10

Анонимен

преди 5 години

смех...тия от СМЕ другият път сигурно ще докарат някой динозавър в инвалидна количка... само Гарбидж ми е странно, че са се навили...ама малко кинти не вреди...

9

Анонимен

преди 5 години

Миналото лято за пръв път от няколко години реших да ида на БГ рок фест в Пловдив, вместо някъде в чужбина. Мисля да изчакам поне още няколко години за да им дам пак шанс.Малко сравнение - Masters of Rock в Чехия е 75Е, има много повече интересни банди, бирата е по-евтина и МНОГО по-хубава, храната е много и разнообразна(не картофки и сандвич) и ш*бания къмпинг е БЕЗПЛАТЕН! Дори и в Румъния е по-добре като организация и възможности...

8

Rucifer

преди 5 години

А бе, нещастници. Ако не беше SME, кога щяхте да ги видите тези групи. Тва било, онова било, ама нищо не казвате за хардлайнерите. Disturbet, Whitesnake, Garbage. E....?

7

Батко

преди 5 години

Остава са си супер. Някой провалил се певец тука ги хейти май...

6

Анонимен

преди 5 години

Перфектно. Цените са високи -> няма да има чак толкова много хора. По-малко хора, по-малко блъскане. И бандите са много яки! Нямам търпение.

5

Мен

преди 5 години

Абе тия от остава не помнят ли как за малко не ядоха бой на един концерт пред общината преди време, че пак се бутат да дразнят хората с противните си звуци. Сори тяхното не мога да го нарека музика.

4

Аре загубихте ме!

преди 5 години

Остава, а? Оня дето вие като карпатска вълчица! Че що не включите Мариана Попова и Дани Милев ? Баси гротеската. Аре без мен!

3

бай мангал

преди 5 години

Argentina or BrasilИв двете държави здраво жица, стейджовете както си трябва, бандите както си трябва, декорацията може да се мери с Tomorrowland, Dominator и други ппдобни европейски фестивали. Екрани, лазери, организация, а тук както винаги сме за съжаление въшки и защо на Гребната база, защо не на Младежкият хълм?! Защо пак няма да има сноснсна VJ презентация?!Пак ще си пътувам до Южна Америка явно :-)

2

Отвратен

преди 5 години

"Les Animaux Sauvages и Остава" ?!?! Тия пък какво общо имат с рока ?!?!

1

Абориген

преди 5 години

Изключително лошо организирано.. Такива цени съм виждал на един единствен фест в Германия. Нямаш право да си носиш вода.. нямаш право да напускаш мястото .. Айде няма нужда .. има къде къде по свестни места човек да си даде парите и да получи това за което си е платил !!