди 5 години

Извинения, може, след като се извини първо на Иванчева. На всички е ясно, че Цветанов стои зад цялата работа.

513

Анонимен

преди 5 години

gion surat mu rekli xorata

512

раша наша

преди 5 години

г-н вие много добра позиция си избрахте я си представете че ако дойдат истините демократи какво ще стане с вас и вашето поколение.всички ще сте на бесилото лично аз ще искам да се отмени заповедта и да се завърна смъртна пресъда на всички които бяха в управата без изключение

511

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименневъзможно е,уважаеми!..Това е ГЕН!..На 1000 човека десетина да са свестни,останалите явно или прикрито са склонни към кражби,злоупотреби и незаконно забогатяване...Защо мислиш нема и един свестен в Парламента?

510

Противен е

преди 5 години

Противна ***. Иска извинение, за това,че краденето от българския народ и купуването на апартаменти, му е станало хоби.

509

ПроСоТо

преди 5 години

До АнонименБориссОФ не може да иска оставката на "Цвинокио",защото зад него-Цв. наднича Вашингтон.Боко по-клони към Брюксел и Берлин..Тяхната работа е малко като "орел,рак и щука",но ОБЩИЯ НАГОН към тотално обогатяване и възможността,която им дава "политиката" в Бг,ги крепи заедно..

508

БАСИ

преди 5 години

В България качествено се проверяват хората без връзки, а при хора като тия всичко е фарс.Най лошото е че третират Държавата като тяхна собствена фирма.

507

Анонимен

преди 5 години

за какво?

506

Байфидан

преди 5 години

Сделката на Цветанов е от юни 2018! Защо се вади чак сега? Мисля, че не е трудно да си отговорите.

505

Изнервен

преди 5 години

До съмнявам се. А ти откъде разбра, че всичко, което си написал, е вярно. В прокуратурата ли работиш, или в ЦРУ може би. Аман от кре.тени.

504

Виолета Павлова

преди 5 години

Въпрос на МОРАЛ,а не на закон!

503

56339

преди 5 години

Проверката на този имот и шумотевицата са част от изборната стратегия на ГЕРБ, непроменяна през последните години. Преди кмапанията се вдигат скандали с предизвестено потушаване и хората се изморяват от антиГЕРБ думи. Започва кампанията, борисов заявява, че нямат време за дебати и пилеене на пари, закото работят за Отечеството и не влизат в дискусии. Изборите се печелят с разнообразни похвати.

502

Съмнявам се

преди 5 години

Съмнявам се Цвъкльо да знае значението на думата извинение.Стана ясно ,че е иницирал рекетьорски проверки на Артекс. Стана ясно ,че той е иницирал законови промени ,които да позволят на Артекс да строи небостъргач. Стана ясно ,че е купил апартамент на занижена цена.Сега нагло се крие зад институционални проверки ,които той дирижира.Лакомията му толкова добре импонира с прaсешкия му нос ,че чак е смешно.Носът му с огромната си маса влече цалата ГЕРБ надолу.